Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Swietna jest ta gra.

Zainstalowalem, hmm... ponad 3 GB :/ (troche przegiecie).

Nie bede pisal tutaj recki. Powiem tylko, ze jest 100x lepsza od 2 i 200x lepsza od 1.

Swietnie mozna kontrolowac samochod bez uzywania kierownicy. Zawsze mi tego brakowalo w poprzednich czesciach, ze jedzie sie w lewo a kontruje sie w prawo. Przepiekny efekt i swietna kontrola nad pojazdem. Minusow jest od groma ale nie maja wogole znaczenia przy takiej grywalnosci.

Dołączona grafika a nie mówiłem... NAJLEPSZA rajdówka na pc Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietna jest ta gra.

Zainstalowalem, hmm... ponad 3 GB :/ (troche przegiecie).

Nie bede pisal tutaj recki. Powiem tylko, ze jest 100x lepsza od 2 i 200x lepsza od 1.

Swietnie mozna kontrolowac samochod bez uzywania kierownicy. Zawsze mi tego brakowalo w poprzednich czesciach, ze jedzie sie w lewo a kontruje sie w prawo. Przepiekny efekt i swietna kontrola nad pojazdem. Minusow jest od groma ale nie maja wogole znaczenia przy takiej grywalnosci.

Dołączona grafika a nie mówiłem... NAJLEPSZA rajdówka na pc Dołączona grafika

Zgodze się może obecnie jest to najlepsza rajdówka, ale tylko obecnie :!: . Wątpie aby konkurował z innymi grami które w przyszłości zostaną wydane w przeciwieństwie do Colin-a 2 który wymiatał wszystkie później wydane gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o grafikę czy wymagania... tu jest po prostu klimat, adrenalinka na zakręcie, w tą grę trzeba się wczuć ! Pomyśl sobie Neuro że to Twoja bryka sie tak roz... i wtedy będziesz bezpieczniej jeździł... a możę po prostu nie bardzo Ci idzie to granie ? Fakt, gra trudniejsza moim zdaniem od 2 (na poziomie hard)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie gra fie duzo fajniej niz w denku, ale rozgrywke w trybie mistrzostw to uproscili. nie moge sobie ustawic co chce naprawic, dodatkowe czesci trzeba wygrac, ale wizerunek troche popraiwa to, ze przeciwnicy moga nie ukonczyc rajdu. dobija mnie tez brak mozliwosci ustawienia wozka w single race.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie ostatnio tak sie zastanawialem ,co tak w tej grze duzo zajmuje. Przegladalem katalogi i co... Sounds czyli same dzwieki w grze zajmuja 869MB!!!!! Fuck!!! A Tracks 1.8GB. Boshe czy oni nie slyszeli o czyms takim jak kompresja 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie chodzi spoko tylko z przelacznikami "novideos" i "nosound". Bez filmow jeszcze sie obede ale bez dzwieku to juz bida. Ktos tu kiedys pisal ze zassal jakiegos niemieckiego cracka z edonkeya. Mozecie powiedziec jaka nazwa tego pliku i jaka wielkosc albo jakis link?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wychodzi na to że mam szczęście -- nie mam od początku żadnych problemów. Znaczy prawie żadnych - na początku zainstalowałem Colina, pokazał się napis Instalation Succesful i Colin się "wyrzucił". ciekawe zjawisko, ale potem było okey i co najważniejsze gra na maxa ustawieniach nie tnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zaaplikowaniu fixa szarpie jak przedtem :evil:

Zobacze czy przeinstalowanie z właczonym Vsync pomoże, ale czemu to ma służyć.

Wysyłam do Codelamerów maila, niech się pogłowią :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W championship nie mozna wybierac fury. Jezdzisz tylko focusem.

Zauwazyliscie, ze full wersja jest o wiele lepsza od 95% demka nawet spatchowanego ?

Jak walne teraz dzwona przy 150 km/h to przynajmniej wszystkie szyby leca i masakra z klapy silnika i zderzaka. No i huk potezny. W demie nie bylo prawie wcale odglosu a zeby zmasakrowac bryke trzebabylo walnac tak z 4-5x. I calkiem inna fizyka jest w full wersji. Fura bardziej ucieka, trzeba sie skupic bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam nic nie przeszkadza. Gra sie swietnie i nie patrze na niedociagniecia. Multi mi nigdy nie byl potrzebny w takich grach. Co do wyboru samochodu do mistrzostw to troche nie rozumiem o sochozi codemasters. Mam nadzieje, ze jakis maniak zrobi patcha, po ktorym bedzie mozna sobie wybierac fury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W championship nie mozna wybierac fury. Jezdzisz tylko focusem.

Kolejna wada tej nowej gry - nie mowie juz o braku grania w sieci
Wada nie wada :? zależy jak na to patrzeć, Codemastersi robili tę grę tak aby wczuć się w klimat (coś a la przygodówka) a jak sama nazwa wskazuje jest to Colin Mcrae Rally, więc "wcielamy" się w mistrza Colin, który jak wiemy jeszcze do poprzedniego sesonu jeżdził Fordem Focusem (teraz Citroen ale gry są przygotowywane jakiś czas, stąd tak niedokładność).

Ta gra to jeden wielki LOL .

Sorry, ale sam jesteś wielki LOL, ty i kovo ciągle się wcinacie, a wasze komentarze nic nie wnoszą. Wy chyba zamiast mózgu macie NASCARA :wink: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam lekki problem, gra mi chodzi i to bardzo dobrze, komp mam p4 2.4@2.9 i radeona 9700, tak samo miałem z demem colina 3, chodzi o to ze levele sie strasznie dlugo włączają !! wiem że powinny się ładować parę sekund, bo tak było (w demie) jeszcze jak mialem demo coś się zrąbało i zaczęły się ładować minuty !! szok !! przeinstalowałem wtedy demo i było juz wszystko ok.

ale z pełną wersją mam inaczej, cały czas się okropnie długo ładują plansze, nie moge tyle czekać, przeinstalowywanie nic nie dało....

help.........!!!

pozdr.silver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wada nie wada :? zależy jak na to patrzeć, Codemastersi robili tę grę tak aby wczuć się w klimat (coś a la przygodówka) a jak sama nazwa wskazuje  jest to Colin Mcrae Rally, więc "wcielamy" się w mistrza Colin, który jak wiemy jeszcze do poprzedniego sesonu jeżdził Fordem Focusem (teraz Citroen ale gry są przygotowywane jakiś czas, stąd tak niedokładność).

No napewno masz racje ale napewno kazdy by chcial wyprobowac jazdy chociaz kilkoma samochodami podczas mistrzostw - bo jednym to moze dosc szybko sie znudzic :) - a skoro gra zawiera az 3Cd to moglaby zawierac taka opcje.

Ja to mam mala nadzieje ze w grze jest jakas ukryta opcja ktora po wpisaniu kodu lub wgraniu patcha uaktywni ze w mistrzostwach bedzie mozna wybrac samochodzik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie co to Vsync ,gdzie to włączyć

czy synchronizacja ma być włączona?

nawet odinstalowałem z włączona synchronizacją i nic,dalej wywala,czytając wiele wątków na różnych forach widzę że nie tylko ja mam problem....co jest

Kobus poradziłeś sobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam nic nie przeszkadza. Gra sie swietnie i nie patrze na niedociagniecia. Multi mi nigdy nie byl potrzebny w takich grach. Co do wyboru samochodu do mistrzostw to troche nie rozumiem o sochozi codemasters. Mam nadzieje, ze jakis maniak zrobi patcha, po ktorym bedzie mozna sobie wybierac fury.

tez tago nie rozumiem i czekam na taka latke, bo jednak Subarka lepiej sie prowadzi niz focus, nawet po "ugraecie" do "wrc 03"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No po dlugich staraniach mam juz Colina 3 i po 10 minutach przy nim takie mam pierwsze wrazenia:

Kurz za samohodzem (w replay'u) fajniutki nie ma sie czego czepiac ale szybko znika jakos tak dziwnie :)

Jezdzi sie beznadziejnie, ale to jest kwestia czasu zeby opanowac nowy styl jazdy.

Kto wymyslil zeby champioschip byl tylko 1 samochodem ?? Jakis debil !!!

Dlaczego ta gra ma 3GB skoro sie ruzni nieznaznie od Colina 2 ?? Delikatna przesada.

Moja wersja chodzi/la od poczatku bez problemow, ale na normalnym konfigu (tzn bez podkrecania proca) pograc sie nie dalo.

Srodek samohodu beznadziejny lepiej nie zagladac :)

To na poczatek zobaczymy co bedzie pozniej :) A napewno sie zmieni !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi