fisherix Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 witam! Zbieram na Raptora 74 od paru miesięcy(jeszcze 100 mi brakuje :twisted: ) ale nie pomyślałem czy to będzie działać na mojej obecnej płycie głównej Asusie A7N8X Deluxe 2.0. Po przeczytaniu tego artykułu nabrałem obaw czy będzie działał tak jak należy. Jest tam mowa o jakiś kontrolerach którego moja łyta nie posiada. W instrukcji jest napisane, że jest Silicon Image Sil 3112A. Czy to wystarzy czy mam kupować 7200 8) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Tutaj masz cały wątek o A7N8X: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 miły jesteś :D to tylko ponad 100 stron :D 8O lektura na kilka godzin :x :D może ma ktoś streszczenie :P :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 miły jesteś :D to tylko ponad 100 stron :D 8O lektura na kilka godzin :x :D może ma ktoś streszczenie :P :?: :?: He he he - też tak myślę czasem .... Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że w tym wątku mogłeś dać swojego posta. Większe prawdopodobieństwo, że trafisz na użytkowników tej płyty :D a nie na jakichś "gdybaczy", którzy dokładnie nie wiedzą co, ale piszą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...