2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 (...)to jeszcze jestem do przodu 3cd :DAle jestes do przodu....................... 3.0PLN :mrgreen: Powinienes zaczac obracac na gieldzie :idea: *Bez obrazy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 miesiecznie sciagam z neta kolo 35giga. wiekszosc gier odpalam, pogram w nie przez kilka godzin i wywalam. jak jestes taki sprytny to wyjasnij mi po co mam je wypalac skoro prawdopodobnie juz nigdy nie wloze tych plyt do kompa? miesiecznie w ten sposob jestem do przodu nawet i 30cd. ale jak lubisz wywalac kase w bloto to nie widze problemu, twoj wybor :D *Bez obrazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 To troche wyjasnia sprawe, ale jak piszesz ze grasz w Colina, tzn, ze jest OK - i chyba powinienes go wypalic a nie chwalic sie ze jestes do przodu 3PLN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 nie nazwalbym tego chwaleniem sie. a colin mnie juz zaczyna denerwowac i tez wyleci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja mam ten sam problem na single moge grac bez problemu a jak wlacze czampioszip to bialy ekran i nic sie niedzieje ale niezwicha , bo moge alt +tab dac a ten link co daleiscie to akorat nijak sie ma do naszego problemu czytajcie uwazniej a nie... koles pisze ze mu gra dziala na single tylko nie na czapionczip a nie ze mu wcale niedziala mam taki sam problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 nom nowy colin daje rade :) na moim config'u chodzi w 800x 600, tex. detail: high i shadow: on btw ale jaja sa bo sie w menu tnie, a w grze miod :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 sorki moja wina :oops: ja zle zrozumialem dziala juz mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ustaw filmy z menu na low i nie będze ciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Jak zawszę - proszę: LINK Czy oni nic nie potrafią zrobić porządnie. Gra w wersji UK wychodzi bez błędów, a oni spolszczając ją potrafią coś spier**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 polak potrafi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 polak potrafi :? zj**ac to co dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Jakos mnie to wcale nie dziwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Hmm... pomijajac fakt, ze gra w oryginalnej wersji rowniez ma cala mase bledow moge stwierdzic ze luzno mi to zwisa... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 powinni dac na jakiegos FTP'a normalnego a nie jak che sciagac to jestm 65 w kolejce grrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moze ktos ma pomysl jak w tym gownie zlikwidowac dziwne szrpanie w trakcie jazdy - napewno wiecie o co chodzi - przeciez przez to czasem sie nie da jezdzic ! Moje stery to Catalyst 3.5 i Direct 9.0a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Gral ktoś w versje PS2 ?? Rózni sie czyms od tej PCtowej?? Bo colin na PS2 to byl nie wtpal ( tak slyszalem), a na pc to ql gierka. Rozpoczynam sobie wlasnie 2nd seson :D Girea chula 40 FPS i jest wypas grafa.... tylko AA by sie sprzydal... ale nie na ten sprzet :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 powinni dac na jakiegos FTP'a normalnego a nie jak che sciagac to jestm 65 w kolejce grrrrrrrrrr Sciagaj z Filemirrors :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moze ktos ma pomysl jak w tym gownie zlikwidowac dziwne szrpanie w trakcie jazdy - napewno wiecie o co chodzi - przeciez przez to czasem sie nie da jezdzic ! Moje stery to Catalyst 3.5 i Direct 9.0a Kilka stron wczesniej jest pewien user, ktory oferuje sie, ze wysyla "cracka" poprawiajacego ta przypadlosc... Mi wyslal bardzo szybko, za co jestem mu wdzieczny. Poszukaj i ladnie popros, a na pewno Ci przesle... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Posiadam oryginał COLIN MCRAE RALLY 3 i czy ktoś mi może powiedzieć, który plik jest odpowiedzialny za saves i w jaki sposób można nagrać powtórki lub gdzie one są zapisywane i czy u was tez po rajdzie Australii w mistrzostwach znikają międzyczasy, bo uważam ze jest to bardzo potrzebny element do tego by np. odblokować kolejne samochody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Seavy są w pliku : Cmr3 ( bez rozszerzenia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ok, a co z miedzyczasami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Wcale nie znikają tylko jedzesz pierwszy więc nie ma do kogo porównywać :P (jest to jak najbardzej na plus do realizmu). Ja ci to przeszkadza to nie bądz pierwszy wtedy bedą miedzyczasy :wink: Zresztą powinienesz to wiedzeć bo jest napisane (rest stil runing). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ok wszystko jasne, jeżeli faktycznie jestem pierwszy, ale mimo to przecież ruszam z pozycji, która zająłem w poprzednim wysięgu a tu lipa np. 2 i straty ok 2 sekund wiec powinny być międzyczasy pokazane, a poza tym, jeżeli w jakimś państwie bym zajął pierwsze miejsce tak jak w Austrii to oprócz opon odblokował mi się Citroen Saxo, w Hiszpanii tylko sprężyny wiec nie mogłem być pierwszy zresztą byłem drugi, a to wina tego ze nie pokazuje międzyczasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zobaczcie tu jak w pocie czola "dopracowywali" polska wersje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To już było 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ok wszystko jasne, jeżeli faktycznie jestem pierwszy, ale mimo to przecież ruszam z pozycji, która zająłem w poprzednim wysięgu a tu lipa np. 2 i straty ok 2 sekund wiec powinny być międzyczasy pokazane, a poza tym, jeżeli w jakimś państwie bym zajął pierwsze miejsce tak jak w Austrii to oprócz opon odblokował mi się Citroen Saxo, w Hiszpanii tylko sprężyny wiec nie mogłem być pierwszy zresztą byłem drugi, a to wina tego ze nie pokazuje międzyczasów.Jeśli jesteś drugi to faktycznie coś nie tak :? może kolejny bug gry, albo PL wersji bo u mnie nic takiego nigdy nie miało miejsca, jedynie na jednym osie (usa) jechałem bez pilota - zaniemówił albo się przestraszył mojego szaleńczego tempa :lol: PS. nie ma rajdu Austrii pewnie chodzi o Australię (bo innych na "A" nie ma :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mój błąd chodzi o Australię, tyle kasy człowiek ładuje w tą grę, a tu jeszcze takie niedopracowania mam nadzieje ze szybko wyjdzie jakiś Patch, zresztą dziś dzwonie do Cdprojekt, musze się dowiedzieć jak dostarcza mi Iron Storm w końcu posiadam tez Toca R.D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie dawno ściągłem cloina3 i jest wszystko cacy :D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Tak jak w tytule z kad go zdobyc. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Chyba nie ma czegoś takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...