Janek-PL Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witam, kupiłem w arescie kompa i trafił mi sie b.ciężko podkręcalny proc... :cry: czy jest jakaś szansa wymiany? Ktoś próbował? Chciałem wziaść bartka2500-M Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 kupując kompa przez neta masz prawo do zwrotu w przciągu tygodnia zgodnie z art. 7 ust. 1 "konsument, który zawarł umowę na odległość może od niej odstąpić bez podania przyczyn w terminie dziesięciu dni od dnia otrzymania jej przez kupującego" tu zacytowałem psychodelicznego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Eee.... no niestety nie przez neta tylko na biskupiej i to było miech temu.... :/ Jest jakaś szansa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja to bym zrobil po ludzku :) czyli: zadzwonil bym do tej firmy i zapytal czy wymienia procka na takiego samego tylko z innej serii badz by ci dali mozliwosc wybrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 A poz podkrecac? Ten ci nie starczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 wydaje mi sie ze jak sie kupuje bartona 2500 mobile to ma sie w zamiarach krecic go :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Komp miał byc w zamierzeniu do krecenia - sam widzisz od razu pamiatki 400 :) A ten Barton co go mam nie potrafi nawet wykożystać tego - potrzebuje horrendalnego napiecia do współpracy :/ @Proximo zrobie tak jak mowisz.... może trafie na kogoś kumatego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 pamiątki, pamiątakami, ale moze masz jakieś no-name i to one ci przeszkadząją w o/c ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Pamiatki chodzą w 100% poprawnie na ddr400.... (juz był o tym osobny topic) - sprawdzane u kumpla i u mnie asynchro.... memtest nic nie wykazywał... czyli wina proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...