wampir Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 czy ta gra wymaga dx9 ? bo mam 8.1 i po zainstalowaniu wywala jakis blad brakujacego pliku jak chce ja wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Tia... spavatch dostal do poczytania co chcial, i juz sie skruszony nie odzywa :wink: Marcin_gps dostal prace domowa, ale nie sadze, zeby mial tyle ikry zeby chociaz sprobowac :P Na koniec chcialbym podziekowac wszystkim "coliniarzom" za dostarczenie mi swietnej rozrywki, wiele razy usmialem sie z waszych wywodow do lez :) A ciebie Draak, jesli mialbys ochote porozmawiac z powaznymi facetami o powaznych simach, zapraszam na Forum Fanow Symulatorow :) Ja w te smieszne nascary nie gram, bo nuda wieje, a poza tym z gory jestem na przegranej pozycji po kiery nie mam Szczerze mowiac domyslalem sie, ze taka odpowiedz przeczytam 8) Widzisz... ja nie bawie sie klockami lego i Colinami, a mimo to sprobowalem wykrecic jakis czas w CMR3. Ty jak widze masz jaja jak ziarnka pieprzu, bo byle lamerskimi argumentami sie wykrecasz :P A kierownicy wcale nie potrzeba ani do NR2002, ani do GPL :P Wystarczy joystick, na joyu swego czasu Iceman ustanowil rekord swiata w GPL na torze Brands Hatch :P Poza tym znam ludzi, ktorzy na joyu jezdzili w lidze online NR2002, wiec tez sie da. Chociaz w sumie przepraszam, zle powiedzialem... sam joystick nie wystarczy. Trzeba tez miec ikre, zeby nie pekac sprobowac swoich sil w powaznym simie :P Wiem, ze kiery nie trzeba, ale bez niej nie mam szans, a joya tez nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 jestem gotow za tydzien w wawie ja celica 2.0 z 90roku :) kavoo ale to ty masz kierowac a nie twoj przyjaciel... 8) Celica 2.0 i to w dodatku stara, kilkunastoletnia strychnina O czym ty mowisz, chlopcze? Pierwszy lepszy z brzegu Lanos by cie objechal jak leszcza Z czym do ludzi? 8) Prostak z Ciebie kavoo nie z tej ziemi. A wiesz chociaz co on ma pod maska, ze go chcesz lanosem objezdzac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Brzoza hehe ciii... :D Jakos odp. nie dostaje kavoo... czyzbys nie byl facetem jak to bys sie wyrazil z jajami? :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Bez dX'a 9.0 ani rusz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Prostak z Ciebie kavoo nie z tej ziemi. A wiesz chociaz co on ma pod maska, ze go chcesz lanosem objezdzac? Prostakiem to moze ty jestes... ja jestem po prostu czasem pewny siebie i bezczelny. A czegokolwiek nie mialby pod maska, moge sie zalozyc z kazdym, ze dalby dupy na cwierc mili koncertowo :P Proponuje sie zaznajomic z realiami, wtedy pogadamy. Mnie akurat nie bawia takie wyscigi, ale moj kumpel nalogowo bierze w nich udzial i dzieki niemu wiem co sie dzieje w temacie. I skoro Ibiza TDi w Modlinie objezdza na 400m Dodge'a Vipera, to AmFe moze sie z tym swoim szrotem schowac :P Tak jak powiedzialem - z czym do ludzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Kavoo tutaj ja się z tobą nie zgodzę - czytałeś o lanosie 1.6 N+T :?: - niewiele aut w polsce może mu dać rade :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Skonczcie te glupawe texty, bo do tematu niewiele wnosza, a tylko wkurzaja innych :evil: Dostaje powiadomienie, ze jest nowa odpowiedz w interesujacym mnie temacie :arrow: patrze, a tu dalej sie wymadrzaja. Jeden madrzejszy od drugiego... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Co to jest Ibiza TDi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Co to jest Ibiza TDi ? buahahhaha... robi nam sie kolejny topic smiechu 8O :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Pytam sie czy wymyslono jakies fajne TDi, ze Viper nie daje mu rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 O czym ty Kaeres do nas rozmawiasz???? Albo czegos nie doczytalem albo ty czegos nie napisales :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Prostak z Ciebie kavoo nie z tej ziemi. A wiesz chociaz co on ma pod maska, ze go chcesz lanosem objezdzac? Prostakiem to moze ty jestes... ja jestem po prostu czasem pewny siebie i bezczelny. A czegokolwiek nie mialby pod maska, moge sie zalozyc z kazdym, ze dalby dupy na cwierc mili koncertowo :P Proponuje sie zaznajomic z realiami, wtedy pogadamy. Mnie akurat nie bawia takie wyscigi, ale moj kumpel nalogowo bierze w nich udzial i dzieki niemu wiem co sie dzieje w temacie. I skoro Ibiza TDi w Modlinie objezdza na 400m Dodge'a Vipera, to AmFe moze sie z tym swoim szrotem schowac :P Tak jak powiedzialem - z czym do ludzi :P Tak jestes bezczelnym prostakiem nieznajacym niestety reali. Lanosa to ja objezdzam seiciento vanem. Oczywiscie oba samochody to serie. Wiec nie pitol mi tu ze celica dostaje od lanosa. A co do N2O to juz inna sprawa i inne klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kavoo ale ciagle konkretnej odp. od ciebie nie dostaje... jak mowilem jestes ... no sami wiemy :? Przepraszam wszystkich czytajacych to forum ale po prostu tego sie nie dalo ot tak zostawic toz zachowanie kavoo bije po oczach... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Opowiem ci o podobnej sytuacji. Cwiartka, sucho, kolejna para. Ja w mondeo TDCi (330Nm, 145KM dzieki naprawde lightowemu chip tunnigowi) obok s2000. Iza macha majtkami (serio ;)) i jazda. POMIMO fatalnego startu (skubane conti mnie rozczarowaly) z palcem w [gluteus maximus] pokazalem tej wysokobrotowej czarnuli zakrzywiona do dolu rure wydechowa. Tak to wyglada- moze i jestem niezlym kierowca :) ale i tak facet w hondzie byl od poczatku na straconej pozycji (pomimo, ze mial dokladnie 95 konikow pod maska wiecej, a i bryczka troszke lzejsza). Moment obrotowy zalatwil mi ten bieg. A co do tej celici 2.0- IMHO calkiem,calkiem. Leciutka, swietna trakcja. Troszke leciwa, fakt, ale nie wiadomo jak jezdzona. Naprawde chetnie bym ja postawil obok mojego aktualnego autka (tez mondas, ale MII, V6 170KM, wydech ze strumienica z perschingiem + pare innych "drobnych" modow). BTW- ::Zobacz temat- Demo Colina 3 juz jest !!!!! No coz ;) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Draak o i to rozumiem to nazywam odpowiedzia :) Sluchaj ja bede w polsce w nastepny poniedzialek moze sie zdzwonimy oblookasz moja fure 8) polecam mam cos fajnego ale to nie to forum.. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Chetnie, AmFe, chetnie ale pozwol mi najpierw wrocic ze Stanow ;). Jak tylko bede w Katowicach to mozemy sie gdzies, w pol drogi, spotkac. Ale nie wczesniej niz w pazdzierniku :/ Jakby co to wal z namiarami na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Super :D Do Katowic niedaleko niecale4 godz jesli kolejka na granicy jest :wink: P.S.a Hornet 600 model 2003 podoba Ci sie? bo tez na tym jezdze 8) Motocykle to moje zycie zaden samochod sie nie umywa, to tylko moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Z dwoch kolek to mnie bardziej mtb kreci 8) ale faktycznie wrazenia z jazdy mocnym motorkiem sa do niczego nieporownywalne. PS. Tez lubie naked bike'i. Ladniutka ta honda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Chyba schodzimy lekko z tematu ;) Motorki tez kocha, ale bardziej motorki tego typu jakiego silnik jest w Hornecie ;) Pozdrowka dla wszystkich motocykistow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kavoo ale ciagle konkretnej odp. od ciebie nie dostaje... jak mowilem jestes ... no sami wiemy :? Mnie akurat nie bawia takie wyscigi1. Nie interesuje mnie tego typu "sprawdzanie sie", bo dla mnie jest to dziecinada... a z dziecinnych zabaw dawno juz wyroslem. Wiesz... ja mam "troche" wiecej niz 18 lat, i nie grzeje sie jak stara lutownica na widok dymiacych pod swiatlami opon - tego typu atrakcje zostawiam duzo mlodszej ode mnie, zadnej wrazen mlodziezy. 2. Dopoki nie wtraciles sie z bezsensownymi tekstami w stylu "sprawdzmy sie w realu", rozmowa dotyczyla stopnia realizmu odwzorowania zachowania wozu w symulacjach i grach komputerowych... wiec kompletnie nie rozumiem po ch** sie w ogole wcinasz z totalnie off-topicowymi wynurzeniami, skoro w temacie dyskusji masz do powiedzenia mniej niz nic? Zrozumiales cos z tego, co napisalem, czy potrzebujesz miec to w formie diagramu rozrysowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Kavoo tutaj ja się z tobą nie zgodzę - czytałeś o lanosie 1.6 N+T :?: - niewiele aut w polsce może mu dać rade :|Nie sledze z zapartym tchem nowinek tuningowych, bo mi to ogolnikowo mowiac wisi. Ale majac kumpla-fascynata akurat wiem, ze Lanosy to doskonaly material do chiptuningu pod katem cwiercmilowek - standardowy 1.6 SX ma 106 fabrycznych koni, co przy takiej niskiej masie czyni z niego po chiptuningu rakiete. Zreszta nie bardzo rozumiem tego, ze sie ze mna nie zgadzasz :wink: Napisalem, ze byle Lanos objechalby stara Celice, a ty piszesz ze sie ze mna nie zgadzasz, bo... niewiele aut w Polsce moze dac rade Lanosowi Chyba zbyt szybko odpisywales :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Pytam sie czy wymyslono jakies fajne TDi, ze Viper nie daje mu rady :) http://racing-forum.pulse.pdi.net/viewtopi...t=6742&start=45 Mniej wiecej w polowie strony Richie podal czasy, jakie osiagali kierowcy na 400m. A kawalek nizej jest opisane jaka moc i jaki moment ma ta Ibiza, ktora cie w takie oslupienie wprawila :wink: Byla szybsza od Vipera o prawie pol sekundy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ej stary Ibiza 15.3 s, a Viper 15.7 s :D:D:D:D I Ty w to wierzysz ??? - tutaj dopiero smiech. Czlowieku, moim Coltem koles zrobil nieco ponad 12s na bemowie 1 maja 2002 roku. A Corvetta wtenczas scigala sie z Nissanem skiline turbo + NOS i dostala w d*** z czasem ponizej 10s. A Viper robil robil ponizej 9s. Mam zdjecia z tego zlotu a sa podobno na sieci filmiki ale ja ich nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 O czym ty Kaeres do nas rozmawiasz???? Albo czegos nie doczytalem albo ty czegos nie napisales :? Chodzilo mi tylko o zdanie wyciete z kontekstu o tym TDi Ibizy - ze Viper sie chowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ej stary Ibiza 15.3 s, a Viper 15.7 s :D:D:D:D I Ty w to wierzysz ??? - tutaj dopiero smiech. To sa oficjalne czasy z Modlina, wiec smiac sie mozesz ewentualnie z tego Vipera, nie ze mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kavoo takze najpierw rzucasz tekstami z czym do ludzi (przypomne chodzi o moja celice) a teraz co? jestes zalosny... wiesz zal mi ciebie ty chyba kolegow nawet nie masz... no i widzisz kto tu nie ma jaj ? 8) Dobra koncze nie odpowiadam na twoje topici bo ty jestes jakis pokrzywdzony przez los chyba Brzoza Draak a co taki maly zlocik urzadzic ? gdzies po drodze miedzy Wawa a Praga? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kavoo takze najpierw rzucasz tekstami z czym do ludzi (przypomne chodzi o moja celice) a teraz co? jestes zalosny... wiesz zal mi ciebie ty chyba kolegow nawet nie masz... no i widzisz kto tu nie ma jaj ? 8) Dobra koncze nie odpowiadam na twoje topici bo ty jestes jakis pokrzywdzony przez los chyba Brzoza Draak a co taki maly zlocik urzadzic ? gdzies po drodze miedzy Wawa a Praga? :) Obudz sie, czlowieku Napisalem "z czym do ludzi", bo z takim autkiem moze ewentualnie w Pradze przed pepikami mozesz sie popisywac, ale nie wsrod gosci, ktorzy za kola do swoich aut placa wiecej, niz ta twoja Celina jest warta :P A co do jaj - uczepiles sie jak pijany plotu zeby koniecznie udowodnic wszem i wobec jaki to kozak jestes w "nocnych wyscigach". Chcesz sie jakos dowartosciowac w ten sposob? Jesli potrzebujesz tego, zeby sie poczuc kims, to... zal mi sie bardzo, uwierz mi 8) Tak jak powiedzialem wczesniej - skoro nie masz kompletnie nic do powiedzenia w temacie, ktorego dyskusja dotyczy, to po ch** sie w ogole odzywasz? Rownie dobrze moglbys wyzwac mnie na pojedynek w ping-ponga czy bierki... taki sam bylby sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wyzywa Ci na pojedynek zeby Ci pokazac jaki to z Ciebie jest niedzielny kierowca! Dlatego kavoo. Bo przeciez zjadles wszystkoe rozumy co do rajdow i wiesz jak powinien zachowac sie samochod itd itp, wiec chyba umiesz jezdzic samochodem normalnym, a nie wirtualnym. Jednak wychodiz na to ze mocny jestes tylko w gebie i jeszcze kolegami sie zaslaniasz. To ze masz wiecej niz 18 lat nie znaczy ze jestes madrzejszy. Tez am wiecej niz 18, i to sporo, wiec Twoj argument jest beznadziejny. Chyba lepiej jak kogos kreca wyscigi uliczne niz siedzenie przed kompem i bawienie sie komputerkiem... To dopiero dziecinada. A co do czepiania sie Celicy - to powtarzam jestes prostak nie znajacy realiow, bo nie masz pojecia ile jego Celica jest warta i co ma u siebie zmodyfikowane, wiec daruj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ej stary Ibiza 15.3 s, a Viper 15.7 s :D:D:D:D Czlowieku, moim Coltem koles zrobil nieco ponad 12s na bemowie 1 maja 2002 roku. A Corvetta wtenczas scigala sie z Nissanem skiline turbo + NOS i dostala w d*** z czasem ponizej 10s. A Viper robil robil ponizej 9s. To sa czasy na 1/4 mili czy na 100km/h? Bo nie wierze ze coltem na 400m masz 12 sekund. Oficjalny czas z Modlina na 1/4 mili to 12.674 Boostera na Eclipse GSX, pozniej jest Krzys z czasem 12.740 w Corvecie Z06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...