G@wel Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam. Mam plyte glowna ESC K7S5A , i mam problem. Wczesniej mialem 128 DDR, a teraz mam mozliwosc przelozenia z inego kompa 3 kosci Ramu SDR: 2x 256 MB PC 133 Infineon i jakis no name 256 mb PC 133. Wyjalem stary ram DDR, i wlozylem 2 kosci Infineon. Bios wykryl ladnie, ale windows sie wieszal.. Wyjalem jedna kosc, i tylko jedna 256 mb Infineon zostala... i jest oki. Pytanie, dlaczego xp sie wiesza przy dwuch kosciach?? Prosze o szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 goldmemory jak wywali błędy kości są złe lub memtest lub pamięci są na 100 mhz a Ty masz 133 fsb pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 zmienilem na 100Mhz, ale procek teraz mam 1,04 GHz:( co mam zrobic?? Ludzie, help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 pomieszaj z pamięcią po slotach,,, wgraj jeden z ulepszonch biosów i ustaw 133 na zmienionych czasach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...