Slayer Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zmieniłem zdanie- gierka wypas :D Tylko ten cholerny dźwiek silnika ( czasem) jak stary odkurzacz Zelmera- na pewno wyjdzie na to łata- mam nadzieję, że do tej pory załatwię sobie pełną, bo mam Ripa ( z 357 MB rozpakował się na 2.94 GB :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zmieniłem zdanie- gierka wypas :D Tylko ten cholerny dźwiek silnika ( czasem) jak stary odkurzacz Zelmera- na pewno wyjdzie na to łata- mam nadzieję, że do tej pory załatwię sobie pełną, bo mam Ripa ( z 357 MB rozpakował się na 2.94 GB :P) Kup sopbie FX5800 bierka będzie szybciej chodzioć i będziesz miła 2x odkurzacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 dla posiadaczy KYRO 2 radzę ściągnąć najnowsze sterowniki (np z www.kyro.nukleon.pl ) i w zakładce direct3d uaktywnić emulowany T&L (w nowych sterownikach jest dostępny dla każdej karty kyro ) ,bo bez tej małej manipulacji gierka chodzi z prędkością 1 klatki na 20 sekund ,po włączeniu T&L w 800x600x32 wyciąga spoko 20-40 fps (czyli da się grać );pojawiają się błędy w grafice ale większość tych błędów dotyczy wyświetlania samochodu P.S Moim skromnym zdaniem gra nie jest tego warta aby tracić nad nią czas (szczeże mówiąc colin 2 był lepszy) ,słaby realizm i nie najbardziej excytująca jazda to moje jedyne odczucia (skasowałem ją po 2 h grania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mam colina zgranego na dysku ale słyszałem że to kaszan, więc chyba skasuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Przed chwila wygralem championship na hard'zie i bede very hard katowal :twisted: PS Kiera by sie przydala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Przed chwila wygralem championship na hard'zie i bede very hard katowal :twisted: PS Kiera by sie przydala Czy na wysokim poziomie za zajęcie pierwszego miejsca tez się dostaje samochody, bo na normalnym po każdym państwie oczywiście, jeżeli jest się pierwszym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja dostalem dopiero po wygraniu championshipa, a nie jak w przypadku normala po kazdym rajdzie Lancie, Mitsubishi Pajero, Focus RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mimo, ze byłeś pierwszy w każdym państwie to lipa a już liczyłem ile może być samochodów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2by4 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Udało mi się wczoraj kupić nowego orginalnego Colina 3 PL chciałem jednak sobie zrobić kopie (aby nie porysować orginalnych płytek) i mój Clon CD odmówił mi posłuszeństwa wogóle nie chciał wczytać pierwszej płytki mam zatem pytanie jak należy go zatem skonfigurować? może jest jakiś inny programi, który z tym by sobie poradził? pozdrawiam 2by4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Alcohol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 sprobuj alcoholem 120 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 alcochol 120% jest o niebo lepszy z ClonemCd ostatnio sampe problemy są :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mam colina zgranego na dysku ale słyszałem że to kaszan, więc chyba skasuje:( BIG LOL 4 U. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Co to znaczy "nie chcial czytac pierwszej plytki" ? Wogole z cdromu nie wyczytywal czy po prostu nie dalo sie nagrac ? Czy wyskakuje jakis blad czy zero reakcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 cholera a ja niemoge grac w championshipa w USA i tylko w USA wychodzi mi z gry :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 dla posiadaczy KYRO 2 radzę ściągnąć najnowsze sterowniki (np z www.kyro.nukleon.pl ) i w zakładce direct3d uaktywnić emulowany T&L (w nowych sterownikach jest dostępny dla każdej karty kyro ) ,bo bez tej małej manipulacji gierka chodzi z prędkością 1 klatki na 20 sekund ,po włączeniu T&L w 800x600x32 wyciąga spoko 20-40 fps (czyli da się grać );pojawiają się błędy w grafice ale większość tych błędów dotyczy wyświetlania samochodu P.S Moim skromnym zdaniem gra nie jest tego warta aby tracić nad nią czas (szczeże mówiąc colin 2 był lepszy) ,słaby realizm i nie najbardziej excytująca jazda to moje jedyne odczucia (skasowałem ją po 2 h grania) jesli uwazasz ze w dwojce byl wiekszy realizm to ja juz nie wiem co nazwyasz realizmem dla mnie cmr3 jest wypas duzo lepsza od dwojki wlasnie ze wzgledu na realia jazdy odczuwasz wszystko gdy zjedziesz na trawe, gdy jedziesz po nierownosciach, koleinach, gdy masz rozwalone "sterowanie" w koncu mozna baczki krecic kazde auto inaczej sie prowadzi urwiesz tlumik zmienia sie glos nie mowiac juz o paleniu gum kiedy to mozna jechac nawet na czterech golych felgach :D :D :twisted: etc. moim zdaniem postarali sie chlopaki jesli chodzi o grafike to nie zrobila na mnie jakiegos specjalnego wrazenia no ale to moje odczucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Wiesz, firmy kombinuja tez coraz lepsze zabezpieczenia. Jakbys chcial zrobic Backup, to nie stawialbym tak mocno na tego Alcohola. Sciagnij Cracka, zgraj wszystko na dysk i wypal normalne kompliacje np. w Nero. Sposob bedzie na 100% skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Lagier, podobnie ta gre odbieram. Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem. Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme. Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Lagier, podobnie ta gre odbieram. Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem. Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme. Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2. Kaeres a masz moze tego patcha ktory eliminuje to wywalanie z gry i "rwanie" podczas jazdy. Mr Martin mi przesylal ale mam nieaktywna opcje "zapisz zalaczniki" cholera wie czemu :? i nie moge zapisac pliku przeslanego przez Martina. Jesli go masz to czy moglbys mi go ty podeslac moj mail to lagier13@go2.pl z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No niestety. Ja nie posiadam patcha poniewaz nie mam klopotow z gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Lagier, podobnie ta gre odbieram. Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem. Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme. Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2. Kaeres a masz moze tego patcha ktory eliminuje to wywalanie z gry i "rwanie" podczas jazdy. Mr Martin mi przesylal ale mam nieaktywna opcje "zapisz zalaczniki" cholera wie czemu :? i nie moge zapisac pliku przeslanego przez Martina. Jesli go masz to czy moglbys mi go ty podeslac moj mail to lagier13@go2.pl z gory THX Kiedys Mr Martin wyslal mi tego patcha, wiec ci przeslalem na podany adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Lagier, podobnie ta gre odbieram. Jednak po dluzszym graniu odczuwam, ze za malo tras jest. Nadrabiaja za to urozmaiceniem. Ale prowadzenie samochodu jest najlepsze ze wszystkich dostepnych rajdowek jakie wyszly na jakakolwiek platforme. Nawet gracze PS2 mowia, ze jest najlepszy realizm zachowania samochodu. Nawet WRC2 mu nie doruwnuje. Gralem w WRC jedynke i jak dla mnie colin 3 jest lepszy nawet na PS2. Kaeres a masz moze tego patcha ktory eliminuje to wywalanie z gry i "rwanie" podczas jazdy. Mr Martin mi przesylal ale mam nieaktywna opcje "zapisz zalaczniki" cholera wie czemu :? i nie moge zapisac pliku przeslanego przez Martina. Jesli go masz to czy moglbys mi go ty podeslac moj mail to lagier13@go2.pl z gory THX Kiedys Mr Martin wyslal mi tego patcha, wiec ci przeslalem na podany adres wlasnie go odbieram BIG THX stary :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 dzieki za fatyge ale niestety ten patch u mnie nic nie daje (jak sie okazalo dzis rano sciagnelem tego samego z emula :)) jak wylazil w USA tak wylazi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Skonczylem wlasnie colina 3. Na najwyzszym poziomie nie ma co marzyc o wygranej jezeli bryka juz troche kuleje. Samochod musi byc sprawny w 80% bo inaczej co OS strata. Odblokowalem kilka samochodow - w sumie mam ich razem 18. Zaczalem bawic sie dopiero w trybie pojedynczego wyscigu tymi roznymi wozami :P Poprobujcie sobie baczki. Masakrycznie dopracowane sa opony po zuzyciu. Nie widzialem wczesniej bo gralem tylko z kokpitu :P Normalnie widac jak sie strzepia by po dluzszej chwili zostaly na asfalcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Skonczylem wlasnie colina 3. Na najwyzszym poziomie nie ma co marzyc o wygranej jezeli bryka juz troche kuleje. Samochod musi byc sprawny w 80% bo inaczej co OS strata. Odblokowalem kilka samochodow - w sumie mam ich razem 18. Zaczalem bawic sie dopiero w trybie pojedynczego wyscigu tymi roznymi wozami :P Poprobujcie sobie baczki. Masakrycznie dopracowane sa opony po zuzyciu. Nie widzialem wczesniej bo gralem tylko z kokpitu :P Normalnie widac jak sie strzepia by po dluzszej chwili zostaly na asfalcie. hehehe... niezla frajda nie? a co niektorzy uwazaja gre za malo realna :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Poprobujcie sobie baczki.Szkoda tylko, że nie można ich ustawiać :( (brak setup'u w stages). ps. Colina 3 przeszedłem już dawno :) teraz zacząłem drugi raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 To fakt. Szkoda, ze nie mozna ustawic samochodu w trybie Stages :/ Pewnie tez zaczne drugi raz :) Ale najpierw retro - HL 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Szukałem i znalazłem i dopiero to mi pomogło w uruchomieniu gry Oto link do bardzo przydatnego dodatku :wink: :wink: :wink: http://colin3.sisco.pl/utility_no_cd.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Przeszedłem grę już jakiś czas temu.....Zdecydowanie za krótka i trasy są za mało zróżnicowane. Szczególnie Finladia- jedzie się jak bokslejem :? No i gdzie takie smaczki jak jazda ciemną nocą bez świateł :( Oj...chyba nzowu zainstaluję sobie Rally Chamiponsip 99- do tego patcha( leprza fizyka) i Colin 3 poleci z dysku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Skonczylem wlasnie colina 3. Na najwyzszym poziomie nie ma co marzyc o wygranej jezeli bryka juz troche kuleje. Samochod musi byc sprawny w 80% bo inaczej co OS strata. Odblokowalem kilka samochodow - w sumie mam ich razem 18. Zaczalem bawic sie dopiero w trybie pojedynczego wyscigu tymi roznymi wozami :P Poprobujcie sobie baczki. Masakrycznie dopracowane sa opony po zuzyciu. Nie widzialem wczesniej bo gralem tylko z kokpitu :P Normalnie widac jak sie strzepia by po dluzszej chwili zostaly na asfalcie. Jak Ci sie udało odblokowac tak dużą ilość aut, skoro tylko na normalu dostaje sie za każde państwo, a pózniej tylko wychodzą 2 samochody za poziomy wysoki i najwyzszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...