LPC Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 konfig z podpsu ,full detal 1024x768x32 ,płynnie, z aa i ao nieprobowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a jak smiga u was z wlaczonym FSAA? u mnie na x2 jeszcze jest w miare ok, ale na x4 juz nie da sie grac super komfortowo :(Na Twoim sprzecie powinno smigac w max det. 1024x768x32 AAx4 i anizox8 lub nawet x16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Na Twoim sprzecie powinno smigac w max det. 1024x768x32 AAx4 i anizox8 lub nawet x16 smigac smiga, nawet na AAx6, ale uczucie jest takie jakbym zmienil odswiezanie monitora ze 100 do 75 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 stary na moim configu zero zwichow ;/ wiec co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Oturz mam pewien problem, SAMOCHÓD NIECHCE MI SIĘ POBRUDZIĆ :D :P , brakuje mi też refleksów świetlnych na karoserii .... Co jest? Ani na Radku 9100 ani na obecnym Gf3Ti nie działają mi te efekty, u kumpla na R9500 są wszystkie. Czy aby ujrzeć 'pięknie' pobrudzony samochód i releksy świetlne na karoserii trzeba miueć kartę z DX 9.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 u mnie wsjo w porzadku - nie potrzeba zadnego dx9 :lol: albo masz cos ze sterami albo nie wlaczyles wszystkich opcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 wsio włączyłem, kiedy stalowałem colina to miałem jeszcze gf2Ti, może powiniene przeinstalować gierce na nowo, coby sobie tego Gf3Ti wykryła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 wsio włączyłem, kiedy stalowałem colina to miałem jeszcze gf2Ti, może powiniene przeinstalować gierce na nowo, coby sobie tego Gf3Ti wykryła? To może być przyczyną, spróbuj przinstalować grę. Widziałem jak Colon3 wygląda na GF 2, faktycznie nie ma refleksów na karoserii, co do zabrudzeń to nie pamiętam czy były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 u mnie na moim gf3 sa pobrudzenia i refleksy na karoseri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Z drugiej strony dziwie sie dlaczego nie ma na dx7 zabrudzen w tej grze :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kaeres co sie stało ? chyba chory nie jestes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kaeres co sie stało ? chyba chory nie jestes ?AMD testing ? Thorton ? 8O Nawrócenie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kaeres co sie stało ? chyba chory nie jestes ?AMD testing ? Thorton ? 8O Nawrócenie ? :D jeszcze vga by ati i juz bedzie uzdrowiony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kaeres co sie stało ? chyba chory nie jestes ?AMD testing ? Thorton ? 8O Nawrócenie ? :D wiadomo nie od dzis ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Dzieki Gonzo za wyreczenie mnie :D Z nawroceniem czekalem do momentu wyjscia takich gier do ktorych bede potrzebowal mocnego w miare kompa za male pieniadze. No ale to nie ten watek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Znalazłem przyczynę problemu, sama reinstalka nie pomogła, musiałem jeszcze wykasować save'y... :( Problem powodował plik CMR3 z informacją o stanie gry, odblokowanych trasach i furach, po wrzuceniu go do świeżo stallniętej gry traciłem wszystkie efekty DX 8.0 i wyświetlało mi grafe z DX 7.1. Nie chce mi się przechodzić na nowo całego collina.. :( Jeśli ktoś z was przeszedł całą gierkę i ma odblokowane fury to bardzo proszę aby przesłał mi ten plik CMR3 (jest w głównym folderze gry i waży 267kb) na razorb@wp.pl Złoty Lancer i Subaru STI Rullz !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(GP)Piotor Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam, A nie lepiej zamiast z tego pliku to skorzystać z generatora kodów żeby odblokować wszystko w grze? :) http://www.bhmotorsports.com/download/3235 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...