Lukczyk Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich !! Mam w planie wymianę karty graficznej, ale obawiam się że mój zasilacz 250W jest za słaby :cry: Czy kupić droższą kartę czy lepiej tańszą i wymienić zasilacz??? mam na ten cel ok. 600zł Jaką kartę wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam! Wg mnie należy na początek wymienić zasilacz - co prawda w cenie ponad 100zł masz już Huntkeya BS300 Wshisper albo różne modele Modecoma, ale ja jednak dołożyłbym na coś lepszego, bo to dobra inwestycja na przyszłość (i nie traci tak na wartości jak karty graficzne ;)). Z kartą graficzną bym jeszcze trochę poczekał, jeżeli wydasz więcej niż 100-150zł na zasiłkę. Jeżeli zdecydujesz się jednak na tańszy, to wówczas polecam Gigabyte'a 9600PRO 128MB (można znaleźć już za ok. 500zł). /pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukczyk Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Dzięki ale odkładam już 3 miesiace wymianę karty ,:) i nie spodziewam się w najblizszych miesiącach jakiegoś większego przypływu gotówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukczyk Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Interesuje mnie czy zasilacz 250W pociągnie na Radeonie 9600pro lub fx 5700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smagi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Tak jest najpierw zasilacz ja bym polecal Modecoma takiego jak mam w opisie niedrogi bo okolo 140zł napięcia trzyma bez zarzutu. Karte zawsze zdąży się kupić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Interesuje mnie czy zasilacz 250W pociągnie na Radeonie 9600pro lub fx 5700 Przecież napisałem kawa-na-ławę, prawda? ;) Nie pisałbym tyle o zasiłce, jeżeli nie widziałbym potrzeby jej wymiany. Te 250W (zapewne no-name, tudzież Codeshit albo inny Gigabyte) może jeszcze pociągnąć rok, a może w każdej chwili wyzionąć ducha. Z najtańszych zasilaczy, które bez problemu uciągną twój konfig : http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=341 http://www.huntkey.pl/opis.php?title=Zasil...S3000%20Whisper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...