Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

I czym tutaj sie chwalic? Tym ze przeszedles normal? refleksami swietlnymi? Pokaz lepiej swoje czasy na www.czasy.com.

OOOO nie wiedzialem ze takie cos jest :) zaraz instaluje i sprawdze sie :D

A na HIGH zaraz przejde :) narazie mam pierwsze 20pkt na UK :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko odnośnie tej gry, a mianowicie jaka trzeba miec k. graficzna aby moc wlaczyc funkcje environment map bo posiadam gforce 4 mx440 i nie moge tego wlaczyc, aha i co ta funkcja daje jesli ktos wie

z gory dzieki

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?: I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?:  I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :(

Nie pokazuje ile masz staraty albo przwagi bo jedziesz pierwszy i czasy nastepnych sa nie znane!!! Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz!! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie ta gra wqrwia :!: Rozpoczolem sobie championshipa i luzik gram spoczko Wygralem Auatralie wyszedlem z gry. Dzisiaj uruchamiam wlacza mi sie hiszpania, rozpoczynam pierwszy odcinek, dojezdzam do piwerwszewgo punktu kontrolnego(tam gdzie mierzy ile ma sie straty albo przwagi) i co :?:  I G.O.W.N.O nic mi sie nie wyswietla Idzie to jakos naprawic ?? Bo jak nie to wydupie ta giere Kurde jak tak mozna bylo z.j.e.b.a.c taka spoko rajdowke zawiodlem sie na maksa :(

Nie pokazuje ile masz staraty albo przwagi bo jedziesz pierwszy i czasy nastepnych sa nie znane!!! Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz!! :evil:

Hehe to fajnie ze przez cala Hiszpanie mi nie pokazywalo a pozniej okazalo sie ze jestem 5 dziwne naprawde (wygralem tez specialny odcinek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strate albo przewage pokazuje przed rozpoczeciem nastepnego os-a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zaczalem sobie grac i po wygraniu Australii ukazal sie moim ocza filmik ze zostaly odblokowane opony twarde na asfalt, wiekszej bzdury to ja jeszcze nie widzialem zeby sie odblokowywaly opony..., w tym kodemasters nie maja co robic tylko chrzanic gry, zeby odblokowywac opony :lol: no nie przezyje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno mnie (i mam nadzieje nie tylk mnie) razi niedokladnosc i niekonsekwencja w dzialaniu np. ladnie wyginajace sie pod wplywem uderzenie bariery metalowe, a z drugiej strony twarde jak skala znaki w ktore sobie mozlan walic do woli :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lub te małe czerwono białe słupki ;) Jak zacząłem grać to byłem zachwycony - wpadłem na taśmę a ona się przerwała :) Jednak moja radość skończyła się kilka zakrętów dlaej gdy mój Focus zachamował od 150 KM/H - na znaku... to sie wk*******.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagalem colina z bit torettu kilka razy i zawsze mam ten sam blad wiesza sie na pierwszym ekranie ( prawa aut.) wiecie moze jak zrobic zeby dzilal.

w direct3d mam ustawione wait for vertical synh na always on ( XPpro+sp1 eng) i przy takich parametrach cmr3 byl instalowany. jak by ktos zanl rozwiazanie i zechcial sie nim podzielic bylbym wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ze ja mam Radeona. I u mnie nie wychodzi do windy tylko caly czas widze jeden bialy ekran i nie moge nic zrobic ( windowsowskie klawisze nie dzialaja ALT + TAB itd tez nie) nie dziala zreszta nic oprucz reset

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie troszke to dziwnie zrobili z tym odblokowywaniem się jakąś arkadówke chcą zrobić z colina ?

HAHAHAH dawno sie tak nie usmialem .. arcadowke z colina :) ooo LOL

To z zalożenia jest ARCADE w kazdym calu.. abo i gorzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HELLO

właśnie dostałem colina i zainstalowalem, dentki 44.03 i taki o to problem

nie za każdym razem chce wejśc do gry, często wywala mnie z pierwszego demka reklamowego do windy

wgralem tak jak radzi producent w faq najnowszy soft ale, zdaża się czesto ze jak chce wyjsc po stage'u do menu glownego to mnie wywala do windy i wtedy koniec, nie moge wejsc spowrotem

zeby to bylo mozliwe musze w rejestrze cos pogrzebac za kazdym razem dopiero sie udaje

mial ktos cos takiego?czego to wina i jak temu zapobiec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CMR3 to typowa gra konsolowa z wszelkimi wadami i zaletami. Troche malo grania poza tym. No i ta gra to po prostu gra trywialna. Zrobili harmonogram rajdu taki (praaawie) jak w rzeczywistosci ale juz model jazdy jest kompletnie nierealny. Mnie wkurzalo ze nawet przy ustawieniu napedu na zbalansowany tyl wyjezdza na kazdym zakrecie, dopiero po zmianie na naped na przod samochod przypomina 4napedowke. Kurde a w CMR2 mozna bylo ustawic balans napedu na kilka sposobow. To mnie boli.

A podoba mi sie to ze oesy sa ciekawe, pare razy mi sie zdarzylo ze skrecilem na skrzyzowaniu w zla strone. Lubie takie rozbudowane, ciekawe oesy bo nie nudza. Kazdy oes jest inny - duzy plus.

Gdyby model jazdy byl bardziej realny i inny byl mechanizm odblokowywania extrasow oraz zeby byl luz w dobieraniu bryki do mistrzostw no i gdyby dodali multiplay gra byla by wypas. A tak. Do skonczenia i na polke. Niestety. A czekalilsmy 2 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi