case Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Biorac pod uwage demko to chodzi lepiej niz TOCA 3. Plynnie w 1024x768x32 AA quincunx i AAx2 w max detalach. mnie interesuje 1280x1024x32 w max detalach ew. + 8xanizo. Toca 3 w tych ustawieniach spox u mnie chodzila ciekaw jestem co bedzie z colinem :? demka nie wrzucalem wiec tak naprawde jeszcze nie widzialem tej gry u mnie gram w 1024x768x32 anizox16 reszta na max i mam okolo 45 klatek z AAx2 mam 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A jak sprawdzic ile sie ma klatek w colinie i innych grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A jak sprawdzic ile sie ma klatek w colinie i innych grach?www.fraps.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 U mnie coś się wali na maxa, bo jak dam Championship to po filmiku pokazującym rajd, kiedy ma się ładować shakedown mam piękny zwis gry. XP chodzi sobie dalej, a gra się zwiesza :evil: Dodatkowo czasem mam szarpanie na maksa, a po ponownym załadowaniu planszy chodzi ok?! Detki 43.45, demo chodziło spox a full takie numery odstawia. Ale tumany kurzu na Australi rulez!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 U mnie nau zdarzylo sie raz takie szarpanie, ale wlasnie po restarcie planszy bylo wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Wie moze ktos czy da sei ta gra zassac z jakiegos ftp?? Bo na emule juz drugi dzien ciagne i mam tylko 15mb :( Ja ktak to niech wrzuci linka lub naprowadzi mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Trzeba poczekac na orginal i do sklepu kupic. !%#@^$@^@ :D Co wy sobie myslicie ze tu wszystko za free jest. ps. Strasznie gowniany ten kolin na ps2 byl rok temu i byl do D... a na pc dzis obadalem i to samo. szkoda mojego czasu bylo i lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 heh niedlugo pewnie bedzie gdzies do zassania na jakis ftpku :-D pozyjemy to bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 heh niedlugo pewnie bedzie gdzies do zassania na jakis ftpku :-D pozyjemy to bedzie :P :lol: czlowieku gdzie ty zejesz w latach 80 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no a co moze z emule mam ssac jak tam mi prawie nie sciaga :D lol :/ wiec lepiej na ftpka jakiegos wyczaic szybkiego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 2003-06-11 Colin McRae Rally 3 © CODEMASTERS 141x15 MB DEVIANCE to jest rowno znaczne z pojawieniem sie na ftpach. Jak nieznasz kolejnosci pojawiania sie softu w sieci to sorry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 2003-06-11 Colin McRae Rally 3 © CODEMASTERS 141x15 MB DEVIANCE to jest rowno znaczne z pojawieniem sie na ftpach. Jak nieznasz kolejnosci pojawiania sie softu w sieci to sorry :D Zdziwilbys sie... "Jak nieznasz kolejnosci pojawiania sie softu w sieci to sorry... ." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 czego wszyscy sciongajo na takich zajebistych łączach ja mam sdi i tesz ciongne :)) :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 I co podacie jakis link ?? Albo jakas podpowiedz z kad mozna ta sciagnac ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 a gdzi emożna znaleźć takie serwery FTP? gra3 ściągnąłem od CASE ale teraz pojawia mi się "Twój IP mi się nie podoba" ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 I co podacie jakis link ?? Albo jakas podpowiedz z kad mozna ta sciagnac ??!! przeciez juz mowili ze na osiolku jest nawet nazwy plikow ci podali coz wiecej chciec. Co do linkow to patrz zasady forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja bede mial dzisiaj ale z checia bym popatrzyl na jakies screeny, np. hjak tu ktos wspomnial tumany kurzu w australii w wysokiej rodzialce i detalach na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no na mój nos to ładnie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Oszzzzz kurde :) ladne :) THX Kaeres :) BTW. Nawet nie zauwazylem a to juz 100 postow na moim koncie :) yee :) pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dzisiejszy download sponsoruja literki C.A.S.E ;-] ,dzieki ,zobacze co ten full warty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ludzie słyszeliscie może o Bittorrent na tarnsfery w nocy 40-50,w tym momecie 20 kBs, a wy tu o emulu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja chce Colina 3 :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No wyglada super jak dla mnie, tylkurz jakis taki nienaturalny bo bardziej mi chmury przypomina niz tumany kurzu. Czy wie ktos kiedy bedzie polska wersja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no ladnie ladnie tylko fakt ten kurz siakis taki dziwny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no ladnie ladnie tylko fakt ten kurz siakis taki dziwny :? oj kurz jest cacy :> moze troche chmurzasty ale nie czepiajmy sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No wyglada super jak dla mnie, tylkurz jakis taki nienaturalny bo bardziej mi chmury przypomina niz tumany kurzu. Czy wie ktos kiedy bedzie polska wersja?? A taki moze byc ? Screen poprzedni i ten nie jest z mojego kompa. To zdjecia z gry.wp.pl. lub taki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ciekawe czy mi to będzie bardzo zarywać. Pewnie bedzie 640 na 480 low detail i jak nie będzie za dużo drzew to płynnie pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No ten sreen z wysokosci jest bajer. Ale na tym pod spodem ponownie ten sam efekt chmury. Jak samochod jedzie to nie zostawia za soba chmurzastych pierdniec. Ten kurz powienien byc jakis taki ciagly nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A woe ktos moze kiedy sie polska wersja ukaze i kto bedzie glosiki podstawial? CD Projekt, oficjalny polski dystrybutor Colin McRae Rally 3, poinformował właśnie, iż premiera jednej z najbardziej oczekiwanych gier tego roku odbędzie się za niecały miesiąc, a dokładnie 26 czerwca! Zgodnie z wcześniejszymi informacjami dotyczącymi gry warto przypomnieć, iż w CMR3 swojego głosu użyczy utytułowany kierowca rajdowy - Janusz Kulig. Ponadto CD Projekt ujawnia bardzo istotny dla wszystkich graczy fakt. Otóż dzieło utalentowanych wyspiarzy z Codemasters zostanie wydane aż na 3 płytach CD !!! Tym samym nie powinno być żadnych wątpliwości, że 26 czerwca na polskim rynku pojawi się najbardziej realistyczna i zaawansowana gra rajdowa jaką kiedykolwiek wydano. Z gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...