Skocz do zawartości
n0rbi

[Propozycja] Weryfikacja uzytkownikow :P

Czy jestes za wstepna weryfikacja uzyszkodnikow ?  

1. 1. Czy jestes za wstepna weryfikacja uzyszkodnikow ?

• Tak
      18
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

muialo być modelatorów żeby robić

Czlowieku, ty jestes jakis niereformowalny? Nie MODELATORÓW, tylko MODERATORÓW pochodzi to od wyrazu MODEROWAĆ, a nie MODELOWAĆ.

dopshh ze nie modulatorow :P

bo jeszcze zrobilby sie OT o modulacji :P albo ondulacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee zly pomysl  :roll:  

bo nie kazdy zna sie na komputerach i oc itd.

lepsze by bylo wprowadzenie tygodniowego zakazu zakladania tematow , mozliwe ze w tym czasie uzytkownik juz zdazy znalesc odpowiedz na swoje pytanie. zreszta juz gdzies ten problem byl poruszany

imo nie da sie tego powstrzymac  :evil:

eeeeeee bez sensu...

Nie mozemy zakaldac ze kazdy poczatkujacy to duren debil ............

Ktos ma kilka rpoblemow rejestruje sie troszke poszuka "szukajka" ktora zreszta jest antysprytna..... postanowi zalozyc jakis temat i ZONK, ma blokade natydzien, to sie zrazi i pujdzie do konkurencyjnego serwisu.

Trzeba jednak pomagac niedoswiadczonym kolegom, raz zrobi cos glupiego, "podreguluje" sie kolesia :) i juz dojdzie do tego jakie sa tu zwyczaje i zasady. A jak nie to jest w rekach moderatorow....

Trzeba sie liczyc z tym ze statystycznie 1 na "n" to duren i zadne tesciki tu nie pomoga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje wprowadzić rejestracje jak na allegro :) na własny koszt i ze skanem dokumentu tożsamosci i odciskami palców :lol:

Sama idea jest dobra i ją popieram, jednak jeszcze idee trzeba zrealizować co praktycznie jest nie mozliwe, coś takiego przeszłoby w serwisie komercyjnym bo lolki nie traciliby pieniedzy po to zeby ludzi denerwować ( zawsze sie znajdzie jakis jeden jak wszedzie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, shitlistę powołać - zacnie, zacnie. Taki pręgierzyk niewinny pt. "Fatalne skutki odinstalowania mózgu" :>

Tylko znów - na jakich zasadach i kto decyduje, bo będzie "eeej fak, nic nie zrobiłem, a jakiś [ciasteczkowy potwór] umieścił mnie na tej [więcej ciasteczek] liście".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może na zasadzie:

:arrow:  propozycję durnego topicu/postu zgłaszają moderatorzy

:arrow:  głosowanie użytkowników Tweak'a

:arrow:  co jakiś czas aktualizowana lista 10 najbardziej "zdolnych" userów

Wpadlem na hiper mega genialny pomysl.

topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac.

genialny jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac.  

genialny jestem.

lol to zatrudnij 666 moderatorów i płać im 200 zł za cały dzień spędzony przy forum oO n/c...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sawicki - ty to normalnie z tymi pomysłami to byś w Sejmie mógł pracować...  :lol:  :lol:  :lol:

Pamiętacie przemówienie Pawlaka :?: to w którym o mało papieru nie zabrakło w sejmie :lol:

A może do tych postów Sawickiego zatrudnić, ciekawe jak długo by wytrzymał :wink:

Bez urazy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może na zasadzie:

genialny jestem.

Nie niestety rozczaruję cię, nie jesteś genialny, już wielu przed tobą wpadło na taiki/podobny pomysł - nazwano to cenzurą. A cenzura jest be, bo ogranicza wolność jednostki.

Sawicki już ma posadę modera, na forum skarg i zażaleń...  

Paranoik już nad tym pracuję

Kto smaruje ten jedzie.... :?

PS. Sawicki cały czas wyjeżdzasz o obrażaniu uczuć użytkowników - to zmień av bo mnie się nie podoba :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może na zasadzie:

genialny jestem.

Nie niestety rozczaruję cię, nie jesteś genialny, już wielu przed tobą wpadło na taiki/podobny pomysł - nazwano to cenzurą. A cenzura jest be, bo ogranicza wolność jednostki.

Sawicki już ma posadę modera, na forum skarg i zażaleń...  

Paranoik już nad tym pracuję

Kto smaruje ten jedzie.... :?

PS. Sawicki cały czas wyjeżdzasz o obrażaniu uczuć użytkowników - to zmień av bo mnie się nie podoba :P .

Wiem ze tego typu mechanizm jest trudny do wprowadzenia ale bylby bardzo ale to bardzo skuteczny.To tak jak w norton personal firewall gdzie na kompie tworzone jest proxy przez ktore wszystko przechodzi i jest filtrowane to tutaj moderatorzy byliby filtrami w proxy.

A co do avatara to co rani twoje uczucia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejdzie.Jak sobie wyobrazasz taki test?Weryfikacje uzyszkodnikow:PPPPodobno byli tacy co zakladali po 100 kont.Dla mnie algorytmy weryfikacji niemozliwe do napisania.Moze za kilkadziesiat lat jak przy kompie bedzie czytnik wzoru siatkowki i linii papilarnych to wtedy jeden czlowiek jedno konto.zadnych oszustw.

lepszy nie jestes :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I będzie śmietnik na innych podforach, bo trzeba przecież jakoś się dostać do tej mistycznej i owianej legendą Oślej, o której weterani opowiadają od niechcenia, zaciągając się markowymi cygarami z samosiejki lub pociągając Alpagę de la Patique z podwójną siareczką, rocznik 1989.

Zaofftopiczę jeszcze: genghiskhan, mój ty mały Sherlocku Holmesie :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi