darch Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Proszę rzuccie te cheaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Rozumiem objechać grę, bo kiepska, bo to, bo tamto... ale bez przesady panowie. Czity to se wsadzcie w d.upe. Możecie mnie teraz objechać, ale jedynie czego nie znosze to cziterstwa - i kojarzy mi się tylko z lamerstwem... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 aaa no ja jestem cheat-boj.. gdzie by mi sie chcialo czekac na to az mi sie wszystkie sprezynki/oponki odblokuja :) od czego sa kody ?:))) Jest jeszcze mitsubishi pajero ( terenowka) cytryna 2CV !! , metro m64, zolte mitsubishi evo ILESTAM , i jeszcze klika furek.. aa i ten.. taki plazowy pizdzik.. sama klatka+4 kola ;] pzdr. Od psucia gry, ja odblokowałem sobie większość sam (jeszcze nie wszystko bo przdedemną trzeci sezon :) i będze wszystko). Tamte auta które wymieniasz też mam tylo nie mam takich "dziwolongów" i egzotyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 @#%$@##!!! Lenistwo niektórych na tym forum przechodzi ludzkie pojęcie. Przecież był o tym temat poprzedniego dnia!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 echh nie wszyscy maja czasani chęci przechodzić całej gry a tylko przejechac się na fajnej trasie fajnym samochodem przecierz to jest gra ludzie, jakie lamerstwo?:0 to ma sprawiac przyjemność i po to jest robione,dla gracza i może on grać w nia tak jak mu się żywnie podoba jak ktoś chce to przechodzi ,kryyka za stosowanie cheatow jest głupotą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 generator kodow wystawilem na swoim "www" Plik sie zwie vdx-c3cg.rar . Co do uzytkowania kodow i innych oszukiwajek.. powiem wprost - nie mam czasu na to zeby tluc sie tydzien czy ile tam w jedna gre tylko poto zeby cos mi sie udostepnilo. Mam ciekawsze rzeczy do roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Tylko że CMR3 można przejść w trzy - cztery dni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 No cóż to ma problem 8) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie wiecie ile jest frajdy jak sie cos samemu wygra.... cheaty rozumniem... ale jak gra sie nudzi albo sie ja jooz skończylo... ale nie tak ze sie instaluje i odrazu kodów szuka.... loodzie... tarcicie caly urok gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie wiecie ile jest frajdy jak sie cos samemu wygra.... cheaty rozumniem... ale jak gra sie nudzi albo sie ja jooz skończylo... ale nie tak ze sie instaluje i odrazu kodów szuka.... loodzie... tarcicie caly urok gry...Co raz bardziej przekonuje sie, ze tego uroku w tej grze nie ma az tyle ile by sie chcialo (i ile sie czekalo :evil: )... Moze wiec cheaty uatrakcyjnia troche sytuacje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie wiecie ile jest frajdy jak sie cos samemu wygra.... cheaty rozumniem... ale jak gra sie nudzi albo sie ja jooz skończylo... ale nie tak ze sie instaluje i odrazu kodów szuka.... loodzie... tarcicie caly urok gry...Co raz bardziej przekonuje sie, ze tego uroku w tej grze nie ma az tyle ile by sie chcialo (i ile sie czekalo :evil: )... Moze wiec cheaty uatrakcyjnia troche sytuacje :wink: napewno. moja przygoda z ta gra skonczyla sie na wygraniu dwoch czempionow i zabawie fordem RS2000 (ale fura :) )ta gre ratuaj tylko kody. osobiscie nie gram z kodami, no chyba, ze gre juz skonczylem i mam chec sie "pobawic" troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Sprobuj programu CDMate - wypala BINy bez CueSheetow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 E tam cieniasy jesteście i wam się nie udaje, dlatego tak mówicie :wink: :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biathlon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Pogralem sobie teraz majac za pilota Kuliga i trzeba przyznac,ze fajnie jest slyszec polski głos.Tylko jeszcze nie kumam tych Jego zwrotow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Hehe, najlepsze sa inne jezyki. Hiszpanskiego to wogole nie czaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ee zainstalowalem, doszedlem do rajdu usa i doszedlem do wniosku ze gra jest monotonna, za bardzo nie przepadam za wyscigami ale wedlug mnie 1 gra z serii colina mcrae byla znacznie lepsza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 A mi się wydawało, że CMR 2 to była total porażka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a no sa to nowe, wyszly wczoraj (poniedzialek) a tu masz topic :arrow: wyszły ATI Catalyst 3.5 ale ja osobiscie nie polecam instalowania ich, jest bug ktory wymaga usuniecia (OpenGL nie dziala na R8500/9100, zauwazono tez na 9500/9700), moze ATI niedlugo usunie ten blad i uaktualni Catalysty 3.5 mozesz jasniej z tym open gl ? bo mi dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jest jeszcze jedna rada dla tych co mają Vsynch=off. Można dać rozdzielczość 1280x960 i wszystko śmiga jak złoto! Można też dać AntiAliasing 2xperformace i też jest ok. Pozdrófka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 O jezu jakie czary trzeba odprawiac na tych problematorach 8500 :P:P:P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 widzialem dzisiaj polska wersje, a wlasciwie jej podelko i byla wzmianka o "ekscytujacym trybie wieloosobowym" czy ktos cos wie na ten temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Macie może kody do gry bo mi sie nie che czekać az mi odpowiedzą na tego maila z kodami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 W MediaMarkt w Markach pokazał się już orginał PL za 89zl. Zastanawia mnie czy nie będzie z nim takich problemów jak z netowym wydaniem. Może sobie go kupię, kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 widzialem dzisiaj polska wersje, a wlasciwie jej podelko i byla wzmianka o "ekscytujacym trybie wieloosobowym" czy ktos cos wie na ten temat??Ja wiem - split screen na 4 osoby :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 W MediaMarkt w Markach pokazał się już orginał PL za 89zl. Zastanawia mnie czy nie będzie z nim takich problemów jak z netowym wydaniem.Może sobie go kupię, kto wie.He he netowe wydanie :wink: dobre, ale z nim nie ma problemów :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Split screen niestety - oni to chyba nazywaja ta excytujaca rozgrywka wieloosobowa :( Dla mnie porazka pod tym wzgledem totalna. Gra calkiem przyjemna, ale wygralem jeden championship i odposcilem ja sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 (...)Gra calkiem przyjemna, ale wygralem jeden championship i odposcilem ja sobie.Prawdziwa gra i emocje zaczyna się dobiero potem (drugi i trzeci championship). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 spróbuj clonem cd ten jego VCD jest całkiem dobry prezynajmniej ja tak uważam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Wez to nagraj zwyklym nero przeciez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A ja proponuje program CDRWin 5.05 Mozesz nim wypalic obraz albo odpalic go prosto z hdd (pojawia ci sie wtedy dodatkowy dysk wirtualny). Ja tak gram w colina. Nie dosc ze szybko sie wszystko odpala to jeszcze jestem do przodu 3cd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...