tomasir Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ktore wybrac te na nanach czy na winbondach ktore sie lepiej kreca?mysle o kosci 128 ddr 266.prosze o opinie uzywajacych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Nie wiem jak nanye ale moje (Winbond) idą na 160 nawet stabilnie (no kylka zwysów było), ale to na dużym napięciu 3.10 i po zastosowaniu powiewu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 winbondy sa lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Winbondy to tanie pamięci ja wole te drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Winbondy to tanie pamięci ja wole te drugie. co za koles nie dosc ze nie chce mu sie czytac to jescze pisze bez sensu, chyba tylko po to zeby sobie licznik nabijac. Poczytaj testy pamieci. Wcale te winbondy nie sa tansze (w koncu to kingstony), a czas dostepu maj lepszy od "nanya". gratuluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...