worek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witam wszystkich. używam mirca juz od jakiegoś czasu, ale dopier ostatnio jestem wykopyawany z kanałów z adnotacją "załatw sprawę z wirusem". Generalnie chodzi o to ze rozsyłan na kanałach jakieś linki postaci np. takiej "http://cgi###########################l?ViewItem&item=9234598643 get my mum for 1 dollar :D" Ja ich wogole nie widze :| , ale ktoś życzliwy wysłał mi taki przykładowy link. Posiadam Norton Antywirusa z nowiutkimi bazami, ale niestety nie wykrywa zadnego wirusa. Ktoś mi polecił internetowego antyvirusa housecall (housecall.antivirus.com/ , który miał ponoć rozwiązać problem. Okazało się że znalazł tylko A>Sassera, (którego zresztą Norton nie znalazł), ale mirc nadal rozsyła wirusy. czy ktos mógłby mi polecić jakiś antyirus, którym mógłbym usunąć owy problem, albo podać jakiś sposób by sie owego wirrusa pozbyć? z góry dzięuję za każdą pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Odinstalowac i zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ... mIRC'a + ewentualne skrypty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 dzikei za pomoc - pomogło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...