Skocz do zawartości
Q

Laptopy.

Rekomendowane odpowiedzi

Po piate jak ktos nie pracuje w terenie, ale potrzebuje mobilnosci to moze sobie darowac czas pracy na baterii i pracowac na zasilaczu, przy wydajnosci max.

Po szoste do Acera Ferrari 3200 dostaje kolega myszke, wiec nie meczy sie z touchpadem :) ale co za problem i tak sobie dokupic do zwyklego Aspire, czy Travelmate.

Po siodme - dobre ceny Acerow sa na tej stronie:

www.euro-notebook.pl

Po ósme:

Test Acera Ferrari 3200 tutaj:

http://www6.tomshardware.com/mobile/200407...0708/index.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze nikt mnie nie zbeszta za to ze podczepie sie pod temat

Potrzebuje kupic kompa dla Zony.

Wymagania musi na nim porobic cos w cadzie ( wiec matryca minimum 14" chyba :roll: ) Ram tez tak z 256 minimum najlepiej 512 . dysk z 20gb wystarczy , procek hmm jaki ??? Maja filmy na tym tez dobrze chodzic :wink:

Co najwazniejsze jestem teraz w usa wiec laptop bedzie kupowany tutaj .Co radzicie kupic ???

Nie wiem nawet ile to ma kosztowac ale najlepiej jak najmniej zeby jeszcze na inne graty wystarczylo :wink: moze ok 700$

Brac uzywke czy lepiej jakis nowy ???

Doradzcie bo nie chce wtopic kasy na sprzet ktory bedzie do d...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze ja tez sie dolacze. Mam laptopa takiego jak w podpisie i jest maly problem. Otoz, do laptopa mam telefon. Podlacza sie go jako karte PCMIA czy siakos tak ;] Nastepnie wtyka sie sim'a. Soft to iTec. A karta to iTec GPRS CardPhone.

Problem polega na tym ze program pokazuje mi ze telefon nie jest podlaczony. A jest :> Psikus. Kiedys dzialalo wszystko, nic nie krecilem i przestalo dzialac ;]

Kto pomoze, aha, karta sim to Idea SIM Inteligent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec ja tez sie podopne - dla mnie takze bezsensem jest kupowanie laptopa za 10k (pomijajac fakt ze tyle nie mam :) )... Ale sam z natury jestem uzalezniony od komputera. Ze zdarza mi sie wyniesc sie na dosc dlugi czas z domu i nie miec dostepu do komputera (zdarzlo sie i 3msc) wiec musze sobie wreszcie sprawic laptopka. Z racji ze dysponuje raczej malymi srdokami to szukam okazji. Jakis czas temu wpadl mi w lapki adres sklepu w stanach ktory wysyla do Polski. Mianowicie chodzi o sklep mainn.com. Znalazlem sobie tam ciekawego laptopka (wystarczy dla mnie) za male pieniadze. I teraz 2 pytania - co o nim sadzicie i czy ktos korzystal z tego sklepu :) (bylbym zapomnial : - oto link do samego laptopka - http://mainn.com/detail.php?prodid=P10000164)

A tak serio to to jeden wielki walek :) - trudno powiedziec dlaczegotak dlugo dzialaja ale podobno na miejscu tej firmy stoi domek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi