misiek-cos Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 mam takie pytanko, koncze blok na procka i musze zrobic dziury pod krocce i je nagwintowac tylko ze nie mam specialnie gwintownika; i mam takie pytanko czy ktos z gdanska nie mial by przypadkiem porzyczyc go na kilka godzinek ?? albo nie wie gdzie to kupic (ale tak na pewno ze bedzie i za ile ??) Bylbym wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ja gwintowalem w szczecinie u znajomego ktory ma zaklad gazowy. W gdansku tez pewnie jest takie cos :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a Samhaina bys sie spytal :P :D Kurde :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a jakich senach są wogle takie gwintowniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 na rynku na przymorzu czasem mozna cos wychaczyc od starych dziadow. oni nawet sami nie wiedza co maja wiec trzeba troche pogrzebac. cena 20-40zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 na rynku na przymorzu czasem mozna cos wychaczyc od starych dziadow. oni nawet sami nie wiedza co maja wiec trzeba troche pogrzebac. cena 20-40zetazapoda ktoś fote tego bo ja nie wiem jak to wygląda to jutro polece na rynek starych dziadów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 nie mam czym zrobic foty le ten gwintownik ma oznaczenia R3/8" i tylko tak go poznasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ha :) Chyba sie z postem pospieszylem bo dzis udalo mi sie wujka wymeczyc ... i sie gwintownik u niego w firmie znalazl. Dwoch majstrow mi nawet dziury wywiercilo i nagwintowalo, wiec sie nie pobawilem :D A jutro lece po pompke i testuje szczelnosc mojego wynalazku - czyt. bliku na procka (mam nadzieje ze przeciekac nie bedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 a jakich senach są wogle takie gwintowniki?? Nowe - ręczne (I stopień i II) to ok. 80PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...