tomtech Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 moim problemem jest gf2mx400. jak odpalam kompa nikiedy niechce mi wykryc karty i brzeczy komputer. A sa dni co normalnie mi uruchomi komputer bez zadnych zarzutów. CO MOZE BYC NIE TAK??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Sprawdz czy dobrze siedzi w AGP, czasem jak lekko zle jest wsadzona karta to raz działa raz nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Tak samo miał moj kumpel z tą kartą, przez tydzień komp mu nie chodził i piszczał jak go sie włączało i przez przypadek z buta w kompa walnął i zaczął chodzić. *) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 do wypowiedzi: sgj wsadzona jest dobrze. do wypowiedzi:Dabek z glana styknie, albo poczekam o wiecej porad :D [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 mzoe przy zakaldaniu naderwales jakas sciezke ? sprawdz dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Jutro sprawdze dokladnie ale ona mi padla po ponownym uruchomienu komutera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Miałem coś podobnego - tylko że rzadziej. Raz na jakiś czas karta nie chciała działać. Pomagało wyjęcie i włożenie spowrotem (karta dobrze siedziała). Do tej pory nie wiem, co to było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Też mi sie tak zdarza pomaga wyciągniecie wtyczki z gniazdka na kilka sekund (aż zgaśnie dioda na płycie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mialem ten sam problem z GF, ale u mnie wystarczylo docisnac mocno karte i przestawalo piszczec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Też mi sie tak zdarza pomaga wyciągniecie wtyczki z gniazdka na kilka sekund (aż zgaśnie dioda na płycie).Robiłem dokładnie to samo. I pomagało..... a bład zlikwidowałem w sposób drogi ale przyszłościowy. Kupiłem nową płytę główną, wczesniej miałem jakąś starą MATSONIC (MSI?) w której nie było AGP i wsadzilem karte w PCI (joke). Najciekawsze było to: miałem procka 433 celka, 64 ramu i myślałem ze ten sprzęt zamula mojego " emiksa dwusetkę" LOL. Podjarałem sie, bo zamieniłem się wtedy na VooDoo III 2000 16mb. Musiałem cyba wtedy dołożyć 100 lub 50zł (1,5 roku temu). Jak się okazało popełniłem błąd którego żałuje do teraz.....no ale czekam na nowa dostawe 9800 pro (właśnie nie wiecie co się dzieje? zamówiłem sobię tą kartę na allegro 889zł i trzeba czekać :( ) i wtedy pier....dolnie mi zasilacz i pewnie połowa sprzętu :D Dobra kończe bo majacze (nie spałem cała noc) Nara Punek P.S. Pozdro dla cierpliwych którzy czytali historię mojego zycia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 punekmatsonic to nie MSI :) te wasze problemy wydaja sie byc bardziej zwiazane z sama plyat glowna nzi z karta predzej to plyta glowna wam nie wykrywala sprzetu albo wogle nie chcial startowac bios, czasami tak sie zdaza i to nei zaleznie czy masz plyte z abita czy z jakiegos np matsonic`a. MSI to Micro Star International Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No ale jak wlozylem od kumpla rive tnt2 to komp normalnie chodzili 30 razy restart i zawsze wykrylo czyli AGP jest dobre. mam zamiar kupic GF FX 5200 WARTO KUPIC CZY FX 5900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRaS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 No ale jak wlozylem od kumpla rive tnt2 to komp normalnie chodzili 30 razy restart i zawsze wykrylo czyli AGP jest dobre. mam zamiar kupic GF FX 5200 WARTO KUPIC CZY FX 5900do tego kompa co masz w podpisie??Eh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 TAK, zeby chodzil q3, cs, ut, rtcw, moh, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 albo kupie Gf2 ti 64mb tez jest dobra do tych gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...