grzeg255 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Czy moglby mi ktos powiedziec , gdzie znajde zmodowany bios do tej plytki ( oczywiscie jak taki istnieje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 hm zmodowany :roll: a co bys chcial w tym zmodowanym biosie miec? bo sa z biosy do niej z funkcja Halt@Idle oraz z ustawieniami timingow oraz biosy tylko z ustawieniem timingow. Ja bym polecal oficjalne bo z tymi nie roznie bywa (jestem tego przykladem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tylko ze moja plyta jest pod intela, i w oficjalnym biosie jest tylko zmiana timingow :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...