leo01 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ostatnio kupiłem na allegro Belinea 103050 17". Monitorek niby był "leżakiem magazynowym" no i wygląda jak nowy. Kupowałem go w ciemno gdyż nie miałem jak odebrać go osobiście żeby moć sprawdzić jak świeci. Jednak musze przyznać, że jestem bardzo zadowolony, obraz jest dobry, kolory żywe i dostałem nawet gware na 1rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A co naprzykład sądzicie o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34714819 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nic nie sadzimy ;-) Trzeba pojechac i obmacac z kazdej strony. Nie wierz w zapewnienia, ze sprzet byl testowany i jest absolutnie sprawny. Warto sprawdzic, czy monitor nie byl otwierany - zazwyczaj widac slady po srubokrecie na srubkach i ew. na obudowie. Otwieranie sugeruje jakas usterke, ktora moze byla a moze nie byla naprawiona (lub tez zostala byle jak na szybko i na krotko naprawiona). Nade wszystko trzeba monitor podlaczyc do komputera i popatrzec dokladnie na obraz (moze jakis Nokia Monitor Test). Raz na allegro kupilem monitor od pewnego sprzedawcy z Olesnicy. Monitory mialy byc w swietnym stanie i w ogole a okazalo sie, ze trzymal je w garazu w brudzie i syfie i w zimnie i wcale nie wiedzial, czy dzialaja czy nie, choc na stronie bylo napisane, ze testowane i tak dalej. Dlatego polecam podejsc do takich sprzedawcow z ograniczonym zaufaniem i samemu dokladnie sprawdzic co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ja dzis dostalem eizo f57 i jestem na maxa zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...