Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Tak jak w temacie czy słyszeliście coś o tej karcie graficznej??? bo ja nigdzie nie moge nic znalesc, a moge wymienic gf3ti 550 64 ddr na 128bitów na tego radeona i 256 ddr na 400mhz. Ale musze to zrobic dzisiaj wiec prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Oj przestań kombinować :) GF3 jest stokroć lepszy, a ten radek ma na dodatek albo zaniżone taktowanie, albo jest 64bit :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Nie wymieniaj!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 No tyle ze z tym gfem mam taki problem ze mam paski na ekranie:( niebieskie. A Radeon jest 128 bit, narazie udało mi się znaleść tylko jego oferte sprzedaży w sklepach netowych ale bez parametrów:( no to chcą ze niego troszke wiecej niz za zwykłego 9200 128 na 128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 A ile masz kasy na kartę? Za 305zł masz HIS 9550 najlepszy wybór w tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalam Mekhar [SSP] Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 No kasy to nie mam nawet złotówki:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ale ty to na gware oddajesz czy jak? Zażądaj zwrotu kasy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...