szybki__ Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 hmm, no wlasnie, czy po instalce windy wystarczy instalnac via4in1 i potem stery, czy jeszcze czeba jakies inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly zapodac? pytam, bo jakies dziwne rzeczy mi sie dzieja: np. ze sterami 40.41 gta3 chodzi z tak 0.5fps'a 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 No, drivery VIA powinny wystarczyć (zawierają już sterownik AGP). Spróbuj zainstalować Via pack raz jeszcze i ustaw AGP na turbo mode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 hmm, no wlasnie, czy po instalce windy wystarczy instalnac via4in1 i potem stery, czy jeszcze czeba jakies inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly zapodac? pytam, bo jakies dziwne rzeczy mi sie dzieja: np. ze sterami 40.41 gta3 chodzi z tak 0.5fps'a 8O u mnie tez tak gta na tych sterach chodzilo (no moze nie dokladnie ale na pewno wolniej) i dlatego powrocilem do 30.82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 No, drivery VIA powinny wystarczyć (zawierają już sterownik AGP). Spróbuj zainstalować Via pack raz jeszcze i ustaw AGP na turbo mode.hmm, to 'turbo mode' to jest gdzie w biosie? jak sciagne nowszego via packa (mam 4.38), to mam go normalnie na chamca instalnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 No, drivery VIA powinny wystarczyć (zawierają już sterownik AGP). Spróbuj zainstalować Via pack raz jeszcze i ustaw AGP na turbo mode.hmm, to 'turbo mode' to jest gdzie w biosie? jak sciagne nowszego via packa (mam 4.38), to mam go normalnie na chamca instalnac? turbo mode to opcja ktora pojawi sie podczas instalacji 4in1 ale jak teraz karta ci chodzi na agpx4 to nic to nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...