arch Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam, planuje kupic nowa obudowe (bez zasilacza). Jaki model + wiatraki do niej byscie mi polecili? W mojej obecnej budzie (modecom magic ii) gniazdo procesora znajduje sie bardzo blisko zasilacza (nie zmiesci mi sie pentagram, ktorego zamierzam sobie sprawic, poza tym obecny wiatrak boxowy cos zle cieplo oddaje;), dlatego zalezy mi, zeby byla "w miare" duza. Dzieki za rady 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jeśli między zasiłką a płytą główną jest minimum 7mm odstępu to pentagram wejdzie na każdą płyte pod AMD (biorąc pod uwage położenie socketa, pomijająć odległość kondensatorów od socketa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 dzieki za info ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...az&id_towaru=90 sam mam i bardzo polecam,a co do wentylatorow no to standart >> przod wciagajacy ,zas tyl wypychajacy, co do wentylkow to duzo osob poleca coolery Arctic stosunkowo tanie i dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Coller Master: Wave Master jeżeli Cię stać.. ok. 800 zl W budzie są juz 3 wiatraki Coller Mastera [czarne] Jeśli bude bez wiatraków to do niej polecam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29008632 sam takie posiadam są super + reguator obrotów... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 nie znma sie na konkretnych modelach ale z tego co wiem buda powinna miec ciezkie stalowe sciany ;D ( najlepiej wtedy oddaje cieplo jak radioator:> ) + duzo dziur:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...