Napoleon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jakiego procka byście polecili sprowadzić z USA, bo moja kumpel jutro leci Ja bym chciał bartona mobile 2500+ tylko nie wiem czy 1,45 v czy 1,65v A może jeszcze zupełnie inny proc z platformy AMD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Sempron - no w końcu coś nowego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a to wogule bedzie dzialac na nf7? i co to dokladniej za proc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ok wiem juz ze u mnie to ten proc nie poleci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Sempron w wersji na SocketA na pewno + aktualizacja BIOS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 jak to nie poleci nawet na NF7 rev 1 śmiga aż miło tylko mósisz dać najnowszy bios !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ten procek jest juz dostepny? i jak jest z wydajnoscia ? i oczywiscie jak oc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tam ceny są śmieszne w porównaniu z naszymi, więc po co brać jakiegoś kastrata (Sempron), skoro można kupić Athlona 64 z 512kB lub 1MB cache (ja bym brał 3200+). Na ebay'u z płytą Asusa można za $300 kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek997 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jenot jeśli Napoleon ma już płytę kupioną, to wymiana tejże nie wchodzi najprawdopodobniej w grę... Poza tym ~400zł. to nie 300$. Napoleon napięcie zasilania procesora musi być dobrane do możliwości płyty na jakiej będzie pracował. Czy wybierzesz Semprona, czy Bartona to nie ma znaczenia, bo technicznie są właściwie takie same. Przy Sempronie dochodzi problem uaktualnienia biosu... Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Pewnie kupie dwa bartony-m i wybiorę lepszego a gorszego sprzedam na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dwa Bartony to wydatek okolo 860 zl to lepiej kupic Jedengo Bartka - M i za reszte kupic jakies mobo mocne albo dolozyc pamieci . I nawet jak pisze jenot lepiej kupic na ebayu za 300$ mobo i Antka 64 niz 2 Bartony -M. A mam jeszcze takie pytanie na Athlonie 64 da sie uruchomic programy 32 bitowe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleon Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 w Usa 2 bartony m kosztuja ok 640zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Bo tam jest wszystko tansze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Dwa Bartony to wydatek okolo 860 zl to lepiej kupic Jedengo Bartka - M i za reszte kupic jakies mobo mocne albo dolozyc pamieci . I nawet jak pisze jenot lepiej kupic na ebayu za 300$ mobo i Antka 64 niz 2 Bartony -M. A mam jeszcze takie pytanie na Athlonie 64 da sie uruchomic programy 32 bitowe ? Owszem, i to nie w trybie emulacji. Możesz instalować stare systemy 32bit, możesz uruchamiać programy 32bit w 64 bitowym systemie operacyjnym (i pod linuksem i pod Windows). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ale to chyba wtedy nie jest tak wydajny jak by byly instalowane 64 bitowe programy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ale to chyba wtedy nie jest tak wydajny jak by byly instalowane 64 bitowe programy ?Owszem, z tym, że PR Rate dotyczy systemów 32-bitowych, a zysk z przejścia na 64 bity może sięgać kilkudziesięciu procent - zwłaszcza w aplikacjach operujących na dużych liczbach (mniej cykli zegara na operację) - programy obliczeniowe, do grafiki 3D, ale też gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 A mam takie pytanie nie na temat co lepiej kupic p. glowna ABITA NF7 czy 512 ddr 400 mhz KINGSTONA albo inne markowe pamieci i do tego dobra karte graficzna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Na pewno lepiej kupić ram i dobrą grafe - ale widze że masz 2X256 więc weź Abitka i jakąś grafe ram kupisz później !!! ja jak w drugim kompie zmieniłem asrocka na abita to róźnica w wydajnośći była dość znaczna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 @Napoleon Jak się uparłeś na tego bartka to sprowadź sobie bartona i semptrona - za niego kupe kasy na allegro wyciągniesz w końcu "nowość" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/m...uct_Code=120649 semprony :) 75$ na socket A, ale czym one sie różnia od bartonów chyba coraz nizyszm taktowaniem ;] acha jeszcze jedno nie opłaca sie tak tanich rzeczy z usa sprwadzac jakimi sa np. procki, to zaden interes na kartach graficznych mozna niezle zarobic albo na laptopach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...