deejay999 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mam na oku epoxa 8RDA3i OEM (239zl, nowka ) jednak nie znam versji tej plyta (prawdopodobnie 3.3 ) czy w tym przypadku versja ma duzy wplyw na podkracanie? chce na niej wykrecic thortona2000+(narazie barton 2500+) PS. gdzie zginal topik o 8rda+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam Skąd ty wytrzasnąłeś tego EPOXA 8RDA3I OEM. Pierwsze słysze że epox sprzedaje produkty OEM :!: Czy to przypadkiem nie "przerobiony" MERCURY KNU400X-L http://www.kobian.com/products.php?productid=387 bez pudełka :D Lepiej sprawdz zanim kupisz. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 http://www.jes.com.pl/index_lista_o.php?ka...oducent=&id=878 tez mnie zdziwilo, ale bylem, widzialem, jest rozni sie od "boxa" brakiem pudelka itd, ogolnie wszystko wyglada OK... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu997 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ta płyta do OC jest spoko możesz brać i na nic nie patrzeć!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dzisiaj właśnie byłem w sklepie, który w reklamach epoxa jest wymieniany jako autoryzowany partner, czy coś takiego i odradzam... pytałem się się o płyte epoxa pod a64 i gościu w sklepie powiedział mi, że epoxy przestali sprzedawać po wtopie jaką były właśnie rda3-rev.3.x ...sypało się to podobno na potęgę, więc na nforce2 sprzedają wszyskim asusy - o wiele mniej reklamacji... pierwsze epoxy na nforce2 były naprawdę świetne... kumpel trafił rev.2.1 - chyba najbardzej dopracowany wypust. rev.3 epoxa miała poprostu na celu cięcie kosztów... (a zresztą - różnica w cenach między rev.2.1 i rev.3.1 to prawie 100pln) nie wiem jak się miewa sprawa z rev.3.3, ale ja bym się na nie łakomił.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 dzisiaj właśnie byłem w sklepie, który w reklamach epoxa jest wymieniany jako autoryzowany partner, czy coś takiego i odradzam... pytałem się się o płyte epoxa pod a64 i gościu w sklepie powiedział mi, że epoxy przestali sprzedawać po wtopie jaką były właśnie rda3-rev.3.x ...sypało się to podobno na potęgę, więc na nforce2 sprzedają wszyskim asusy - o wiele mniej reklamacji... pierwsze epoxy na nforce2 były naprawdę świetne... kumpel trafił rev.2.1 - chyba najbardzej dopracowany wypust. rev.3 epoxa miała poprostu na celu cięcie kosztów... (a zresztą - różnica w cenach między rev.2.1 i rev.3.1 to prawie 100pln) nie wiem jak się miewa sprawa z rev.3.3, ale ja bym się na nie łakomił....Ja posiadam, rev 3.2 i jakoś jestem zadowolony wszystko śmiga jak w podpisie, a zapowiada się jeszcze lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 sporo ludzi je chwali, ale jeżeli chodzi o awaryjonść, to w przypadku tego wypustu nie wyglądała ona różowo... może to poprostu kwestia egzemplarza - jak trafiłeś na dobry, to spox. jakie max fsb z niej wyciągnąłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 sporo ludzi je chwali, ale jeżeli chodzi o awaryjonść, to w przypadku tego wypustu nie wyglądała ona różowo... może to poprostu kwestia egzemplarza - jak trafiłeś na dobry, to spox. jakie max fsb z niej wyciągnąłeś?Na razie jade 10x220, w moim przypadku ograniczeniem bedą pamiątki Kingstony :( ale zdaje sobie sparwe, że większe fsb wyciągnął bym z Abita ale będe walczył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 da sie zprecyzowac czym rozni sie ver. 3.2 od 3.3 ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ciężko będzie... trzeba by mieć 2 takie mobo naraz i je dokładnie obejrzeć, a żeby wyciągnąć wnioski z oglądu, to jeszcze długa droga... nie wiem, czy ktoś prowadził takie porównania... wizualne (budowa przetwornicy zasilającej proca itp.) i wydajnościowe (podatnością na wyciskanie wysokiego fsb włącznie). kiedyś był topic o tej mobo, gdzie ludzie właśnie porównywali różne jej wersje... zobacz tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 szukalem przed tym jak zlozylem ten, gdzies zaginal ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...