koziolk Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ciągle powtarzające się pytanie :roll: . Jaki możecie polecić mi WC (kompletny odrazu do zainstalowania w domu) za rozsądną cenę i gdzie można kupić (www :?: ):?: :?: Pozdrawiam @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 jakis bloczek od root87 czy jakos tak albo mate'a jakas pompka aqael 600l/h do 5ego zbiorniczek od mate'a i powiedzmy jak maz duzo kasy to terz u mate'a mozna dostac chlodnice a jak nie to na szrocie kup nagrzewnice od fiata 125p bo calego zestawu nie oplaca sie a jak sie www.wb.prv.pl tu sprzedaje root87 www.aquael.com.pl/ tu sa pompki http://chw.siliconvalley.pl/ a tu mate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Odradzam zbiorniczek Mate'a, jest pioruńsko drogi, ja też sobie właśnie składam WC i zbiorniczek mi wyszedł za 20 zł(zbiorniczek hermetyczny z jakiegoś hipermarketu, poxipol, i rurka aluminiowa), może nie wygląda tak pięknie jak ten Mate'a ale na pewno nie gorzej będzie pełnił swoją funkcję. Pompkę bym Ci polecił Power Head'a 402(tomasir ma go po dobrej cenie-72 zł.),szczerze mówiąc osobiście go w łapkach nie miałem ale czytałem testy (by JuLeK&Mate) i sądzę że to dobry wybór. Blok od Mate'a i nagrzewnicę ze szrotu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Ja zbiorniczek mam z hipermarketu za 7zl. Hermetyczny, przezroczysty w sam raz do podswietlenia. :lol: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Zobaczcie to: http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7145141 he he ;) Co wy na TO?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 mam pytanie czy taki zestawik nadaje sie do podkrecania i powiedzmy jakim jest odpowiednikiem zestawu chlodzacego powietrzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ...Co wy na TO?! a my na to ze ten zestaw byl juz walkowany milion razy na tym forum - wystarczy chciec uzyc opcji SZUKAJ - to na prawde nie boli :!: :!: :!: mam pytanie czy taki zestawik nadaje sie do podkrecania i powiedzmy jakim jest odpowiednikiem zestawu chlodzacego powietrzem j.w. do podkrecania ten zestaw sie nie nadaje - nawet z chlodniczka jest przecietny - IMHO dobry do prockow wydzielajacych < 50W (czyli jakies PIII, Celafony - "koperek" i "toolatein" :lol: , slabsze Durnie...) masz test na MojePC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...