witkacy17_ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no wlasnie miescie jakies klopoty z nfrenem?? Powiedzcie pliss... Wiem ze nfren daje gwarancje na piksele zuzyte... A ja mam coś kosmicznego :o :( Nie wiem czy to możliwe ale wygląda na to że matryca mi się roztapia-topi?? od środka tzn na zewnatrz naNie mam martwych pikesli a na zęwnatrz tworza mi się roztopine "plamy" jakby materiał się topi Komp chodzi dlugo .Chciałem go po prstu sparwdzić czy wytrzyma mój styl uzywania :/ i nie wytrzymał :( . No w kazdym baądz razie uzywalem specjalnych sciereczek do niego i nawet palcami go nie dotykałem. I teraz Nfren nie wymienia jezeli są to uszkodzenia mechaniczne jeśli mi wiadomo,bo to są uszkodzenia mechaniczcne ale wynikłe z wydalanie zbyt dużej enegrii?? nie wiem ktoś pomoże jak z tym jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Nie znam producenta Nfren. Twój przypadek,mogę sobie tylko wyobrazić. Ale nawet jeżeli monitor pracuje nawet 24h to nie powinno nic takiego mieć miejsca. Leć na gware. I to jak najszybciej. Następnym razem kup coś bardziej renomowanego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witkacy17_ Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 no ok pojde ale czy przyjma,moga powiedziec ze cos kombinowalem albo cus wody uzywalem :( ,a co do nfren to on na matrycy btc jest ogolnie wszyscy go wychwalali na tym forum poza tym za taka cene i z takim parametrami to tylko pomazyc mozna wtedy bylo o lepszym... (i gwarancja na 1 piksel) a tewraz podrozal nawet .Ale kurde porazka to jest kompletna bo jak nie przyjma to bede mial plam na plamie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...