DarkBart Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Potrzebuję namiara jakiego progsa użyć do stworzenia dvd-audio. w pakiecie nero istnieje tylko cd-audio, a ja potzrebuje wrzucic kilka płytek w mp3(ze stratną konwersją do wave) na płytkę dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Nikt nie może mi poradzić jak utworzyć DVD-audio?Może jeszcze raz zadam pytanie- jakiego softu użyć by stworzyć na plycie dvd-r płytę audio z plików mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Nie ma takiego formatu, jak płyta audio DVD o jakości CD! Jeśli sie mylę, niech ktoś mnie poprawi. Z tego co wiem, jest taki format dla audio o wysokiej jakości, ale to Ci się nie kalkuluje, bo masz słabe źródło (mp3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Nie wiem czy o to ci chodzi - http://www.audio-dvd-creator.com/ . Funkcje programu: * wypala płyty Audio DVD do formatu DVD-R/RW i DVD+R/RW * eksportuje nagrania z Audio DVD na dysk twardy * możliwość nagrania tysięcy plików .mp3 na jedna płytę DVD * rippuje Audio CD do plików .wav, a następnie bezpośrednio importuje je do formatu Audio DVD * duża szybkość wypalania Audio DVD - około 30 minut * możliwość zapisu i edycji projektu * możliwość zgrania 5 lub 6 płyt Audio CD na jedną płytę Audio DVD nie tracąc przy tym na jakości * łatwy w obsłudze interfejs użytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...