MarKov Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Na tym co w podpisie 124x768 32 - detale na full AA wyłączone. Śmiga pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 1024x768 32bit wsjo na high - nie ma prawa ciac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Gra mnie rozczarowała :? i to bardzo, od razu wywalilem i siegnalem po starego ladnego grywalnego sterownego CMR 2.0 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 bo jak bys miał minimum Xp1600+ i GF3 to by cie nierozczarowała bo jest bardzo ładnie zrobiona (szczegulnie samochody)tylko ze bardzo krutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jeżeli chodzi o grafike,detale,realistyke itp. to na gef3 świetnie to wygląda.Tylko że gra się szybko nudzi. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Wg mnie gra jest ok, ale... Jestem ciekaw jakie błędy znaleźliście w colinie? Mnie np załamuje walnięcie w znak drogowy co kończy się... chyba każdy zauważył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 bo jak bys miał minimum Xp1600+ i GF3 to by cie nierozczarowała bo jest bardzo ładnie zrobiona (szczegulnie samochody)tylko ze bardzo krutka Moshesh wierzyc lub nie ale gralem sobie i bes zaciachow w 1o24x768 i reszta takie ustawienia jak sie zainstalowalo, a pozniej 800x600 przy dosc wysokich ustawieniach i nie chodzi mi o grafe bo co do niej to nie mam zastrzezen (no moze drzewa i krzaczki ktore sie nie zmienily od czasu CMR 1) ale tryb grania tylko Colinem i Tylko Focusem :? Reszta aut tylko w pokedynczym odcinku no i makabryczne sterowanie... auto wiecej jezdzi bokiem nish przodem, rozumiem she tak czasami bywa... ale tu troche przesadzili :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A mi sie nie podoba błąd uniemozliwiający uruchomienie tej gry na mojej karcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 1) Najwiekszy blad to oczywiscie zachowanie samochodu. Tutaj wogole nie go nie czuje i czasem mam wrazenie ze nie mam nad nim kontroli, w cmr2 bylo o niebo lepiej choc nie doskonale. W rzeczywistosci samochod WRC jest przewidywalny i tylko z uwagi na moc silnika prowadzenie go nie jest latwe. 2) W sumie malo jezdzenia: brak trybu arcade i muliplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 - za krótka - brak setupu auta w stages - brak możliwości wpływania na wybór elementów samochodu naprawianych w strefie serwisowej (podczas rajdu jest to automatyczne) - zbyt mały wpływ ustawień samochodu na jego zachowanie - osy za krótkie i wszystkie w podobnej długości (mała różnorodność) - rajd można przejechać na tych samych ustawieniach (patrz wyżej) - ew. można by zrobić jeszcze możliwość jazdy jako inny kierowca, innym autem (ale dla mnie to mniej ważne) - za małe uszkodzenia/"zużycie" samochodu - "scigamy" się właściwie tylko z jednym wirtualnym kierowcą (Lakhinen czy jakoś tak, jezdzi Imprezą WRX), czasem jeszcze Xsary na asfaltach - czasem pilot nie podaje zbyt precyzyjnie trasy To chyba największe, które mi "przeszkadzały". Tak pazatym to gra jest spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Sprawdź czy dysk dogrywa.Jeśli gra chodzi płynnie i nagle zwalnia i dysk zaczyna czytać to jest to wina dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Wezcie pod uwage, ze dla jednego skacze a dla drugie jest to super plynnie;)) Ja mam xp 2600 i obecnie szafirka 9100 128mb (128bit) i gra jest grywalna tylko i wylacznie w 640 16bit wszystko na low;) ale znam ludzi co na moim kompie beda grac w 1024 i bedzie im super plynnie. Chcialem tylko zauwazyc, ze to nie jest jest rts ani jakas przygodowka i tak samo jak w quake trzeba miec srednio ze 100fps (zeby nigdy pozniej 60 nie spadalo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ade, nie przesadzasz czasami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 myśle, że nie przesadza. Wystarczy że Ci szarpnie przed zakrętem, zanim jeszcze wcisniesz brake - i zwiedzanie krzaczków murowane. a ja doszdłem do wniosku, że u mnie rwie z powodu doczytywania dysku... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 1024x768 32 bit'y i zasowa az milo :D pokusilem sie nawet o wlaczenie w 1600x1200 :D i co ujzalem he troszke wolniej ale da sie grac :D az mi sie milo zrobilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 1280x1024 4xAA full detale i smiga =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 1.jak obcykasz trase to np. w finlandii za pozno dyktuje zakrety np: double caution jump and 2 left a ty masz 200km/h i jestes na szczycie tej hopy rotfl 2. stanowczo za latwa ( czyli krotka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jeszcze jedno, spójrzcie na cień jak przejeżdżacie obok muru, pionowej skały, itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jeszcze jedno, spójrzcie na cień jak przejeżdżacie obok muru, pionowej skały, itp. :)Nie zwracam na takie rzeczy uwagi, bo zawsze mam widok z wnętrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jeszcze jedno, spójrzcie na cień jak przejeżdżacie obok muru, pionowej skały, itp. :)no ba, tez zauwazylem i to jeszcze w tunelu, ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 u mnie również szarpie przy full detalach, wszystko przez to że aby pograć w championship trzeba włączyć v-sync. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 dla mnie straszne dzwieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 w championship mozna scigac sie tylko 1 fura :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 dla mnie straszne dzwieki...zmniejsz straśnś akceleracje dzwieku w straśnym dxdiag-u to juś nie bedzie straśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 cze chlopaki ... mam maly problem ... mam cmr 3 i wszystko bylo ok ale mosialem zrobic formata i teraz cos sie jeblo ..tz colina mam od nowa zainstalowanego ..ale plnasze sie tak dlugo wgrywaja ze mnie cos trafioa a wszesniej byl moment a championship mi sie wogole wgrac nie chce czy ktos wie o co chodzi ?? dodam ze robilem formata bo zmienialem z r9000 na r9100 czy to moze miec znaczenie ? a teraz mam prozbe czy ktos moglby mi wyslac save z chamiopnshipu po pierwszej trasie ? to by mi moze sie wczytal ze sciazka :) z gorki dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Od kiedy moge grać bez plytki nie narzekam. Ale minimumum Gf3Ti500 lub R9000 + XP 1700+ Wpisz sobie kody na wszystkie auta jest czarna Impreza która jeździ jak po szynach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm teraz mam nowy problem ..zainstalowalem colina od brata z sieci i teraz po pierwszym ekranie wyskakuje blad w delphy i konic co jest karwa moze jakis dx zły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEKKER Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mój kolega ma znowu inny problem kiedy już ma jechac autem to mu wychodzi z gry.Nie wiem co to może byc ale potem przeczytalem w readme że colin nie dziala na zaintegrowanych kartach muzycznych a ten kolega taka wlasnie ma jakas (intel-r).poradzcie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Od kiedy moge grać bez plytki nie narzekam. Ale minimumum Gf3Ti500 lub R9000 + XP 1700+ Wpisz sobie kody na wszystkie auta jest czarna Impreza która jeździ jak po szynach Kodów nie używam :P w żadnej grze :P NOCD to u mnie standard - robie tak z każdą grą, o ile się da :P A co do konfiguracji to grałeś na niższym sprzęcie żeby określać minimum ? :P Pozatym myślałem że od tego są twórcy gry a nie gracze żeby min konfigurację wyznaczać :P A na moim sprzęcie (podpis) chodziło w 1o24x768 zadowalająco 8) Bez zaciachu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Po upgrade'owaniu Colina 3 patch'em 1.1, gra ta nie chce sie uruchomic, zadajac plyty nr 1 (ktora jest w napedzie). Bede wdzieczny za jakakolwiek informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...