Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

siema jestem tu nowy ... :) nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tu !!!najwyzej bedzie zle ;) otoz mam problem z colinem (w sumie 2) :D

1) nie chca mi sie odtwarzac filmiki :( np gdy powinno pokazac sie logo codemasters to slysze dzwiek i widze bialy ekran ... jak zaczyna sie rajd to jest jakis filmik i znow slysze muze widze bialy screen :( co dziwniejsze filmiki odpalone z dysku chodza normalnie ... czy ktos wie o co w tym chodzi ??

2) dzwiek grrrrrr silnik chodzi jak odkurzacz gdy przypieprze w cos to NIC nie slychac !!! okazjonalnie przy zbiciu szyby slychac jakims tam trzask (tylko tak cicho :() albo pisk opon a panie raz na 200X moze zapiszcza :)

i teraz moj sprzet marzen kazdego uzytkownika :)

AMD Athlon 700 :(

Sound Blaster Live Player 1024 :(

Riva TNT 2 64mb :(

Windows 98 SE :twisted:

hehe z gory dzieki temu kto zwroci uwage na moj problem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem gierę i nie chce sie odpalić. Ustawiłem opcje i w momencie ladowania pokazuje sie biały ekran z napisem Loading i koniec, wisi tylko reset pomaga. Zmieniałem opcje i ustawienia różnie - to samo. Grafa to Radeon 9500 PRO. Widziałem już ze gość miał podobny problem na Radeonie 9700, stery to Catalyst 3.5

HELP ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no sa to nowe, wyszly wczoraj (poniedzialek)

a tu masz topic :arrow: wyszły ATI Catalyst 3.5

ale ja osobiscie nie polecam instalowania ich, jest bug ktory wymaga usuniecia (OpenGL nie dziala na R8500/9100, zauwazono tez na 9500/9700), moze ATI niedlugo usunie ten blad i uaktualni Catalysty 3.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ktos tu powiedzial, ze to gra dla 10-latkow :)

hehe ja :P

bo sie wk.wilem, ze jeszcze bardziej uproscili ta gre :/

za nastepne dwa lata bedzie z colina nfs....

a Ty

jak tak uwazasz to idz sobie pograc w lego racer

sledz caly watek (moj maly wyklad dot. cmr3 :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:cry: mam colina 3, zainstalowalem, ale mi sie nie odpala i nie chodzi o zadna opcje tylko wyskakuje ze nie ma pliku :cry: ten plik to d3d9.dll czy mogl by mnie ktos poratowac :?: moj mail to >> robci_o@op.pl , z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

giera niezla.. na poczatku troche szorstka w stosunku do dwojki.. ale z czasem wciaga..

Zainstalowala sie bez zajakniecia, zadnych problemow sprzetowych , nic nie skacze, nie freezuje.. ludzie skad wy kompy macie ze tyle problemow ?:)

Moje ulubione 3 pojazdy to transit,czarne subaru i poduszkowiec

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

giera niezla.. na poczatku troche szorstka w stosunku do dwojki.. ale z czasem wciaga..

Zainstalowala sie bez zajakniecia, zadnych problemow sprzetowych , nic nie skacze, nie freezuje.. ludzie skad wy kompy macie ze tyle problemow ?:)  

Moje ulubione 3 pojazdy to transit,czarne subaru i poduszkowiec

pzdr.

Zgadzam się co do powyższego, a te pojazdy sam wygrałeś czy cheat?? zwłaszcza poduszkowiec? (ja wygrałem już drugi sezon i takich "egzotyków" nie mam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa no ja jestem cheat-boj.. gdzie by mi sie chcialo czekac na to az mi sie wszystkie sprezynki/oponki odblokuja :) od czego sa kody ?:))) Jest jeszcze mitsubishi pajero ( terenowka) cytryna 2CV !! , metro m64, zolte mitsubishi evo ILESTAM , i jeszcze klika furek.. aa i ten.. taki plazowy pizdzik.. sama klatka+4 kola ;]

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo! Mam taki niecodzienny problem z Colnkiem 3, a mianowicie nie moge w ogole grac w trybie championship, jak tylko wybiore jazde w champ. od razu colin lapie zawieche. Z kolei na single stage wsyzstko jest ok i ogolem ql! Mam wersje 3plytowa, bez zadnego patcha (a w ogole jakis istnieje do pelnej wer CMR??). Jak cos to dzieki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi