Skocz do zawartości
Andrew^

Bios w ASrock k7s8x

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupic plyte ASrocka k7s8x ale slyszalem ze ta plyta ma bardzo ograniczony bios tzn. malo funkcji dostepnych w biosie.

Czy ten bios ma menu bootowanie jak ECS-y

Jezeli ktos by mogl podeslac mi zdjecia jak wyglada bios lub jakas rozpiske funkcji w menu biosu.

Z gory dziex

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja mialem ta plyte ale ze wzgledu na BIOS ja zmienilem niem tam soft menu III i wegule jest nie dopracowany odradzam , mialem ja jakies 3 misiace i ja sprzedalem i wymienilem na ABITA TO jest naprawde porzadna firma ktora zadba o wszystko narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Witam

Mam zamiar kupic plyte ASrocka k7s8x ale slyszalem ze ta plyta ma bardzo ograniczony bios tzn. malo funkcji dostepnych w biosie.

Czy ten bios ma menu bootowanie jak ECS-y 

Jezeli ktos by mogl podeslac mi zdjecia jak wyglada bios lub jakas rozpiske funkcji w menu biosu.

Z gory dziex 

Pozdro

Nie widze tu ani słowa o scrackowanym biosie. Widze prośbę o zdjęcia lub rozpiske funkcji oryginalnego bios-a, a takowe zdjęcia i rozpiska znajdują się w manualu na oficjalnej stronie.

Chyba sam nie wiesz co piszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie cwaniacz moj blad nie napisalem o zcrackowanym, a manual to pierwsza rzecz ktora czytalem o tej plycie.

Wiec jezeli nie masz zadnych konkretow na temat tego zcrackowanego biosu to nie nie zabieraj glosu, bo temat ten nadaje sie do zamkniecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja mialem ta plyte ale ze wzgledu na BIOS ja zmienilem niem tam soft menu III i wegule jest nie dopracowany odradzam , mialem ja jakies 3 misiace i ja sprzedalem i wymienilem na ABITA TO jest naprawde porzadna firma ktora zadba o wszystko narka

juz nie w jednym poscie sie ,,pan,, popisal swoja piekna skladnia zdan - proponuje czytac to co sie napisze ;]

imo plyta dobra jak na swa cene - 120zl ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...