eseses Napisano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2004 czolem prosto: mam ap planet 1966, -ciowke bodaj planet 8305 i problem w tym, ze od jakiegos czasu na kompach ktore dostaja net z wlanu wykres przedstawiajacy transfer wyglada tak. I nie chodzi tu tylko o fgeta ale o http, p2p i cala reszte. FG (nie tylko fg, rowniez wykresy w innych prog.) ZAWSZE pokazuje taki wykres, chyba, ze serwer jest rzeczywiscie wolny.. po prostu zwieszka co podobny odstep czasu. dlaczego wiec tak sie dzieje? nigdy nie chce isc pelna para :? ^v^v^v^v^ z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Gizmo Napisano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2004 a co sie dziwisz ... ja mam podłączony net tylko do 1 kompa ... na najwolniejszym neo i mam non stop takie skoki transferu ... zeby choc minutę transfer był stały ... jeszcze jedno .. powiedzcie mi czy serwery ze stronami mają ograniczenia szybkości połączenia? bo jak oglądam strony, tzn w jednym czasie otwieram tylko jedną to transfer nigdy nie przekracza 6-8KB/s mimo, że łącze mam ok 16KB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eseses Napisano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2004 Dziwie sie bo tak nie bylo wczesniej a komputer do ktorego idzie net przez kabel ma staly transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmic Napisano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2004 ja mam problem ale mnie transfer poprosut spada na maxa i zrywa polaczenie z AP!!!dziwne bo tylko pod xp!pod 98 wszystko ok!ale niestety nie ma dobrych sterow pod xp dla tej karty!ja przeszedlem na 8303:( jest duzo tansza i lepsza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Gizmo Napisano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2004 Dziwie sie bo tak nie bylo wczesniej a komputer do ktorego idzie net przez kabel ma staly transfer. niestety stały transfer do mojego kompa to był tylko przez pierwsze dwa tygodnie działania Neo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numen Napisano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2004 Tak przy okazji to mam pytanko, wie ktos moze jak zwiekszyc zasieg WI-FI wbudowanego w Laptopa??Dzieki za pomoc!! AMD64 3200 R9600 64MB RAM512 PC2700 HDD:60MB Hita©hi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iNtEnSe Napisano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2004 tak, ale musiałbyś go rozkręcić i pobawić się trochę lutownicą... a to nie wchodzi chyba w rachubę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...