zenit Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dzwoniłem przed chwilka do CDP i próbowałem się czegoś dowiedzieć na temat, czemu mi nie pokazuje tych międzyczasów i innych ubytków w grze, lecz żadnych konkretnych informacji nie otrzymałem zasugerowałem się tym ze w oryginalnej wersji angielskiej nie ma czegoś takiego tylko w przekładzie polskim, lecz konsultant się upierał przy tym ze Codemasters wypuściło tak grę nie dał sobie wmówić ze CDP cos źle zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ma ktoś może możliwość wysłania mi głównego pliku dev-cr3b.rar z 2 CD? Choćby i na skrzynkę, bo się zmieści te 14 MB :? Slayer_997@o2.pl PS- zkąd ciagneliście Colina- pytam orientacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zaczalem ostatnio pogrywac w HL. Gdybym myslal podobnie tak jak Ty to musialbym znow go szukac po necie i sciagac aby sobie zagrac. Poza tym wymieniam sie grami z kumplami wiec kopie sie przydaja. Zaoszczedzam chocby czas na ssanie innej gry ktora moge miec od kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Haha, darmowy plik dolaczany z gra Robin Hood, a WP chce bez czekania w kolejce za to kase. Pie*****ne scierwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Jest troche racji w tym co piszesz ale nie do konca. Gdybym chcial wypalac wszystko co sciagne nie wyrobil bym na cd. Byl okres gdy nalogowo sciagalem filmy. Uzbieralem dosc spora kolekcje (ok 450 sztuk). Zajmuje mi to pol szafki, wydalem na to mala fortune a 99% filmow ogladalem tylko raz. Dalatego teraz przestalem juz wypalac cd dla zasady. Nagrywam tylko potrzebne i wartosciowe rzeczy. Ale chyba troszke zboczylismy z tematu colina... ps. hl wypalilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To moze sie powymienialmy filmami. Mam troche mniej ale moze by Cie cos zainteresowalo :P P.S. A blue shift wypaliles ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Haha, darmowy plik dolaczany z gra Robin Hood, a WP chce bez czekania w kolejce za to kase. Pie*****ne scierwo. przeczytaj jeszcze raz uwaznie i ze zrozumieniem bo tego robin hooda to daja gratis do colina wiec nie bluzgaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Przeczytaj to Ty jeszcze raz to co napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie ma problemu. Ale o tym napisze Ci na priv. Blue shifta nawet nie widzialem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Haha, mam pirata i jazde mam w drugim sezonie. W japoni poznikaly mi strzalki oznajmialace zakrety. Pilot mi zle dyktowal w USA. Pozniej w Japonii na danych OS uzyskiwalem przewagi na miedzyczasach aby przy koncu danego OS dowiedziec sie, ze mam strate :D:D:D Hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Haha, darmowy plik dolaczany z gra Robin Hood, a WP chce bez czekania w kolejce za to kase. Pie*****ne scierwo. przeczytaj jeszcze raz uwaznie i ze zrozumieniem bo tego robin hooda to daja gratis do colina wiec nie bluzgaj :lol: jemu chodzilo o to ze z robinem jest zadarmo a na gry.wp chcą zato kase i wdodatku sie czeka :D chyba oto mu chodzilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Proste nie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 w takim razie przepraszam :) tylko nei rozumiem czemu sie piekli, ze trzeba czekac skoro to jest problem polskiego oryginalu, do kotrego dodaje robina gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 No wlasnie. Kolesie rozdaja gry za darmoche z tym patchem a gry.wp.pl polecaja ten sam plik na swoim serwerze. Ale zeby nie trzebabylo czekac w kolejce po ten plik to musisz ujscic oplate abonamentowa. Czy juz troche sie przejasnilo ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 niestety taka jest prawda :( na gry-inline chcialem pzeczytac zapowiedz jakiejs gierki, znalazlem stosowna w archiwum a oni wyskakuja, ze jak chce przeczytac to musze wyslac smsa pod numer 72xx za jedyne 2zl netto. to dopiero jest chore!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ma ktoś może możliwość wysłania mi głównego pliku dev-cr3b.rar z 2 CD? Choćby i na skrzynkę, bo się zmieści te 14 MB Nie wiem bo ja ssałem z torrenta moż ktoś ma ale ja miałem od razu rozpakowane a z resztą to tesz zależy kto pakował bo nie wszystkie pasują :) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zjebali i tyle :cry: brawo CD PROJEKT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Najpesze było to kupuje gre 28. A już mi darmowo patcha dołanczają w sklepie :lol: A premiera była 26. Pewnie już w dniu premiery patcha na dodatkowym cd przy kasie dawali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Wiecie co jest do [ciach!] w colinie 3.0 ze nie ma 206 WRC ani Octavi WRC teraz trzeba czekac na teksturki. A tak BTW to może ktoś zna dobrą strone z teksturami. Aha jeszcze jedno mi sie nie podoba ze w mistrzostwach ze moża tylko tym syfem fordem fosusem jeździć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jacek198 takie ograniczenia sa ze wzgledow reklamowych ! :) no moze troszke dlatego ze nie chcialo im sie dopracowac gry .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ile razy pisać wam trzeba abyście pojeli że w mistrzostwach jeżdzimy Focusem (btw: bardzo fajne autko) dlatego że gra nazywa się COLIN MCRAE RALLY a jak wiemy (lub niektórzy nie) Colin do nie dawna podróżował takim pojazdem, a w grze wcielamy się w jego postać, więc jak mamy jeżdzić innym autem?? 206WRC nie ma moze i z innych powodów :wink: zresztą innych WRC też nie ma (Nki i ośki). Gra ma parę większych błędów, a nie takie drobiazgi jak to jakim autem jeżdzimy, np. brak ograniczeń czasowych w strefie serwisowej, brak wpływu na wybór naprawianych podzespołów (i "wolne" psucie się auta, przejechałem trzy sezony i nigdy nie miałem z tym kłopotów a np. w takim RC zdażało się nie ukończyć z tego powodu rajdu). Brak setupu auta w stages, ect. to bardziej wpływa na grę, niż to jakim autem jeżdzimy (a wybór i tak jest niezły, jak już się trochę poodblokowuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jacek198 takie ograniczenia sa ze wzgledow reklamowych ! :) no moze troszke dlatego ze nie chcialo im sie dopracowac gry .. Myśle ze to drugie :-). Pewnie chą wypóścić dodatek do gry zeby kolejne 99,- ściągnać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 nom nowy colin daje rade :) na moim config'u chodzi w 800x 600, tex. detail: high i shadow: on btw ale jaja sa bo sie w menu tnie, a w grze miod :P ?? bedzie sie dalo grac na cel 400 256 ram ge force 2 64 mb bo cos czuje ze na takim komputerku jak ja mam to nawet sie nie wlaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Na Problematorze 9700 też muszę i narazie żaden nie działa ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Się wkurzyłem i skasowałem płyty. Mam Ripa i mi styka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 skasu catalist 3.5 i zaistaluj 3.4 teraz dzsiałą super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie nie- Catalys 3.5 działają super. Tylko tych brakujących plików do 3 CD nie było zkad zdobyć. Z resztą co mi po filmikach i muzyce? Gierka jest poza tym taka sobie- samochód się strasznie ślizga....Grafika owszem- bardzo ładna, ale coś czuję, że długo w to nie pogram :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 nom nowy colin daje rade :) na moim config'u chodzi w 800x 600, tex. detail: high i shadow: on btw ale jaja sa bo sie w menu tnie, a w grze miod :P ?? bedzie sie dalo grac na cel 400 256 ram ge force 2 64 mb bo cos czuje ze na takim komputerku jak ja mam to nawet sie nie wlaczy :) Proc troche słaby, reszta ok :-). Ale gra sie powinna włączyć :D Oto wymagania minimalne: -AMD Athlon 750 MHZ -128 Mb RAM -Karta Graficza 32 MB -3GB na dysku do samej instalacji i z +0,5 Gb na użytkowanie gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam proźbę czy ktoś mógłby mi wrzucić na ftp'a drugą płytę Colina3? Dostałem od kolegi trzy płyty ale cd2 mam uszkodzony bo cdek nawet nie widzi tej płytki a na kazie i emulu mam tragiczne transfery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam proźbę czy ktoś mógłby mi wrzucić na ftp'a drugą płytę Colina3? Dostałem od kolegi trzy płyty ale cd2 mam uszkodzony bo cdek nawet nie widzi tej płytki a na kazie i emulu mam tragiczne transfery. Miałem ten sam problem z orginałem są poprostu problemy z 2 cd próbój kilka razy powinno pomóć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...