Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłem zdanie- gierka wypas :D Tylko ten cholerny dźwiek silnika ( czasem) jak stary odkurzacz Zelmera- na pewno wyjdzie na to łata- mam nadzieję, że do tej pory załatwię sobie pełną, bo mam Ripa ( z 357 MB rozpakował się na 2.94 GB :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem zdanie- gierka wypas :D Tylko ten cholerny dźwiek silnika ( czasem) jak stary odkurzacz Zelmera- na pewno wyjdzie na to łata- mam nadzieję, że do tej pory załatwię sobie pełną, bo mam Ripa ( z 357 MB rozpakował się na 2.94 GB :P)

Kup sopbie FX5800 bierka będzie szybciej chodzioć i będziesz miła 2x odkurzacz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla posiadaczy KYRO 2 radzę ściągnąć najnowsze sterowniki (np z www.kyro.nukleon.pl ) i w zakładce direct3d uaktywnić emulowany T&L (w nowych sterownikach jest dostępny dla każdej karty kyro ) ,bo bez tej małej manipulacji gierka chodzi z prędkością 1 klatki na 20 sekund ,po włączeniu T&L w 800x600x32 wyciąga spoko 20-40 fps (czyli da się grać );pojawiają się błędy w grafice ale większość tych błędów dotyczy wyświetlania samochodu

P.S Moim skromnym zdaniem gra nie jest tego warta aby tracić nad nią czas (szczeże mówiąc colin 2 był lepszy) ,słaby realizm i nie najbardziej excytująca jazda to moje jedyne odczucia (skasowałem ją po 2 h grania)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwila wygralem championship na hard'zie i bede very hard katowal :twisted:

PS

Kiera by sie przydala

Czy na wysokim poziomie za zajęcie pierwszego miejsca tez się dostaje samochody, bo na normalnym po każdym państwie oczywiście, jeżeli jest się pierwszym??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się wczoraj kupić nowego orginalnego Colina 3 PL

chciałem jednak sobie zrobić kopie (aby nie porysować orginalnych płytek) i mój Clon CD odmówił mi posłuszeństwa

wogóle nie chciał wczytać pierwszej płytki

mam zatem pytanie

jak należy go zatem skonfigurować?

może jest jakiś inny programi, który z tym by sobie poradził?

pozdrawiam

2by4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla posiadaczy KYRO 2 radzę ściągnąć najnowsze sterowniki (np z www.kyro.nukleon.pl ) i w zakładce direct3d uaktywnić emulowany T&L (w nowych sterownikach jest dostępny dla każdej karty kyro ) ,bo bez tej małej manipulacji gierka chodzi z prędkością 1 klatki na 20 sekund ,po włączeniu T&L w 800x600x32 wyciąga spoko 20-40 fps (czyli da się grać );pojawiają się błędy w grafice ale większość tych błędów dotyczy wyświetlania samochodu 

P.S  Moim skromnym zdaniem gra nie jest tego warta aby tracić nad nią czas (szczeże mówiąc colin 2 był lepszy) ,słaby realizm i nie najbardziej excytująca jazda to moje jedyne odczucia (skasowałem ją po 2 h grania)

jesli uwazasz ze w dwojce byl wiekszy realizm to ja juz nie wiem co nazwyasz realizmem dla mnie cmr3 jest wypas duzo lepsza od dwojki wlasnie ze wzgledu na realia jazdy odczuwasz wszystko gdy zjedziesz na trawe, gdy jedziesz po nierownosciach, koleinach, gdy masz rozwalone "sterowanie" w koncu mozna baczki krecic kazde auto inaczej sie prowadzi urwiesz tlumik zmienia sie glos nie mowiac juz o paleniu gum kiedy to mozna jechac nawet na czterech golych felgach :D :D :twisted: etc. moim zdaniem postarali sie chlopaki jesli chodzi o grafike to nie zrobila na mnie jakiegos specjalnego wrazenia no ale to moje odczucia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, firmy kombinuja tez coraz lepsze zabezpieczenia.

Jakbys chcial zrobic Backup, to nie stawialbym tak mocno na tego Alcohola.

Sciagnij Cracka, zgraj wszystko na dysk i wypal normalne kompliacje np. w Nero. Sposob bedzie na 100% skuteczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier, podobnie ta gre odbieram.

Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem.

Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme.

Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem.

Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme.

Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2.

Kaeres a masz moze tego patcha ktory eliminuje to wywalanie z gry i "rwanie" podczas jazdy. Mr Martin mi przesylal ale mam nieaktywna opcje "zapisz zalaczniki" cholera wie czemu :? i nie moge zapisac pliku przeslanego przez Martina. Jesli go masz to czy moglbys mi go ty podeslac moj mail to lagier13@go2.pl z gory THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres a masz moze tego patcha ktory eliminuje to wywalanie z gry i "rwanie" podczas jazdy. Mr Martin mi przesylal ale mam nieaktywna opcje "zapisz zalaczniki" cholera wie czemu :? i nie moge zapisac pliku przeslanego przez Martina. Jesli go masz to czy moglbys mi go ty podeslac moj mail to lagier13@go2.pl z gory THX

Kiedys Mr Martin wyslal mi tego patcha, wiec ci przeslalem na podany adres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys Mr Martin wyslal mi tego patcha, wiec ci przeslalem na podany adres

wlasnie go odbieram BIG THX stary :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczylem wlasnie colina 3.

Na najwyzszym poziomie nie ma co marzyc o wygranej jezeli bryka juz troche kuleje.

Samochod musi byc sprawny w 80% bo inaczej co OS strata.

Odblokowalem kilka samochodow - w sumie mam ich razem 18.

Zaczalem bawic sie dopiero w trybie pojedynczego wyscigu tymi roznymi wozami :P

Poprobujcie sobie baczki. Masakrycznie dopracowane sa opony po zuzyciu. Nie widzialem wczesniej bo gralem tylko z kokpitu :P

Normalnie widac jak sie strzepia by po dluzszej chwili zostaly na asfalcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na najwyzszym poziomie nie ma co marzyc o wygranej jezeli bryka juz troche kuleje.

Poprobujcie sobie baczki. Masakrycznie dopracowane sa opony po zuzyciu. Nie widzialem wczesniej bo gralem tylko z kokpitu :P

hehehe... niezla frajda nie? a co niektorzy uwazaja gre za malo realna :lol: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem grę już jakiś czas temu.....Zdecydowanie za krótka i trasy są za mało zróżnicowane. Szczególnie Finladia- jedzie się jak bokslejem :? No i gdzie takie smaczki jak jazda ciemną nocą bez świateł :( Oj...chyba nzowu zainstaluję sobie Rally Chamiponsip 99- do tego patcha( leprza fizyka) i Colin 3 poleci z dysku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci sie udało odblokowac tak dużą ilość aut, skoro tylko na normalu dostaje sie za każde państwo, a pózniej tylko wychodzą 2 samochody za poziomy wysoki i najwyzszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi