Skocz do zawartości
poca

Colin McRae Rally 3

Rekomendowane odpowiedzi

bo jak bys miał minimum Xp1600+ i GF3 to by cie nierozczarowała bo jest bardzo ładnie zrobiona (szczegulnie samochody)tylko ze bardzo krutka

Moshesh wierzyc lub nie ale gralem sobie i bes zaciachow w 1o24x768 i reszta takie ustawienia jak sie zainstalowalo, a pozniej 800x600 przy dosc wysokich ustawieniach i nie chodzi mi o grafe bo co do niej to nie mam zastrzezen (no moze drzewa i krzaczki ktore sie nie zmienily od czasu CMR 1) ale tryb grania tylko Colinem i Tylko Focusem :? Reszta aut tylko w pokedynczym odcinku no i makabryczne sterowanie... auto wiecej jezdzi bokiem nish przodem, rozumiem she tak czasami bywa... ale tu troche przesadzili :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) Najwiekszy blad to oczywiscie zachowanie samochodu. Tutaj wogole nie go nie czuje i czasem mam wrazenie ze nie mam nad nim kontroli, w cmr2 bylo o niebo lepiej choc nie doskonale. W rzeczywistosci samochod WRC jest przewidywalny i tylko z uwagi na moc silnika prowadzenie go nie jest latwe.

2) W sumie malo jezdzenia: brak trybu arcade i muliplayer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- za krótka

- brak setupu auta w stages

- brak możliwości wpływania na wybór elementów samochodu naprawianych w strefie serwisowej (podczas rajdu jest to automatyczne)

- zbyt mały wpływ ustawień samochodu na jego zachowanie

- osy za krótkie i wszystkie w podobnej długości (mała różnorodność)

- rajd można przejechać na tych samych ustawieniach (patrz wyżej)

- ew. można by zrobić jeszcze możliwość jazdy jako inny kierowca, innym autem (ale dla mnie to mniej ważne)

- za małe uszkodzenia/"zużycie" samochodu

- "scigamy" się właściwie tylko z jednym wirtualnym kierowcą (Lakhinen czy jakoś tak, jezdzi Imprezą WRX), czasem jeszcze Xsary na asfaltach

- czasem pilot nie podaje zbyt precyzyjnie trasy

To chyba największe, które mi "przeszkadzały". Tak pazatym to gra jest spox :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wezcie pod uwage, ze dla jednego skacze a dla drugie jest to super plynnie;))

Ja mam xp 2600 i obecnie szafirka 9100 128mb (128bit) i gra jest grywalna tylko i wylacznie w 640 16bit wszystko na low;) ale znam ludzi co na moim kompie beda grac w 1024 i bedzie im super plynnie.

Chcialem tylko zauwazyc, ze to nie jest jest rts ani jakas przygodowka i tak samo jak w quake trzeba miec srednio ze 100fps (zeby nigdy pozniej 60 nie spadalo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze chlopaki ... mam maly problem ... mam cmr 3 i wszystko bylo ok ale mosialem zrobic formata i teraz cos sie jeblo ..tz colina mam od nowa zainstalowanego ..ale plnasze sie tak dlugo wgrywaja ze mnie cos trafioa a wszesniej byl moment a championship mi sie wogole wgrac nie chce czy ktos wie o co chodzi ?? dodam ze robilem formata bo zmienialem z r9000 na r9100 czy to moze miec znaczenie ?

a teraz mam prozbe czy ktos moglby mi wyslac save z chamiopnshipu po pierwszej trasie ? to by mi moze sie wczytal ze sciazka :) z gorki dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolega ma znowu inny problem kiedy już ma jechac autem to mu wychodzi z gry.Nie wiem co to może byc ale potem przeczytalem w readme że colin nie dziala na zaintegrowanych kartach muzycznych a ten kolega taka wlasnie ma jakas (intel-r).poradzcie cos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy moge grać bez plytki nie narzekam.

Ale minimumum Gf3Ti500 lub R9000 + XP 1700+

Wpisz sobie kody na wszystkie auta jest czarna Impreza która jeździ jak po szynach

Kodów nie używam :P w żadnej grze :P NOCD to u mnie standard - robie tak z każdą grą, o ile się da :P A co do konfiguracji to grałeś na niższym sprzęcie żeby określać minimum ? :P Pozatym myślałem że od tego są twórcy gry a nie gracze żeby min konfigurację wyznaczać :P A na moim sprzęcie (podpis) chodziło w 1o24x768 zadowalająco 8) Bez zaciachu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi