tommybox Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Czy na mojej konfiguracji hardware jest sznsa ze Collin nie bedzie skakal ? - na razie jest tragicznie - najnowsze stery 44.03 - karta @ 513 / 317 Mhz...tnie tnie tnie....czy cos moze zmioanic w ustawieniach grafy ? czy cos doinstalowac ? prosze o pomoc specjalistów ;-) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 powinno chodzic na low i nie ciac sprawdz czy nie masz ustawionego full detal i czy nie masz anizo i aa w sterach karty ustawionego na maxa a jak nie to pokombinuj w sterach albo format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Co wy macie za kompy mam porzyczonego radeona 9100 sapphire 128mb, xp 1.7 na 2,6 i w 640x480 16 bit polowa detali na off nie mowiac o aa i ledwo chodzi moze z 60fps jest na oko;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Na sprzęcie w podpisie Colin chodzi w 1024x768,32 bit, high detail i w ogóle nie przerywa. U siebie popatrz w opcjach, może masz coś co niepowinno być włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 60 fps i bardzo dobrze, dodam że do płynnej gry wystarczy zaledwie 24 fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 powinno chodzic plynnie w High wkoncu twojej karty nie obciaza Pixel Shader :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 aha.. i synchronizacje wylacz.. niestety na tej grafice na max detalach nie pograsz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 bedzie plywac D: umnie smiga ze az milo czlowieku a zlekka mam gorszego kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Sformatuj dysk bo powinna chodzić w 1024x768x16 i full detalach P.S U mnie w 1024x768x32 i w full detalch gra hula jak dziki osioł. :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i tyle. U mnie też skacze. Skacze nawet ludzią z XP 2200+ i GF 4 4600 +512Ram ->forum codemasters Już kończą patha co ma min. to poprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dziwne adnet. 8O U mojego kumpla na 1700+ GF4MX 440 i 256 SDRAM :!: chodzi na 1280x1024x32 i nic nie tnie. Wiem co mowie bo sam widzialem i gralem. Takie ciecia na takim sprzecie to kwestia zasyfienia systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Gra jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i tyle. U mnie też skacze. Skacze nawet ludzią z XP 2200+ i GF 4 4600 +512Ram ->forum codemasters Już kończą patha co ma min. to poprawić. To dziwne bo u mnie w 1024x768 32 bit, detale na maksa, chodzi całkiem ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 na twojej konfiguracji gra będzie się tnąć ale jak obniżysz detale to grać będzie się dało. Wymień kartę na jakiegos radka9100 128mb 128bit lub gf4ti4200 albo radka 9600 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dziwne adnet. 8O U mojego kumpla na 1700+ GF4MX 440 i 256 SDRAM :!: chodzi na 1280x1024x32 i nic nie tnie. Wiem co mowie bo sam widzialem i gralem. Takie ciecia na takim sprzecie to kwestia zasyfienia systemu. ciekawe :roll: :wink: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Nie bede ci udawadnial, bo pewnie i tak nie uwierzysz... A sys to WinXP beta, wiec to moze jest przyczyna, ze kolesie z microshitu nie zdazyli skopac wszystkiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 wy to macie problemy do colina 3 wystarczy 800mhz'ercowy durek i g4mx i tyle!!! zadnych problemow nie mam z gra a wiem o grze tyle ze stracilem 3 puste plytki eh...zycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 U mnie przy 1024-768 32 bitach, i wszystko na maxa oprócz cieni śmiga ąż miło, nawet na splicie! Konfig macie w podpisie niżej. A używam xp pro, ale zamierzam przenieść się na server 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 za niedługo ktoś napisze ze ma tnt 2 i celerona 500 i gra chodziła mu super na full detalach 1024x768 :) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 za niedługo ktoś napisze ze ma tnt 2 i celerona 500 i gra chodziła mu super na full detalach 1024x768 :) :D :lol: Na TNT2 ta gra się nawet nie uruchamia, min to chyba zgodnośc z directX 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja tysh mam pytanko. Chcce zamowic se colina 3............. orginalnego inaczej i mam takie pytanie. Czy na konfiguracji w podpisie pujdzie mi colin 3? Jesli tak to powiedzcie na jakiej grafie ale jak mi nie pujdzie to nie bede zamawial. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a to tego niewiedziałem Byłem ciekaw czy ktoś napisze cuś takiego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja tysh mam pytanko. Chcce zamowic se colina 3............. orginalnego inaczej i mam takie pytanie. Czy na konfiguracji w podpisie pujdzie mi colin 3? Jesli tak to powiedzcie na jakiej grafie ale jak mi nie pujdzie to nie bede zamawial. Pozdrawiam Harry :) Będzie chodzić ale będzie troszkę szarpać. Ale obniżysz troszkę detale i będzie ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 za niedługo ktoś napisze ze ma tnt 2 i celerona 500 i gra chodziła mu super na full detalach 1024x768 :) :D :lol: Na TNT2 ta gra się nawet nie uruchamia, min to chyba zgodnośc z directX 7 Moj kumpel gra na tnt2 ultra duron 1200 128ddr.... i chodzi mu 640x480 na min ale draw na full..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dziwne adnet. 8O U mojego kumpla na 1700+ GF4MX 440 i 256 SDRAM :!: chodzi na 1280x1024x32 i nic nie tnie. Wiem co mowie bo sam widzialem i gralem. Takie ciecia na takim sprzecie to kwestia zasyfienia systemu. Dziwne bo u mnie w 1280 na full detalach gra chodzi 30 fps i spada do 20, wiec cieko..... a sysem na pewno nie mam zasyfiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 burro Ja nic nie pisalem o full detail, tylko o rozdzielce i kolorze, wiec reszte sam sobie dopowiesz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Sys jes czyściutki bo wiem po co jest regedit, msconfig, defragmentator, a fraps daje mi 45-50fps ale gra przycina i tyle. Gra jest zjaebana i koniec. Aha, path już jest 11mb ale czekam na cracka z www.gamecopyworld.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Takie przyciecia przy takim fps, to chyba wina dysku (ostro odczytuje i wtedy zaczyna ci zwalniac, pewnie jest to przez chwile). Ale jesli twierdzisz, ze zrabali gre to czekaj na patcha, powinien niedlugo wyjsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ta gra jest rzeczywiscie dziwna, jezeli chodzi o działanie na róznych kompach. u mnie czasami chrupie, a czasami pól etapu idealna plynność :D nie wiem o co chodzi, może wina dysku? seagate 30GB 5400 rpm, więc może sie nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mi tam marnie w ryj chodzi :( Niby FPS'ów jest cały czas powyżej 30, ale.... są momenty, że poprostu przycina mimo dużej ilości FPS :( Gram w 1024x768x32bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mi chodzi na 1024x768, 32 bit high detail na kompie jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...