Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

PS- dla tych, co by chcieli odnowić sowją grę ( pomijam patchowanie- mam Ripa i nie ma jeszcze witaminki Noł -cidi :v.1.1 D)- wyszedł niedawno mod WRC 2002-2003. Jeszcze go nie przetestowałem, ale jak będzie czas to zrobię to.

Tymczasem daję wam linka do pliku.

http://www.tigersruler.de/WRC_mod_for_CMR3.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....za raz się przekonam. Ale według opisu- nowe samochody ( lata 2002-2003 kategorii WRC) i nowi kierowcy.

PS- czytajcie opis instalacjii!!!

To jest redme o modzie:

new cars

Focus 2003 MartinPark

Focus RS 2002 DuvalPrevot

Focus 2001 McraeGrist

Lancer 2003 GronholmRautianen

Lancer 2002 BurnsReid

Impreza 2003 Makinen/Lindstrom

Impreza 2002 Solberg/Mills

Xara 2003 LoebElena

Xara 2002 SainzMarti

Championship mode

Focus 2003 MartinPark

still the old skins in this mode

New driver names and real faces in cars /messed a little but they are real/

new icon , menus , movies , etc..

co-drivers -> if I make it they will be an addon ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy próbie jazdy w jakimkolwiek trybie ,wyskakuje mi komunikat , że mam albo uszkodzoną albo pobrudzoną płytę CD. Powiedzmy, że ta wersja wcześniej nie miała problemów z działaniem ( wersja bez bajerów z witaminką 8) ), żaden patch tego nie naprawił. Także zmiana daty, nazwy folderu nie pomogła. U kumpla jest tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jestem 100% ateistą, ale mam pewne zasady. Z resztą mam na minusie 559 zł ( oszustwo- sprawa wylądowała na razie na policjii- prowadzą dochodzenie wyjaśniające- patrz topik o oszustach na Allegro) i jestem spłukany :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z colinem 3 sa problemy , to wiem ale takiego nik na forum chyba ? jeszcze nie mial . Sytuacja powtarza sie juz drugi raz na dwóch różnych plytkach colina. Kiedy zaczynam instalke jest wszystko ok ale przy drugiej plycie wyskakuje formatka nieprawidłowa nazwa woluminu prosze włożyc dysk 1 i lipa wywala z instalki, tak jak pisalem sytuacju ta ma miejsce juz na kolejnych plytka mialem juz wsumie trzy sztuki colina i z kazda to samo. Jesli wiecie dlaczego to napiszcie.

dzieki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo :P

Jak ty jeżdzisz? 8O Skończyłem grę dwa razy i nigdy nie "udało" mi się doprowadzić auta do takiego stanu rzeby nie mogło już jeżdzić. Nawet narzekałem trochę na to :wink: bo we wcześniejszych wersjach i np. RC99 nie było już tak pięknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj zle mnie rozumiecie

startuje do nastepnego rajdu i samochodz jedzie juz tylko na jedynce i niemalze nie skreca!

na starcie wersji pl pisze cos o zlym dzialaniu wersji ze zlymi paczami bla bla bla

gralem w wersje eng i nie mialem takich zhizow!!

fajnie ze sie posmialiscie :-) teraz licze na jakas podpowiedz

Pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba nie podejrzewasz mnie o to ze jestem piratrem?? ;-)

zapomnialem sie zarejestrowac :lol:

coz angielskiego tez kupilem wiec przeinstaluje go i po sprawie kulig i tak gada jak ciota ;-)

THX za info

pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stanelo na reinstalu wq sie na colina

mam eng zainstaluje go nie ma z nim problemow...

pacz od cdprojekta wymaga org exe ktore sie poszlo fakac

Hmmm.... powiem tak ... jako ze kupilem ta gra w promocji "3x esperanza" to nie nazekam .. ;-) ale po cenach polkowych eeee ... oni skopali calkiem niezkla giere modyfikujac menu i dodjac polskiego pilota ktory gada jak ciota...

Pozdrawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi