romeorunner Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mam male pytanko czy po zakupie gry musze placic co miesiac jakas kase za granie czy wystarczy ze ja kupie no i czy moge ja kupic w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Abonament jest miesieczny, aktualnie sa 2 tygodnie za friko na wyprobowanie. Co do kupna w Polsce to nie wiem, ale zawsze mozesz ja sciagnac z oficjalnej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a ile wynosi abonament bo wersje 2 tyg juz mam ale to troche malo czasu jak na ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/c...ription%20Plans 1 month - $14.99 3 months - $41.99 6 months - $77.99 12 months - $143.99 Jak na nasze zarobki, to troche drogo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...