Passerino Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam Radeona 9800SE z TV-OUT. Podłączyłem S-Video i dźwięk przez Euro-złącze do TV żeby pooglądać filmy. Wyświetla się pulpit, dźwięk bez zarzutów, ale jak włączam film mam czarną plamę. Bardzo dziękuję za ewentualną pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 ustaw w ekranach, TV jako główny ekran i wylacz tryb teatralny i bedzie ok pozd zreszta poszukaj bylo juz o tym wiele razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passerino Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dziękuję Ci. Już wszystko działa . Nie wiedziałem jeszcze gdzie dokładnie wszystkiego szukać, ale już się zapoznaję z forum:!: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...