Skocz do zawartości
Maciass

Radeon 9800 prod od "szafira" z splinter cell - pa

Rekomendowane odpowiedzi

Troche to naciagane na ten dzial forum ale - ma to zwiazek z karta graficza i postacia w jakiej jest sprzedawana wiec moze ktos odpowie.

Zanabylem karcioche jak w temacie - w komplecie byla gierca - jak w temacie - no zapuscil ja plyte (DVD rom) zainstalowal, uruchomil i ... kupa.... chce wlasciwa plyte zebym mu do napedu zasadzil a ja mam tylko ta co byla w kartonie - fakt dziwne ma oznaczenie "cd 3" no ale niby oryginal - numerem - tylko cos o ten numer instalka nigdzie sie nie domagala...hmmm ?.

Kupowal ktos taki kit ostatnio i mial taki problem ?

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cracka sie zachciewa mowisz :> ladnie ladnie

Przecież ma oryginał, a że nie chce żonglować cdkami to co w tym złego :P

Maciass, sprawdź czy masz wszystkie cd (choć jak gra się zainstalowała to pewnie tak), ew. możesz dowiedzieć się czegoś u producenta/sprzedawcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostalem ta plytke Splinter Cella P.T. (DVD) w prezencie od kumpla, ktory w hurtowni pracuje - u mnie dalo sie spokojnie zainstalowac i wlasnie za chwilke bede sobie w nia znow pykal ;-)

Nie mam szafirka ale herca - ale heca :!: ;-)

BTW - na plytce nie ma takiego czegos jak "CD3", jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam radka jak w podpisie i gra chodzi bardzo ladnie. Najnowsze stery(na starszch tez nie bylo problemow). Ale za to w 1 jak wlaczylem FSAA i wlaczylem night vision to pojawialy sie artefakty. Podejrzewam ze to wina sterow oraz tego ze nie zaleca sie wlaczanie w tej grze FSAA :).

W 2 nie bylo takiego problemu z FSAA ale za to czasem jak wlaczy sie google nocne :) i ruszy lekko myszka(tylko w niektorych miejsach) to gra ma artegakty. Nawet tego nie powinno sie nazywac artefaktami bo w obu splinterach sa to paski przechodzace przez ekran. W 1 caly czas przy wlaczonym FSAA a w 2 tylko w specyficznych miejscach. Dodam ze karta nie podkrecana i sie nie przegrzewa. Widocznie gra nie za dobrze dziala pod radkami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW - na plytce nie ma takiego czegos jak "CD3", jest numer ale nie uzywalem go podczas instalacji  

nie chodzi o cos co jest na plycie tylko plyta widziana jest w systemie jako SC2_CD3 - taki volumin (np w eksplortorze - nazwa przy napedzie)
No faktycznie - u mnie tez tak jest :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi