Marcin_gps Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Cieniutko wam idzie: UK - 2:56 JAPAN - 3:14 SWEDEN - 2:37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wszystko co dotyczy tej giery piszcie tutaj (właśnie leci 200kb/s) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 uwazaj bo dostaniesz bana mi juz taki temat skasowali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie podal linka wiec se moze pisac co ssa ile mu sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja tez nie podalem i dostalem ostrzezenie przed banem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wszystko co dotyczy tej giery piszcie tutaj (właśnie leci 200kb/s) :twisted: Ciagniesz z jakiegos FTP czy z p2p. Jesli eMule to rzuc nazwe pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Trzeba się wybrać na giełdę w niedziele :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja juz zassysam z Osiolka :lol: 3cd.....bedzie jazda :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja ze mam wolniejsze lacze musze poczetac na wrazenia innych :) btw. prosze odrazu o screeny :) z gory thx ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wszystko co dotyczy tej giery piszcie tutaj (właśnie leci 200kb/s) :twisted: Gdybym miał takie łącze to bym sie cieszył jak głupi u mnie transfery góra sięgaja 15kbs :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wszystko co dotyczy tej giery piszcie tutaj (właśnie leci 200kb/s) :twisted: Gdybym miał takie łącze to bym sie cieszył jak głupi u mnie transfery góra sięgaja 15kbs :cry: Hyhy u mnie jest jeszcze gorzej bo mam podzielone sdi :> no ale zazwyczaj kumpli prosze to mi sciagaja. Na razie poobserwuje ten topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 podziele się wrażeniami wieczorem-transfer spadł :( ale czytalem właśnie ze lipa z kamerami tylko te 3 z dema do niektorych nie daję namiarów na ftp([to działa trochę inaczej) a pozatym to nie ja sciagam a kolega z pokoju na kompie obok mojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 podziele się wrażeniami wieczorem-transfer spadł :( ale czytalem właśnie ze lipa z kamerami tylko te 3 z dema do niektorych nie daję namiarów na ftp([to działa trochę inaczej) a pozatym to nie ja sciagam a kolega z pokoju na kompie obok mojego powiedz jak sie pliki nazwyaja tak jak np. w gta flt-vcb.bin , flt-vcb.cue jak to jest z colinem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 dev-cr3a dev-cr3b dev-cr3c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 powiedz jak sie pliki nazwyaja tak jak np. w gta flt-vcb.bin , flt-vcb.cue jak to jest z colinem ? dev-cr3a.bin dev-cr3a.cue dev-cr3b.bin dev-cr3b.cue dev-cr3c.bin dev-cr3c.cue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 dziekuje chłopaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wypakowuje mi CD3, to dziś potestujemy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sciągnął już ktoś?? Jak wrażenia... bo sie troszkę niecierpliwie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 mi sie podoba o wiele lepsze od 2 screny chyba nikomu nie potrzebne skoro bylo demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 powiem tylko tyle katalog col3 :) i sciagajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Szkoda, że nie jestem wtajemniczony :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Heheh no, fajnie macie!!! JA czekam na stałe... ma być pod koniec tygodnia... i wtedy bede ściągał... Będe miał łącze 256 ... orientuje sie ktoś ile średnio bedzie mi sie sciągać 1 CD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 raki chyba jakies 6-7 godzin przy zalozeniu ze bedzie szlo 30 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 a na jakich detalach gracie?? i w jakiej rozdzialce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Biorac pod uwage demko to chodzi lepiej niz TOCA 3. Plynnie w 1024x768x32 AA quincunx i AAx2 w max detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Biorac pod uwage demko to chodzi lepiej niz TOCA 3. Plynnie w 1024x768x32 AA quincunx i AAx2 w max detalach. mnie interesuje 1280x1024x32 w max detalach ew. + 8xanizo. Toca 3 w tych ustawieniach spox u mnie chodzila ciekaw jestem co bedzie z colinem :? demka nie wrzucalem wiec tak naprawde jeszcze nie widzialem tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jeszcze jakas godzinka i bede mial :) Ale i tak nie mam miejsca na zainstalowanie... Co za pech. Chyba bede musial jakies filmy pokasowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 qrde tez bym sobie popykal no ale pieprzone sdi :( bede musial z kolesiami pogadac zeby zassali :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Też ściągam Colina 3 razem z filmem 2Fast 2Furious :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A woe ktos moze kiedy sie polska wersja ukaze i kto bedzie glosiki podstawial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...