gza Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 siema jestem tu nowy ... :) nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tu !!!najwyzej bedzie zle ;) otoz mam problem z colinem (w sumie 2) :D 1) nie chca mi sie odtwarzac filmiki :( np gdy powinno pokazac sie logo codemasters to slysze dzwiek i widze bialy ekran ... jak zaczyna sie rajd to jest jakis filmik i znow slysze muze widze bialy screen :( co dziwniejsze filmiki odpalone z dysku chodza normalnie ... czy ktos wie o co w tym chodzi ?? 2) dzwiek grrrrrr silnik chodzi jak odkurzacz gdy przypieprze w cos to NIC nie slychac !!! okazjonalnie przy zbiciu szyby slychac jakims tam trzask (tylko tak cicho :() albo pisk opon a panie raz na 200X moze zapiszcza :) i teraz moj sprzet marzen kazdego uzytkownika :) AMD Athlon 700 :( Sound Blaster Live Player 1024 :( Riva TNT 2 64mb :( Windows 98 SE :twisted: hehe z gory dzieki temu kto zwroci uwage na moj problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zainstalowałem gierę i nie chce sie odpalić. Ustawiłem opcje i w momencie ladowania pokazuje sie biały ekran z napisem Loading i koniec, wisi tylko reset pomaga. Zmieniałem opcje i ustawienia różnie - to samo. Grafa to Radeon 9500 PRO. Widziałem już ze gość miał podobny problem na Radeonie 9700, stery to Catalyst 3.5 HELP .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 są juz nowe catalysty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a no sa to nowe, wyszly wczoraj (poniedzialek) a tu masz topic :arrow: wyszły ATI Catalyst 3.5 ale ja osobiscie nie polecam instalowania ich, jest bug ktory wymaga usuniecia (OpenGL nie dziala na R8500/9100, zauwazono tez na 9500/9700), moze ATI niedlugo usunie ten blad i uaktualni Catalysty 3.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 na 3.4 dziala bez problemu , jaki masz drectX ? zainstaluj 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 poczytaj tez w 10 innych watkach o colinie bo tam napewno jest rozwiazanie problemu :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 zawiesiłem sie troszki...sory ale i tak ich nie zainstaluje , bo co do sterów jestem zadowolony.....i boje sie nowosci(zwłaszcza do radka 8500) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Włączyłem Vsync i już działa, grafika jest super, ale czy miodność ? Dziwne że taka duperela powoduje zwiechę gry .... THX za wszelkie pomoce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Probowałem chyba wszystkich mozliwosci i nic:-( Chyba sobie nie pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 pytam z ciekawości ... gdzie sie wlacza lub wylacza to Vsync? w gierce czy gdzies indziej :?: glupie pytanko ale kto pyta nie bladzi :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 pytam z ciekawości ... gdzie sie wlacza lub wylacza to Vsync? w gierce czy gdzies indziej :?: glupie pytanko ale kto pyta nie bladzi :idea: W sterownikach, albo w grze (jeśli jest taka opcja - zalezy od gry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 tez nie rozumiem po co ten zabieg, zamienieania BIN na iso. Jak rozumiem to wczesniej nagrlales na cd? a potem zrobiles ISO? TO pewno CI sie uszkodzil rpzy zgrywaniu. Bog jeden wie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ABY COLLIN 3 CHODZIŁ BEZ ZWIECH NA BIAŁYM EKRANIE NA RADEONACH NALEŻY W OPCJACH DIRECT 3D STEROWNIKA WŁĄCZYĆ WAIT FOR SYNC NA ALWAYS ON. I po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ABY COLLIN 3 CHODZIŁ BEZ ZWIECH NA BIAŁYM EKRANIE NA RADEONACH NALEŻY W OPCJACH DIRECT 3D STEROWNIKA WŁĄCZYĆ WAIT FOR SYNC NA ALWAYS ON. I po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 POdobno Cloin 3 to wypas gra ja jeszcze nie mam i tak mi nie bedzie chodzic ale moze sobie sprobuje kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 A ktos tu powiedzial, ze to gra dla 10-latkow :)hehe ja :P bo sie wk.wilem, ze jeszcze bardziej uproscili ta gre :/ za nastepne dwa lata bedzie z colina nfs.... a Ty jak tak uwazasz to idz sobie pograc w lego racer sledz caly watek (moj maly wyklad dot. cmr3 :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Fajna ta giera jezcze nie grałem :?: Jestem trochę zacofany z wiadomościami o tej grze i :oops: się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja nie kupuję bo mam za słabego kompa, ale może w przyszłości i zgadzam się z WOOJTAS'em, że jest świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JubY Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :cry: mam colina 3, zainstalowalem, ale mi sie nie odpala i nie chodzi o zadna opcje tylko wyskakuje ze nie ma pliku :cry: ten plik to d3d9.dll czy mogl by mnie ktos poratowac :?: moj mail to >> robci_o@op.pl , z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 moze DirectX 9.0? :roll: RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jedno pytanie, czy gra jest godna uwagi, bo sciagnalem ale nie wiem czy instalowac (musze przekopywac dysk w poszukiwaniu miejsca :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jedno pytanie, czy gra jest godna uwagi, bo sciagnalem ale nie wiem czy instalowac (musze przekopywac dysk w poszukiwaniu miejsca :/) Kup drugi dysk i instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JubY Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 moze DirectX 9.0? :roll: RTFM wielkie dzieki !! tak "drobnostka" a tyle klopotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Kup drugi dysk i instaluj.Chetnie bym sobie kupil z 80gb, ale narazie zbieram kase na chlodzenie wodne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 giera niezla.. na poczatku troche szorstka w stosunku do dwojki.. ale z czasem wciaga.. Zainstalowala sie bez zajakniecia, zadnych problemow sprzetowych , nic nie skacze, nie freezuje.. ludzie skad wy kompy macie ze tyle problemow ?:) Moje ulubione 3 pojazdy to transit,czarne subaru i poduszkowiec pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 giera niezla.. na poczatku troche szorstka w stosunku do dwojki.. ale z czasem wciaga.. Zainstalowala sie bez zajakniecia, zadnych problemow sprzetowych , nic nie skacze, nie freezuje.. ludzie skad wy kompy macie ze tyle problemow ?:) Moje ulubione 3 pojazdy to transit,czarne subaru i poduszkowiec pzdr. Zgadzam się co do powyższego, a te pojazdy sam wygrałeś czy cheat?? zwłaszcza poduszkowiec? (ja wygrałem już drugi sezon i takich "egzotyków" nie mam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuWaK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ze extra gra tez slyszalem ale kumpel ma i ma problemy z odpaleniem... Po zainstalowaniu wlacza i mu sie cos sypie i usuwa wrzystkie pliki gry :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 aaa no ja jestem cheat-boj.. gdzie by mi sie chcialo czekac na to az mi sie wszystkie sprezynki/oponki odblokuja :) od czego sa kody ?:))) Jest jeszcze mitsubishi pajero ( terenowka) cytryna 2CV !! , metro m64, zolte mitsubishi evo ILESTAM , i jeszcze klika furek.. aa i ten.. taki plazowy pizdzik.. sama klatka+4 kola ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Yo! Mam taki niecodzienny problem z Colnkiem 3, a mianowicie nie moge w ogole grac w trybie championship, jak tylko wybiore jazde w champ. od razu colin lapie zawieche. Z kolei na single stage wsyzstko jest ok i ogolem ql! Mam wersje 3plytowa, bez zadnego patcha (a w ogole jakis istnieje do pelnej wer CMR??). Jak cos to dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35365 Tak trudno znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...