Trendzik Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 Mam taki problem. Posiadam neostrada+ ... i mam takie pyatanie. Wczoraj była burza i u mnie w domu nie działają od tamtej po oba telefony. Wydaje mi się że mogą być walnięte te mikrofiltry, i dlatego pytam czy po odłączeniu mikrofiltrów i włożeniu przewodu telefonicznego do gniazdka( bez podpinania mikrofiltra)... w telefonie powinien być sygnał ?? bo wiem że do Neostrady linia była krosowana więc nie wiem czy jak podłącze telefon bez mikrofiltrów to powinien być sygnał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaWrzOL Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 Bez filtrow telefon dzialc nie bedzie. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz do Tepsy i powiedz im co i jak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trendzik Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 a pamiętasz jaki był ten bezpłatny numer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 800102102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trendzik Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 dobra...i tak nie mam skąd zadzwonić bo telefony nie działają....a z komóry nie będę dzwonił...bo jeszcze mnie coś zkroi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ShKieLet Napisano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2004 to musisz jechać do swojego oddziału tpsa.. bo skoro nie chcesz dzwonic to innego wyjścia nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ParanoiK Napisano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2004 Z tego co wiem bez mikrofiltrów powinno działać o ile nie ma podłączonego modemu do linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iNtEnSe Napisano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2004 i wszystko popsiułeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajsi Napisano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2004 Działa bez mikrofiltrów razem z modemem. Czekałem na właściwy modem i miałem tak przez kilka dni (nie chciało mi się folii rozdzielać:). Net działał bez zarzutu a w telefonie tylko zdarzały się jakiś trzaski ale dało się gadać. Jeśli jesteś pewien że aparaty działają i nadal nie masz sygnału to gnaj do TPSA tylko od razu ich zapytaj czy Ci uwzględnią przerwę w działaniu usługi w abonamencie. Jest taki punkt na umowie jesli przerwa jest dłuższa niż 24h. Pewnie jest już po fakcie ale może ktoś na przyszłość będzie miał gotową odpowiedz:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakumo0 Napisano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2004 ja na początku bez filtrów jechałem i tel działał !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ballo Napisano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2004 na bank działa bez filtra, zapobiega on ewentualnemu zerwaniu cyfrowego połączenia DSL w przypadku drobnego skoku napięcia co może być spowodowane podniesieniem słuchawki w telefonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...