koniu997 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Czy są nieoficjalne biosy do tej płyty chodzi mi coś w stylu jak do ABITA co by powodowały wieksze mozliwosci OC itp. Pozdro P.S. Jesli tak to dajcie linki i opis jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 przecież z tą płytą fsb 240+ to nie problem, a z tego co widze masz teraz fsb 215 - więc po co ci "lepszy" bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 to podlaczam sie do tematu - zaobserwowal ktos co daje nowy bios ? bo wczoraj wgralem i nie widze nic lepszego ani gorszego ;) MaSell - a ja nie wiem czy to wina pamieci czy plyty ale fsb powyzej 220 nie uciagne (teraz mam 215) - pamiatki to kingstony cl2.5, podnoszenie na nich napiecia nic nie daje, timingi 2.5-3-3-12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mi hasała płytka na 1.8 Vdd na 230 z palcem w ... :) ale jak odvoltowałem czipset na 1.6 spowrotem to zdechła ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 loloferrari - a jakie chlodzonko zapodales na chipset ? bo ja mam niebieskiego zalmana i na 1.8v to juz mu cieplo jest .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...