Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 potrzebna jest na 99% witaminka do wersji 1.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 www.gamecopyworld.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hmm teraz mam nowy problem ..zainstalowalem colina od brata z sieci i teraz po pierwszym ekranie wyskakuje blad w delphy i konic co jest karwa moze jakis dx zły ??1.Nie klnij 2. zrób tak odistaluj stery i dx 2. zaistaluj dx 8.1 restart omegi 3.6 restart dx 9.0a restart 3. teraz wszystko cacy będzie biegać jak nie to wyłacz autostart hogera !!! i wyłacz komp włącz i ustaw ręcznie hogera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a powrócił do herca 8500le i teraz już nie mam zadnych problemów z biosem 7008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a co to jest gamecopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hmm teraz mam nowy problem ..zainstalowalem colina od brata z sieci i teraz po pierwszym ekranie wyskakuje blad w delphy i konic co jest karwa moze jakis dx zły ??1.Nie klnij 2. zrób tak odistaluj stery i dx 2. zaistaluj dx 8.1 restart omegi 3.6 restart dx 9.0a restart 3. teraz wszystko cacy będzie biegać jak nie to wyłacz autostart hogera !!! i wyłacz komp włącz i ustaw ręcznie hogera dzieki juz sobie poradzilem , troche krotsza droga ..poprostu zainstalowalem najnowszego dx 9 i po klopocie a stery to mam najnowsze omegi a hogera nie uzywam juz bo mam sapphire 9100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Z kąd mogę dostać cody do gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 potrzebna jest na 99% witaminka do wersji 1.1. ale pieknie to ujales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Bosh.....:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Pewien prog glupoty mnie przezwycieza poprostu ,czlowieku jesli sie o takie rzeczy pytasz to albo wez witaminke ;) ,albo idz kup orginala i problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Z kąd mogę dostać cody do gry Rozumiem że po wpisaniu wyrażenia "Colin McRae Rally 3"+"Cheats" w wyszukiwarce GooGle i otrzymaniu listy wyników zamurowało Cię i nie wiesz, którą stronkę wybrać :wink: A tak na serio to po Ci one ? Jeśli już musisz je mieć to... hmmm radzę zainstalować sobie GooGle Toolbar i używać jak najczęściej, lub skorzystać z wyszukiwarki GooGle ew MegaGames.Com (Ja używam tej stronki z racji że znajduje się na niej wiele łatek NO-CD a tipsy itp także można na niej znaleźć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 potrzebna jest na 99% witaminka do wersji 1.1. ale pieknie to ujales :P przeciez na forum nie mozan pytac/podawac i mowic o cr****ch :) a po za tym witaminki rozwiazuja problemy zdrowotne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Bosh.....:Pmoim zdaniem to slayer masz najgłupszego compa jaki widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Bardzo budujacy ,pelny tresci i na temat post millor. Bojka w piaskownicy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 gamecopyworld.com to takie miejsce gdzie znajduje się dużo lekarstw na ważkie problemy z "innymi" gierkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Bosh.....:Pmoim zdaniem to slayer masz najgłupszego compa jaki widziałem Co żeś się do mojego kompa przyczepił :evil: No cóż....byle leszcz będzie się podniecał, ile to ma fajnych super 3D Marków :x Żałosne....wsadź se w d.... te 10 tys, bo ci żyłka pęknie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 btw poprawił wam ten patch problem z przycinaniem w niektórych momentach? bo mi jakos nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 sorki moja wina :oops: ja zle zrozumialem dziala juz mi diolek, znowu mam pytanie do ciebie. co zrobiles ze ci CHAMPiONSHIP dziala????????/ mam directx 9.0a win XP i 2k3 enterprise i na kazdym to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 sorki moja wina :oops: ja zle zrozumialem dziala juz mi diolek, znowu mam pytanie do ciebie. co zrobiles ze ci CHAMPiONSHIP dziala????????/ mam directx 9.0a win XP i 2k3 enterprise i na kazdym to samo. tez mialem ten problem http://colin3.sisco.pl/problemy.html tutaj bedziesz mial odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Bosh.....:Pmoim zdaniem to slayer masz najgłupszego compa jaki widziałem... :| :evil: kompleksy leczysz w ten sposob :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 DZIEKI!!! bo juz zaczynalem sie dolowac powoli ze ta moja karta to szmelc albo gierka jakas trefna. ale mam jeszcze jedno pytanie. jak wlaczyc ten Vsync???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 juz znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 widzę slayer że ogłondasz się za inną fajną kartą grafiki ale po co ci ten celeron z ecsem trochę nie rozumiem wyboru konfigu możesz to uzasadnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mianowicie chodzi mi o to ze proboje odpalic colina to wyskakuje komunikat bledu : "program wykonal nieprawidlowa opercaje i nastapi jego zamkniecie. RALLY_3PC spowodowal blad: nieprawidlowa strona w module rally_3pc.exe" mam system windows 98 i karte graficzna radeon 9000 pro, podobny problem mialem z colinem 2 , zdaje mi sie ze coliny nie chca chodzic pod 98 z radeonem, czy ktos mial podobmy problem albo wie o co chodzi , bede wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Mianowicie chodzi mi o to ze proboje odpalic colina to wyskakuje komunikat bledu : "program wykonal nieprawidlowa opercaje i nastapi jego zamkniecie. RALLY_3PC spowodowal blad: nieprawidlowa strona w module rally_3pc.exe" mam system windows 98 i karte graficzna radeon 9000 pro, podobny problem mialem z colinem 2 , zdaje mi sie ze coliny nie chca chodzic pod 98 z radeonem, czy ktos mial podobmy problem albo wie o co chodzi , bede wdzieczny :)Ja sie tam nie znam... Na Twoim miejscu zainstalowalbym XP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 po pierwsze jaką masz kartę graficzną, po drugie w pliku *.txt z gry zjedż na sam dół...:) ach te czarodziejskie gry... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straw Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Jeśli masz orginał CMR 3 PL ta patch 1.1 jst tylko dostępny w wersji angielskiej i dlatego prosi o płyte najlepiej sciągnij sobie Patch PL 1.0a Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Bosh.....:Pmoim zdaniem to slayer masz najgłupszego compa jaki widziałemdziwne :/ ja tez mam glupiego kompa myslalem ze sztucznej inteligencji jeszcze nie wynalezli ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Boże, mój komputer to już zupełny półgłówek 8O Slayer, po Ci mądry komputer, skoro na wet nie wiesz, co to jest crack??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 "na wet"- nie będę komentował pisowni ;) A "crack" to taki narkotyk :P Ale ja tam wolę kompoty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...