Liquid Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Właściwie to zależy mi na dobrym zasilaczu i tak sobie pomyślałem że może by bude wymienić (do 250Zł). Oczywiście do konfiga na dole, moje propozycje to : 1. http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...FERB&kat=&pkat= 2. http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...kod_p=OBTRO888B Napiszcie czy warto zainteresować się którąś z powyższych, lub dajcie inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adki Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a jaką masz teraz budę...? IMHO bierz samego chiefa 360W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 To bardzo stara buda ma ze 4 lata :wink: 2 wiatraki i panel do sterowania nimi (made by my self) :wink: I właśnie niedawno zaczeły mi się resetki, to zasilacz pada. Więć chciałbym zmienić na coś na czasie z dobrym zasilaczem no i nie drogo. Ważne też żeby zasilacz nie był 1cm od wiatraka, jak to było w przypadku tej budy.(teraz zasilacz jest na dachu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zmień tytul tematu. "Prosze o rade' jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_luki Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Tak jak Adki polecam zasilacz Chiefteca (360 1136h) dobra cena jak nie masz alergi do sklepów internetowych to polecam nawet dobry zasilacz i tani od 150-180 zeta + ma dwa wiatraki u mnie spadła temeratura na procku o kilka stopni , jest w miare cichy (mnie nie przeszkadza) tylko napiecie 12 V daje troche zaniskie ale podkręciłem procka i grafe spokojnie co wczesniej nie udawało mi sie na zasilaczu klasy 60 zeta:) do tego skombinować jakąś bude i luz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...