Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem objechać grę, bo kiepska, bo to, bo tamto... ale bez przesady panowie. Czity to se wsadzcie w d.upe. Możecie mnie teraz objechać, ale jedynie czego nie znosze to cziterstwa - i kojarzy mi się tylko z lamerstwem... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa no ja jestem cheat-boj.. gdzie by mi sie chcialo czekac na to az mi sie wszystkie sprezynki/oponki odblokuja :) od czego sa kody ?:)))  Jest jeszcze  mitsubishi pajero ( terenowka)  cytryna 2CV !!  , metro m64,  zolte mitsubishi evo ILESTAM , i jeszcze klika furek.. aa  i ten.. taki plazowy pizdzik..  sama klatka+4 kola ;] 

pzdr.

Od psucia gry, ja odblokowałem sobie większość sam (jeszcze nie wszystko bo przdedemną trzeci sezon :) i będze wszystko). Tamte auta które wymieniasz też mam tylo nie mam takich "dziwolongów" i egzotyków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

echh nie wszyscy maja czasani chęci przechodzić całej gry a tylko przejechac się na fajnej trasie fajnym samochodem przecierz to jest gra ludzie, jakie lamerstwo?:0 to ma sprawiac przyjemność i po to jest robione,dla gracza i może on grać w nia tak jak mu się żywnie podoba jak ktoś chce to przechodzi ,kryyka za stosowanie cheatow jest głupotą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generator kodow wystawilem na swoim "www" Plik sie zwie vdx-c3cg.rar . Co do uzytkowania kodow i innych oszukiwajek.. powiem wprost - nie mam czasu na to zeby tluc sie tydzien czy ile tam w jedna gre tylko poto zeby cos mi sie udostepnilo. Mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie ile jest frajdy jak sie cos samemu wygra.... cheaty rozumniem... ale jak gra sie nudzi albo sie ja jooz skończylo... ale nie tak ze sie instaluje  i odrazu kodów szuka.... loodzie... tarcicie caly urok gry...

Co raz bardziej przekonuje sie, ze tego uroku w tej grze nie ma az tyle ile by sie chcialo (i ile sie czekalo :evil: )... Moze wiec cheaty uatrakcyjnia troche sytuacje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie ile jest frajdy jak sie cos samemu wygra.... cheaty rozumniem... ale jak gra sie nudzi albo sie ja jooz skończylo... ale nie tak ze sie instaluje  i odrazu kodów szuka.... loodzie... tarcicie caly urok gry...

Co raz bardziej przekonuje sie, ze tego uroku w tej grze nie ma az tyle ile by sie chcialo (i ile sie czekalo :evil: )... Moze wiec cheaty uatrakcyjnia troche sytuacje :wink:

napewno. moja przygoda z ta gra skonczyla sie na wygraniu dwoch czempionow i zabawie fordem RS2000 (ale fura :) )ta gre ratuaj tylko kody. osobiscie nie gram z kodami, no chyba, ze gre juz skonczylem i mam chec sie "pobawic" troche.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no sa to nowe, wyszly wczoraj (poniedzialek)

a tu masz topic :arrow: wyszły ATI Catalyst 3.5

ale ja osobiscie nie polecam instalowania ich, jest bug ktory wymaga usuniecia (OpenGL nie dziala na R8500/9100, zauwazono tez na 9500/9700), moze ATI niedlugo usunie ten blad i uaktualni Catalysty 3.5

mozesz jasniej z tym open gl ? bo mi dziala bez problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W MediaMarkt w Markach pokazał się już orginał PL za 89zl. Zastanawia mnie czy nie będzie z nim takich problemów jak z netowym wydaniem.Może sobie go kupię, kto wie.

He he netowe wydanie :wink: dobre, ale z nim nie ma problemów :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuje program CDRWin 5.05

Mozesz nim wypalic obraz albo odpalic go prosto z hdd (pojawia ci sie wtedy dodatkowy dysk wirtualny).

Ja tak gram w colina. Nie dosc ze szybko sie wszystko odpala to jeszcze jestem do przodu 3cd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi