Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na mojej konfiguracji hardware jest sznsa ze Collin nie bedzie skakal ? - na razie jest tragicznie - najnowsze stery 44.03 - karta @ 513 / 317 Mhz...tnie tnie tnie....czy cos moze zmioanic w ustawieniach grafy ? czy cos doinstalowac ? prosze o pomoc specjalistów ;-) THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i tyle. U mnie też skacze. Skacze nawet ludzią z XP 2200+ i GF 4 4600 +512Ram ->forum codemasters

Już kończą patha co ma min. to poprawić.

To dziwne bo u mnie w 1024x768 32 bit, detale na maksa, chodzi całkiem ładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne adnet. 8O

U mojego kumpla na 1700+ GF4MX 440 i 256 SDRAM :!: chodzi na 1280x1024x32 i nic nie tnie. 

Wiem co mowie bo sam widzialem i gralem. 

Takie ciecia na takim sprzecie to kwestia zasyfienia systemu.

ciekawe :roll: :wink: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tysh mam pytanko. Chcce zamowic se colina 3............. orginalnego inaczej i mam takie pytanie. Czy na konfiguracji w podpisie pujdzie mi colin 3? Jesli tak to powiedzcie na jakiej grafie ale jak mi nie pujdzie to nie bede zamawial.

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tysh mam pytanko. Chcce zamowic se colina 3............. orginalnego inaczej i mam takie pytanie. Czy na konfiguracji w podpisie pujdzie mi colin 3? Jesli tak to powiedzcie na jakiej grafie ale jak mi nie pujdzie to nie bede zamawial.

Pozdrawiam Harry :)

Będzie chodzić ale będzie troszkę szarpać.

Ale obniżysz troszkę detale i będzie ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za niedługo ktoś napisze ze ma tnt 2 i celerona 500 i gra chodziła mu super na full detalach 1024x768  :)  :D  :lol:

Na TNT2 ta gra się nawet nie uruchamia, min to chyba zgodnośc z directX 7

Moj kumpel gra na tnt2 ultra duron 1200 128ddr.... i chodzi mu 640x480 na min ale draw na full.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne adnet. 8O

U mojego kumpla na 1700+ GF4MX 440 i 256 SDRAM :!: chodzi na 1280x1024x32 i nic nie tnie. 

Wiem co mowie bo sam widzialem i gralem. 

Takie ciecia na takim sprzecie to kwestia zasyfienia systemu.

Dziwne bo u mnie w 1280 na full detalach gra chodzi 30 fps i spada do 20, wiec cieko..... a sysem na pewno nie mam zasyfiony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sys jes czyściutki bo wiem po co jest regedit, msconfig, defragmentator, a fraps daje mi 45-50fps ale gra przycina i tyle.

Gra jest zjaebana i koniec.

Aha, path już jest 11mb ale czekam na cracka z www.gamecopyworld.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi