Galvatron Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Wy sie cieszycie a ja od soboty do teraz nie mogłem sie wbić :x pisało nie można połączyć się z serwerem. Myślałem że was strace :cry: Ale już jestem nie uda wam sie mnie tak łatwo pozbyć :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 rozejrzyj sie na forum lub na głównej www.tweak.pl a zrozumiesz że od soboty nikt sie wbić nie potrafił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A ten jak zwykle poważny :P A pozatym życie nie jest okrutne życie jest kolejką po śmierć. Więc sie troszkę rozchmórz bo ci ta świeczka sie tak jakoś marnie świeci :P I oto nowy rekord w sobote nie było nikogo :D pewnie sie nie powtórzy szybko 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 gdzie ja poważny w tej wypowiedzi byłem ?? ;] skrzywionej gęby na końcu nie widać ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Najwięcej użytkowników 427 było obecnych 06-Gru-2004 23:07:40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 to obstawiamy kiedy sie znow serw powiesi z takim obciazeniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 requesting new serv... bo beda rekordy, ale w dlugosci niedzialania forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 teraz na response czekalem tylko 2:45 <jupi> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Od ok 14 min wysyła się post na Giełdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Najwięcej użytkowników 521 było obecnych 13 Gru, 2004 12:17:43 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 NO I STARE FORUM DUPŁO... JAK WIDAC CO ZA DUŻO TO NIEZDROWO :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 NO I STARE FORUM DUPŁO... JAK WIDAC CO ZA DUŻO TO NIEZDROWO :-D 1203910[/snapback] Ciekaw jestem czy mozliwy jakis kurde mirror zeby odciazyc obecny serwer. Niby nowe forum jest, ale komunikat o przeciazeniu serwka ciagle sie pojawia :huh: Moze przynajmniej w nocy bedzie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) A uzytkownikow wziac przybywa i bedziedzie ich coraz wiecej.Np tearz jest 409:) a kiedys pisalo sie ze jak bylo 200to byl rekord forum:). Niedlugo dobije do700 uzytkownikow na forum:) Edytowane 27 Stycznia 2005 przez malcolm28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 na starym forum max było cos pińcet chyba ale tam było liczone co 5min a teraz jest co 15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Tak ale jak sie patrzy na liste ( z panelu moderacji ) to siedzi 400 do 500 osob w danym momencie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Mamy 30 035 zarejestrowanych użytkowników. 30k pękło.... O jakości nie będe się wypowiadał... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Najlepsze jest to, że część ludzi rejestruje się tylko po to, aby zadać jedno pytanie i później zniknąć w otchłani Internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Mylisz sie, wiele osob tylko czyta. A reszta statsi w forum testowym :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Ja np pisze w Testowym,Gry ,Oślej ,Tu,Prezęracje czasami a w innych to czytam jak coś potrzebuje tam rtyle tego jest że praktycznie wszystko można znaeść a po zalożeniu tematu to by tylko napisali"To już bylo link topick LOCKED" nie mam racji ? :D a pozatym szukajka nie gryzie :D I jak z resztą mam w moim już slawnym sigu napisane przez "b" :D Edytowane 4 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Najwięcej użytkowników online (747) było Dzisiaj, 21:16 Zblizamy sie do 1000 ( a forum nadal smiga :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo we wakacje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 we wakacje to nie wiem, ale w wakacje to bedzie sie serwer grzal i normalnie i w przenosni :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 imo najgorzej bedzie po 1 czerwca jak niektorzy dostana nowy sprzet. wtedy peknie 1k. i rekord w zamykaniu nowych tematow po re: szukaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 a co 1 czerwca w calej Polsce beda komunie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 a co 1 czerwca w calej Polsce beda komunie? :D 1266056[/snapback] Dzien "dziecka" :-P Dzieci podostawaja kompy i beda krecic sprzet :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Najwięcej użytkowników online (747) było Dzisiaj, 21:16 Zblizamy sie do 1000 ( a forum nadal smiga :) ) 1261518[/snapback] WOW no ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Dzien "dziecka" :-P Dzieci podostawaja kompy i beda krecic sprzet :lol: :wink: 1266745[/snapback] wiem to byl taki maly zarcik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 wow, jest już 31 026 użytkowników i 1 217 990 napisanych postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To bedzie najgorsze ze im wiecej uzytkownikow tym wiecej bedzie zbednych tematow w stylu co kupic?? jak podkrecic ?? dlaczego nie dziala??itp.itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...