eMTi3 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Siemka Z kumplami mamy zamiar zrobic Lan party i niewiemy zabardzo gdzie to zrobic mamy pomysl W pralni w piwnicy czy sądzicie ze to dobry pomysł ?? pomalowac sciany podłoge wywalic wanne itp dobry zamek potem dobre drzwi no i blaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja tam zawsze robilem takie rzeczy w domu. Ktos z kumpli pozbywal sie strych i jazda!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 tak tylko ze my w bloku mieszkamy to raz a dwa to ze strych mamy :P ale ludziska go uzywają :( a pralnia stoi zamknięta na trzy spósty i tylko ja mam doniej klucze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Moze jakas niewykonczona budowa ?? Gdzie juz jest zalozony prad i wstawione okna ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 hehe :P nie nie :P ten blok ma 13 lat :D albo i wiecej a w pralni jest prad,światło,woda :P wsio oks :D a strychu nawet nie rozwazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 tylko jest jedno ale w piwnicy pewnie wam zamontowali dławik/bezpiecznik który niepozwala podłączyć prądożernych rzeczy pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 dominik naszczęscie jeszcze tego nie zrobili !! ale mają zamiar ale ja bede miał tam prąd zawsze nawet jak bedzie Dławik :P HEHE ludziska lan party odbedzie sie na strychu !!!! i bedziemy tam na stałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 jak będziesz szedł na lewo z prundem ;) to uwarzaj sąsiedzi są ekhm upierdliwe i ..... sam wiesz polacy sie kochają tak że robią sobie piekło na ziemii :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 jak poprowadzisz wlasny prund z domu to ci moga naskoczyc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Tutaj, gdzie jestem na wczasach (Belgia-miejscowosc Huy-moze ktos mnie odwiedzic 8) ) Wlasnie sie skonczylo 3 dniowe Lan-Party (oficjalne, bo reklamy byly na miescie) i dzialo sie to chyba na jakiejs hali sportowej, non-stop...Moze zbierz wiecej ludu i zlozcie sie na taka impreze ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrecja Borgia Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tutaj, gdzie jestem na wczasach (Belgia-miejscowosc Huy-moze ktos mnie odwiedzic 8) ) Wlasnie sie skonczylo 3 dniowe Lan-Party (oficjalne, bo reklamy byly na miescie) i dzialo sie to chyba na jakiejs hali sportowej, non-stop...Moze zbierz wiecej ludu i zlozcie sie na taka impreze ;) :D a co stawiasz nam przelot :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 a kórat moja klatka niejest upierdliwa :-) dwie pozostał niestety tak :( ale w nocy moga nam naskoczyc :P bo to bedzie od 20 do rana 10 prad jest swiatlo tez drzwi normalne :-) i nawet są sciany jak w domu i drugie piętro :-) bede foty i moze krotki filmik :-) prawdo podobnie bedzie to nasze stałe miejsce wiec bedziemy se poprzerabiac jak sie nam zywnie podobobaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jeśli to będzie najwcześniej za 5-6 dni, to może mógłbym się dołączyć? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jasne :-) mysle ze to bedzie 14 sierpnia :-) server bedzie :-) wsio oks ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ooo Gdynia Dabrowka, to niedaleko odemnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 [...] a co stawiasz nam przelot :) :?: Po co przelot...Samochodem 9h jazdy, jak sie (nie)dobrze skreci to po drodze Holandia(dzis i ja tam na dzien zawitam 8) ), to sie jeszcze ciekawiej zrobi... :) Ale musicie sie spieszyc, bo w sobote wracam do Polski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hehe widze ze to będzie wielkieeeeee lan party jak by tak kazdy wpad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hehe widze ze to będzie wielkieeeeee lan party jak by tak kazdy wpad :P hehe widze ze to będzie wielkieeeeee lan party jak by tak kazdy wpad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...