topiQ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam pytanie odmośnie tego GF podnosze taktowanie mojej starej karty do 220/220 na nowym chłodzeniu. Jak moge wycisnąć z niej jeszcze więcej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Normalnie, przesuwają suwaki w programie bardziej w prawo i klikając Zastosuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Normalnie, przesuwają suwaki w programie bardziej w prawo i klikając Zastosuj. Spoko ale jest na maxa w power strip'ie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 To spróbuj RivaTunerem, tam jest chyba większa skala. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 To spróbuj RivaTunerem, tam jest chyba większa skala. ;) DZIENKS. Sprawdze wieczorem! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 gezzz to jakie ty masz chlodzenie ? :P u mnie rdzen chodzi na 250 mhz, no ale pamitaki mam tylko na 160 bo jeszcze nie mam radiatorow : a do krecenia karty albo uzywam Riva Tuner albo normalnych driverow ;) zakladka Clock Frequencies :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 gezzz to jakie ty masz chlodzenie ? :P u mnie rdzen chodzi na 250 mhz, no ale pamitaki mam tylko na 160 bo jeszcze nie mam radiatorow : a do krecenia karty albo uzywam Riva Tuner albo normalnych driverow ;) zakladka Clock Frequencies :) TAKIE: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 lol :D i masz tylko 220 na rdzeniu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 co tam masz chłodzone na 2 stronie grafy ja tam nic nie mam :?: Polecam temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=687...ghlight=#687459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 no ladne chlodzenie... ja i lolex (lolex i ja) tez sie zabieramy za extreme o/c jego gf2mx200. Co do twojego problemu, to uzyj zakladki clock frequencies w sterownikach. Potrzebujesz dodatkowego wpisu do rejestru coolbits. Poszukaj na forum jak to zrobic albo napisz mi tutaj maila, to Ci ow dopisek przesle. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...