dzieciol4 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 czesc moge za jakies 1000 zl kupic tego radeona, ale nic nie wiem o tym konkretnym modelu, oplaca sie go kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jeśli Cie nie stać żeby dołożyc na [ewentualnie poczekac i zbierac] GF 6800 za 1400 zl lub X800 [nie orientuje sie w cenach Radków ale pewnie sa podobnie] to bierz tego Radka przeciez do tej pory była to najwydajniejsza karta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 o jakimkolwiek dokladaniu przy tej kwocie nie ma mowy :) a gdzie ty widziales gf6800 za 1400 zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A choćby tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28983642 :P:P:P a jak chcesz w sklepie tą samą to tutaj http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=10013&sid= :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 czesc moge za jakies 1000 zl kupic tego radeona, ale nic nie wiem o tym konkretnym modelu, oplaca sie go kupic? nowy czy używany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 za 1000 zl sam bym ją kupił. herc to herc uwielbiam go :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 nie no za taka cene to uzywany i bez gwarancji ale z pewnego zrodla (od kumpla) albo mam pomrocznosc jasna albo widze tam cene 1552 zl a nie 1400 :) a to jest roznica :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 bez gwary,uzywany hmmm ja bym nie brał . Lepiej np z ESC w gdansku sa Sapphire na r360 chodzi na standartowym chłodzeniu jak XT(415-730) za 990zl nowki na 24 miechach gwary :-) ja ją mam :-) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...