MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 muialo być modelatorów żeby robić Czlowieku, ty jestes jakis niereformowalny? Nie MODELATORÓW, tylko MODERATORÓW pochodzi to od wyrazu MODEROWAĆ, a nie MODELOWAĆ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 muialo być modelatorów żeby robić Czlowieku, ty jestes jakis niereformowalny? Nie MODELATORÓW, tylko MODERATORÓW pochodzi to od wyrazu MODEROWAĆ, a nie MODELOWAĆ. dopshh ze nie modulatorow :P bo jeszcze zrobilby sie OT o modulacji :P albo ondulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ee zly pomysl :roll: bo nie kazdy zna sie na komputerach i oc itd. lepsze by bylo wprowadzenie tygodniowego zakazu zakladania tematow , mozliwe ze w tym czasie uzytkownik juz zdazy znalesc odpowiedz na swoje pytanie. zreszta juz gdzies ten problem byl poruszany imo nie da sie tego powstrzymac :evil: eeeeeee bez sensu... Nie mozemy zakaldac ze kazdy poczatkujacy to duren debil ............ Ktos ma kilka rpoblemow rejestruje sie troszke poszuka "szukajka" ktora zreszta jest antysprytna..... postanowi zalozyc jakis temat i ZONK, ma blokade natydzien, to sie zrazi i pujdzie do konkurencyjnego serwisu. Trzeba jednak pomagac niedoswiadczonym kolegom, raz zrobi cos glupiego, "podreguluje" sie kolesia :) i juz dojdzie do tego jakie sa tu zwyczaje i zasady. A jak nie to jest w rekach moderatorow.... Trzeba sie liczyc z tym ze statystycznie 1 na "n" to duren i zadne tesciki tu nie pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 RS masz absolutna racje. Poza tym mysle, ze Lisek nigdy sie nie zgodzi na takowe rozwiazanie. Co jak co, ale zalezy mu na popularnosci serwisu i forum, a w ten sposob podcinalby tylko sobie skrzydla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Proponuje wprowadzić rejestracje jak na allegro :) na własny koszt i ze skanem dokumentu tożsamosci i odciskami palców :lol: Sama idea jest dobra i ją popieram, jednak jeszcze idee trzeba zrealizować co praktycznie jest nie mozliwe, coś takiego przeszłoby w serwisie komercyjnym bo lolki nie traciliby pieniedzy po to zeby ludzi denerwować ( zawsze sie znajdzie jakis jeden jak wszedzie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 :arrow: Karne opłaty za idiotyczne topici/wypowiedzi :wink: :arrow: Ewentualnie ogólnodostępna lista (ranking) autorów najbardziej idiotycznych topiców/postów w dobrze widocznym miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 O, shitlistę powołać - zacnie, zacnie. Taki pręgierzyk niewinny pt. "Fatalne skutki odinstalowania mózgu" :> Tylko znów - na jakich zasadach i kto decyduje, bo będzie "eeej fak, nic nie zrobiłem, a jakiś [ciasteczkowy potwór] umieścił mnie na tej [więcej ciasteczek] liście". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To może na zasadzie: :arrow: propozycję durnego topicu/postu zgłaszają moderatorzy :arrow: głosowanie użytkowników Tweak'a :arrow: co jakiś czas aktualizowana lista 10 najbardziej "zdolnych" userów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 To może na zasadzie: :arrow: propozycję durnego topicu/postu zgłaszają moderatorzy :arrow: głosowanie użytkowników Tweak'a :arrow: co jakiś czas aktualizowana lista 10 najbardziej "zdolnych" userów Wpadlem na hiper mega genialny pomysl. topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac. genialny jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wpadlem na hiper mega genialny pomysl. topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac. genialny jestem. lol to zatrudnij 666 moderatorów i płać im 200 zł za cały dzień spędzony przy forum oO n/c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 OT do zalozyciela tematu stary zmien tytul topicu i napisz w koncu poprawnie uzytkownikow a nie uzyszkodnikow ktorzy kojarza sie ze szkodnikami i nie wyjezdzaj mi z textem ze to specjalnie tak napisane gdyz obrazisz duza czesc forumowiczow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sawicki - ty to normalnie z tymi pomysłami to byś w Sejmie mógł pracować... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sawicki - ty to normalnie z tymi pomysłami to byś w Sejmie mógł pracować... :lol: :lol: :lol: Pamiętacie przemówienie Pawlaka :?: to w którym o mało papieru nie zabrakło w sejmie :lol: A może do tych postów Sawickiego zatrudnić, ciekawe jak długo by wytrzymał :wink: Bez urazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sawicki już ma posadę modera, na forum skarg i zażaleń... Paranoik już nad tym pracuję :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Sawicki - ok zmienilem :P a co do uzyszkodnikow to zaliczaja sie do niej np Piekny-Jonasz, a Ci normalni to uzytkownicy ;) wiec chyba kazdy powinien wiedziec do ktorej grupy sie zalicza ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To może na zasadzie: :arrow: propozycję durnego topicu/postu zgłaszają moderatorzy :arrow: głosowanie użytkowników Tweak'a :arrow: co jakiś czas aktualizowana lista 10 najbardziej "zdolnych" userów Wpadlem na hiper mega genialny pomysl. topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac. genialny jestem. Nie niestety rozczaruję cię, nie jesteś genialny, już wielu przed tobą wpadło na taiki/podobny pomysł - nazwano to cenzurą. A cenzura jest be, bo ogranicza wolność jednostki. Sawicki już ma posadę modera, na forum skarg i zażaleń... Paranoik już nad tym pracuję Kto smaruje ten jedzie.... :? PS. Sawicki cały czas wyjeżdzasz o obrażaniu uczuć użytkowników - to zmień av bo mnie się nie podoba :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 To może na zasadzie: :arrow: propozycję durnego topicu/postu zgłaszają moderatorzy :arrow: głosowanie użytkowników Tweak'a :arrow: co jakiś czas aktualizowana lista 10 najbardziej "zdolnych" userów Wpadlem na hiper mega genialny pomysl. topicki pojawiac sie beda z opoznieniem 5 - 10 minutowym ale tylko topicki nie odpowiedzi no i w tym czasie moderatorzy beda moderowac. genialny jestem. Nie niestety rozczaruję cię, nie jesteś genialny, już wielu przed tobą wpadło na taiki/podobny pomysł - nazwano to cenzurą. A cenzura jest be, bo ogranicza wolność jednostki. Sawicki już ma posadę modera, na forum skarg i zażaleń... Paranoik już nad tym pracuję Kto smaruje ten jedzie.... :? PS. Sawicki cały czas wyjeżdzasz o obrażaniu uczuć użytkowników - to zmień av bo mnie się nie podoba :P . Wiem ze tego typu mechanizm jest trudny do wprowadzenia ale bylby bardzo ale to bardzo skuteczny.To tak jak w norton personal firewall gdzie na kompie tworzone jest proxy przez ktore wszystko przechodzi i jest filtrowane to tutaj moderatorzy byliby filtrami w proxy. A co do avatara to co rani twoje uczucia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 pomysł niezły - jakby była poczeba to moge helfen machen - mam tera czas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 pomysł niezły - jakby była poczeba to moge helfen machen - mam tera czas :wink: Bez obrazy bracie ale ja np mam cie za kogos niepoczytalnego i balbym sie oddawac cokolwiek w twoje klawisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ja sie tylko na kregosłup lecze a o główke sie nie martw - jeszcze pare lat popracuje :wink: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Nie przejdzie.Jak sobie wyobrazasz taki test?Weryfikacje uzyszkodnikow:PPPPodobno byli tacy co zakladali po 100 kont.Dla mnie algorytmy weryfikacji niemozliwe do napisania.Moze za kilkadziesiat lat jak przy kompie bedzie czytnik wzoru siatkowki i linii papilarnych to wtedy jeden czlowiek jedno konto.zadnych oszustw.lepszy nie jestes :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 po pierwsze to poczatkujacym userom trzeba zablokowac osla łączke .. niezarejestrowani nie wdzia .. to niech poczatkuajcy tez nie widza .. powiedzmy do 300 postów .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Chaos - hmm do 300 postow to troche duzo, powiedzmy do 50 to bedzie lepiej, jak ktos nie bedzie aktywnie uczestniczyl w forum to i tak niezbierze tych 50, pozatym nie tylko na oslej bydlo sie robi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 I będzie śmietnik na innych podforach, bo trzeba przecież jakoś się dostać do tej mistycznej i owianej legendą Oślej, o której weterani opowiadają od niechcenia, zaciągając się markowymi cygarami z samosiejki lub pociągając Alpagę de la Patique z podwójną siareczką, rocznik 1989. Zaofftopiczę jeszcze: genghiskhan, mój ty mały Sherlocku Holmesie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...