axl2000 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 witam, przepraszam ze nie w oficjalnym wątku ale spieszy mi się a tam juz mało kto zagląda :( Czy na takiej płycie bedzie działać GF2MX400 i jej nie spali? potrzebuje zastepczej karty a za 50-70zl nic lepszego nie ma ale na plycie jak wół pisze nie wsadzac x1/x2 bo bedzie "psss"... czy ten GF2mx400 mi nie zchajca płyty ?? niby chodzi x4 ale sie boje, prosze o opinie...:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 pakuj jak sie nie myle ta grafa agp ma *4, plyta obsluguje *4 i *8,bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 oczywiście tylkoa na agpx2 nie chodzi a to musi być chyba zwykłe TNT, ja miałem taką kartę MX2 400 i chodziła !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jeszcze moze ktos? nie chce zwalic plyty, jedna juz zwalilem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek997 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ta karta o ile pasuje w złącze 1,5 V powinna bez problemu chodzić. Mam kartę Prolinka GF2MX na AGPx4 i na moim MSI K7N2 Delta - L pracuje całkiem poprawnie. Jeśli nie jesteś nadal pewien to zaglądnij na stronę producenta karty, a wszystko stanie się jasne... Pozdrawiam serdecznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkobra Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja mam jak w podpisie i chodzi swietnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Na bank zadziała nie ma innej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...