Sir_emak Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 U mnie jest od 30 do 40FPS, najlepiej sie gra jak sie ladnie jupitery w mokrej nawierzchni odbijaja ;) I czym tutaj sie chwalic? Tym ze przeszedles normal? refleksami swietlnymi? Pokaz lepiej swoje czasy na www.czasy.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 I czym tutaj sie chwalic? Tym ze przeszedles normal? refleksami swietlnymi? Pokaz lepiej swoje czasy na www.czasy.com.OOOO nie wiedzialem ze takie cos jest :) zaraz instaluje i sprawdze sie :D A na HIGH zaraz przejde :) narazie mam pierwsze 20pkt na UK :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Neo_x załuz na niego radiator i troszke podnies taktowanie to pujdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Nie wiem dlaczego ci nie dziala - mi dziale i to super. Gralem na p100 8mb ram (DDR 333mhz :D) wlasnie z ta karta i chodzi 1600x1200 (wiecej monitor nie daje) AAx16 Antizox32 i wszystko na FULL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 mhaaaa :) mi na p133, 16mb DDR400 samsungi chodilo tylko w 1280x..... i detale na medium, why ?? :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 mam pytanko odnośnie tej gry, a mianowicie jaka trzeba miec k. graficzna aby moc wlaczyc funkcje environment map bo posiadam gforce 4 mx440 i nie moge tego wlaczyc, aha i co ta funkcja daje jesli ktos wie z gory dzieki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Kartę która posiada sprzętowe pixel i vertex shader czyli jest zgodna z DX8, innymi słowy przynajmniej gf3ti lub r9000. Opcja daje tyle, że jest lepsza grafa :P np. zabrudzenia na samochodze, ect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dzieki za odpowiedz, a czy gforce 4 mx 440 ale second edition jest juz zgodny czy tez nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dzieki za odpowiedz, a czy gforce 4 mx 440 ale second edition jest juz zgodny czy tez nienie jest zgodny z directem 8 tylko z 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?: I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?: I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :( Nie pokazuje ile masz staraty albo przwagi bo jedziesz pierwszy i czasy nastepnych sa nie znane!!! Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?: I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :( Nie pokazuje ile masz staraty albo przwagi bo jedziesz pierwszy i czasy nastepnych sa nie znane!!! Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz!! :evil: Hehe to fajnie ze przez cala Hiszpanie mi nie pokazywalo a pozniej okazalo sie ze jestem 5 dziwne naprawde (wygralem tez specialny odcinek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?: I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :( Nie pokazuje ile masz staraty albo przwagi bo jedziesz pierwszy i czasy nastepnych sa nie znane!!! Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz!! :evil: strate albo przewage pokazuje przed rozpoczeciem nastepnego os-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Wlasnie zaczalem sobie grac i po wygraniu Australii ukazal sie moim ocza filmik ze zostaly odblokowane opony twarde na asfalt, wiekszej bzdury to ja jeszcze nie widzialem zeby sie odblokowywaly opony..., w tym kodemasters nie maja co robic tylko chrzanic gry, zeby odblokowywac opony :lol: no nie przezyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 faktycznie troszke to dziwnie zrobili z tym odblokowywaniem się jakąś arkadówke chcą zrobić z colina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 I jeszcze jedno mnie (i mam nadzieje nie tylk mnie) razi niedokladnosc i niekonsekwencja w dzialaniu np. ladnie wyginajace sie pod wplywem uderzenie bariery metalowe, a z drugiej strony twarde jak skala znaki w ktore sobie mozlan walic do woli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 lub te małe czerwono białe słupki ;) Jak zacząłem grać to byłem zachwycony - wpadłem na taśmę a ona się przerwała :) Jednak moja radość skończyła się kilka zakrętów dlaej gdy mój Focus zachamował od 150 KM/H - na znaku... to sie wk*******. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Link do Replay'a z udzialem MS Lancer'a :) dziwnie, nagralo jakby 2x szybciej :roll: Replay'e są ładne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sciagalem colina z bit torettu kilka razy i zawsze mam ten sam blad wiesza sie na pierwszym ekranie ( prawa aut.) wiecie moze jak zrobic zeby dzilal. w direct3d mam ustawione wait for vertical synh na always on ( XPpro+sp1 eng) i przy takich parametrach cmr3 byl instalowany. jak by ktos zanl rozwiazanie i zechcial sie nim podzielic bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Enerricco a probowales wgrac inne stery do grafy? uimnie pomoglo i gra dziala extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Tylko ze ja mam Radeona. I u mnie nie wychodzi do windy tylko caly czas widze jeden bialy ekran i nie moge nic zrobic ( windowsowskie klawisze nie dzialaja ALT + TAB itd tez nie) nie dziala zreszta nic oprucz reset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 kobus mimowszystko dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 sprobuje go jeszcze raz sciagnac moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 faktycznie troszke to dziwnie zrobili z tym odblokowywaniem się jakąś arkadówke chcą zrobić z colina ? HAHAHAH dawno sie tak nie usmialem .. arcadowke z colina :) ooo LOL To z zalożenia jest ARCADE w kazdym calu.. abo i gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 HELLO właśnie dostałem colina i zainstalowalem, dentki 44.03 i taki o to problem nie za każdym razem chce wejśc do gry, często wywala mnie z pierwszego demka reklamowego do windy wgralem tak jak radzi producent w faq najnowszy soft ale, zdaża się czesto ze jak chce wyjsc po stage'u do menu glownego to mnie wywala do windy i wtedy koniec, nie moge wejsc spowrotem zeby to bylo mozliwe musze w rejestrze cos pogrzebac za kazdym razem dopiero sie udaje mial ktos cos takiego?czego to wina i jak temu zapobiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 CMR3 to typowa gra konsolowa z wszelkimi wadami i zaletami. Troche malo grania poza tym. No i ta gra to po prostu gra trywialna. Zrobili harmonogram rajdu taki (praaawie) jak w rzeczywistosci ale juz model jazdy jest kompletnie nierealny. Mnie wkurzalo ze nawet przy ustawieniu napedu na zbalansowany tyl wyjezdza na kazdym zakrecie, dopiero po zmianie na naped na przod samochod przypomina 4napedowke. Kurde a w CMR2 mozna bylo ustawic balans napedu na kilka sposobow. To mnie boli. A podoba mi sie to ze oesy sa ciekawe, pare razy mi sie zdarzylo ze skrecilem na skrzyzowaniu w zla strone. Lubie takie rozbudowane, ciekawe oesy bo nie nudza. Kazdy oes jest inny - duzy plus. Gdyby model jazdy byl bardziej realny i inny byl mechanizm odblokowywania extrasow oraz zeby byl luz w dobieraniu bryki do mistrzostw no i gdyby dodali multiplay gra byla by wypas. A tak. Do skonczenia i na polke. Niestety. A czekalilsmy 2 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bat dokładnie, jeszcze można dodać do wad brak peugeota 206 wrc (ulubiony wózek z dwójki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no ale co do tras to jak dla mnie sa wypas, :D kilka asfaltoof i wogole tylko mnei jedno zastanawia czy jak jest pelno kurzu albo blota to mieliscie brudną karoserię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Zyga_ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 czesc mialem ten sam problem co niejaki DEFENCE na jednej z grup przeczytalem, ze w linii polecen trzeba po spacji dopisac STATICBUFFERS u mnie zadzialalo (tx rodzyneck) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...