Skocz do zawartości
tomtech

wykrywa/nie wykrywa (gf2mx400)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak samo miał moj kumpel z tą kartą, przez tydzień komp mu nie chodził i piszczał jak go sie włączało i przez przypadek z buta w kompa walnął i zaczął chodzić. *)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi sie tak zdarza pomaga wyciągniecie wtyczki z gniazdka na kilka sekund (aż zgaśnie dioda na płycie).

Robiłem dokładnie to samo. I pomagało..... a bład zlikwidowałem w sposób drogi ale przyszłościowy. Kupiłem nową płytę główną, wczesniej miałem jakąś starą MATSONIC (MSI?) w której nie było AGP i wsadzilem karte w PCI (joke).

Najciekawsze było to: miałem procka 433 celka, 64 ramu i myślałem ze ten sprzęt zamula mojego " emiksa dwusetkę" LOL. Podjarałem sie, bo zamieniłem się wtedy na VooDoo III 2000 16mb. Musiałem cyba wtedy dołożyć 100 lub 50zł (1,5 roku temu). Jak się okazało popełniłem błąd którego żałuje do teraz.....no ale czekam na nowa dostawe 9800 pro (właśnie nie wiecie co się dzieje? zamówiłem sobię tą kartę na allegro 889zł i trzeba czekać :( ) i wtedy pier....dolnie mi zasilacz i pewnie połowa sprzętu :D

Dobra kończe bo majacze (nie spałem cała noc)

Nara

Punek

P.S. Pozdro dla cierpliwych którzy czytali historię mojego zycia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

punekmatsonic to nie MSI :)

te wasze problemy wydaja sie byc bardziej zwiazane z sama plyat glowna nzi z karta

predzej to plyta glowna wam nie wykrywala sprzetu albo wogle nie chcial startowac bios, czasami tak sie zdaza i to nei zaleznie czy masz plyte z abita czy z jakiegos np matsonic`a. MSI to Micro Star International

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jak wlozylem od kumpla rive tnt2 to komp normalnie chodzili 30 razy restart i zawsze wykrylo czyli AGP jest dobre. mam zamiar kupic GF FX 5200 WARTO KUPIC CZY FX 5900

do tego kompa co masz w podpisie??Eh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi